Siirry sisältöön
Atea on korkeimman tason Titanium Black kumppani Dell Technologiesille. Strategisen kumppanuuden myötä Atea saa maailmanluokan sitoutuneen kumppanin tukemaan yhteisten asiakkaiden digitaalista matkaa.

Mitä Atean ja Dell Technologiesin strateginen kumppanuus antaa asiakkaalle?

Korkeimman tason kumppanina Atea pystyy tarjoamaan koko Dell Technologiesin teknologiavalikoiman, joka kattaa kaiken päätelaitteista konesaliin ja verkkoihin. Korkealuokkainen teknologia yhdistettynä Atean palveluihin varmistaa, että organisaatiosi it-ympäristö toimii kuten pitää.

Uudella tiedon aikakaudella Atea ja Dell Technologies yhdessä tarjoavat yrityksille ja organisaatioille toimialan laajimmat ja innovatiivisimmat teknologiaratkaisut ja -palvelut.

 

Dell Technologies -logo.

Atean tarjoomassa olevat Dell Technologies -ratkaisut

Digitaalinen työpaikka

Työn tekemisen tapa on muuttunut pysyvästi, ja tulevaisuudessa yhä useampi tekee töitä toimiston ulkopuolella. Myös toimistojen tarkoitus usein muuttuu, ja se asettaa uudenlaisia vaateita myös esimerkiksi neuvotteluhuoneiden näyttöratkaisuille.

Dellin päätelaitteet ja näytöt on suunniteltu tukemaan erilaisia työskentelytapoja ja -paikkoja, ja kosketusnäytöllisten neuvotteluhuonenäyttöjen avulla passiivisista etäosallistujista saadaan aktiivisia palaveriin osallistujia.

Bisneslaitteiden lisäksi Dell tarjoaa lukuisan määrän kestäviä koululaitteita sekä vahvan rugged-malliston. Nämä kaikki voit hankkia Atean kautta.

Hybridialustat

Dell EMC PowerStore ja PowerScale -ratkaisut tiedon tallennukseen, Power Protect -ratkaisut tiedon suojaukseen ja palauttamiseen,  hyperkonvergoitu Dell EMC VxRail -ratkaisu sekä kattavat PowerEdge -palvelinratkaisut sekä verkkotuotteet varmistavat sen, että voimme rakentaa yrityksellesi liiketoimintaa tukevan infrastruktuurin, joka joustaa liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Tiedonhallinta

Dell Boomi on pilvipohjainen integrointialusta, jolla voidaan liikuttaa tietoa järjestelmien (pilvipalvelut ja on-premises) välillä molempiin suuntiin saumattomasti ja nopeasti. Dell Boomin avulla esimerkiksi tuotannonohjaus- ja CRM -järjestelmä saadaan keskustelemaan keskenään mm. asiakastietojen osalta. Lue lisää Dell Boomista.

 

Tyttö bambumetsässä.

Atea ja Dell Technologies vastuullisina kumppaneina

Atealla kuten Dell Technologiesillakin on useita yhteisiä päämääriä, kuten kestävä kehitys. Dell Technologies on sitoutunut edistämään inhimillistä kehitystä ja tekemään ihmiskuntaan ja planeettaan myönteisen ja kestävän vaikutuksen. Dellin Progress Made Real -visio vuodelle 2030 ilmentää sitä, mikä on välttämätöntä myönteisen sosiaalisen vaikutuksen kannalta. Asiakkaille on tärkeämpää kuin koskaan löytää teknologiatoimittajia, joiden tavoitteet ja sosiaalisen vaikutuksen arvot ovat heidän kanssaan samanlaiset. Atea ja Dell Technologies vastaavat tähän tarpeeseen.

Dell Technologies Atea eShopissa

Tutustu Dell Technologiesin valikoimaan Atean eShop -verkkokaupassa.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Lari Suomi
Solution Manager • DC & Capacity

Ville Moisander
Solution Manager • Digital Workplace Offering & Solutions