Siirry sisältöön
Ei enää raskaita hankintaprosesseja tai aikaa vieviä kilpailutuksia! Tiera verkkokaupat on räätälöity vastaamaan kuntien, muiden kuntatoimijoiden ja hyvinvointialueiden ICT-tarpeita ja ne tarjoavat ICT-laitteet, ohjelmistot ja palvelut valmiiksi kilpailutettuina, yhdellä sopimuksella.

Tiera Verkkokauppa ja Tiera Verkkokauppa plus logot

 

Atean ylläpitämät Tiera Verkkokauppa ja Tiera Verkkokauppa plus ovat yhdessä Suomen kattavin kunnille ja hyvinvointialueille tarkoitettu kustannustehokas hankintakanava, joka on kilpailutettu yhteishankintana. Se helpottaa jo yli 360 kuntatoimijan ja hyvinvointialueen ICT-laitteiden, -ohjelmistojen ja -palveluiden hankintoja. Tiera Verkkokauppa -puitesopimukset helpottavat toimittaja- ja sopimushallintaa sekä kokonaisratkaisujen suunnittelua ja koordinointia.

Lue lisää aiheesta Tieran verkkosivuilta.

Tuote- ja palveluvalikoima

Tiera verkkokaupoissa on kiinnitetty erityistä huomiota tuotteiden ja palveluiden monipuolisuuteen. Tiera on kilpailuttanut valikoimaan eri toimialoille räätälöityjä kokonaisratkaisuja asiakkaiden hankintojen helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi.

Aina kilpailukykyinen hinnoittelu 

Tiera Verkkokauppojen tuote- ja palveluvalikoima on valmiiksi kilpailutettu. Hinnoittelu perustuu laitetoimittajien ja tukkureiden välillä toteutettavaan reaaliaikaiseen kilpailuun sekä jatkuviin kilpailutuksiin. Marginaali on sidottu kiinteisiin kateprosentteihin. Näin saadaan varmistettua edullinen hintataso koko hankintakaudelle.

Tuoteryhmät

 

Työasemat (pöytäkoneet, kannettavat, Medical PC:t, näytöt) ja tarvikkeet

 

Tiera Mobiililaitteet

Mobiililaitteet (tablet-laitteet ja puhelimet) ja tarvikkeet

 

Tiera Tulostimet

Tulostimet, monitoimilaitteet ja tulostuspalvelut sekä tarvikkeet

 

Tiera AV-ratkaisut

AV-laitteet, -ratkaisut, -kokonaispalvelut ja -tarvikkeet sekä toimialakohtaiset AV-ratkaisut

 

Tiera Palvelimet

Palvelimet, tallennusjärjestelmät ja verkkolaitteet sekä tarvikkeet

 

Hyvinvointiteknologiat ja niihin kuuluvat tarvikkeet, ratkaisut ja palvelut (vain TVK+)

Hyvinvointiteknologiat ja niihin kuuluvat tarvikkeet, ratkaisut ja palvelut (vain TVK+)

 

Tiera Opetusteknologiat

Opetusteknologiat ja niihin kuuluvat tarvikkeet ja ratkaisut (vain TVK+)

 

Tiera Ohjelmistot

Ohjelmistot, lisenssit ja pilvipalvelut

 

Tiera Palvelut

Elinkaari- ja asiantuntijapalvelut sekä muut palvelut

Tiera Verkkokauppa - nopeat toimitukset

Hyvä saatavuus ja lyhyet toimitusajat

Toimintamallimme ansiosta pystymme toimittamaan IT-laitteet sopimusasiakkaille nopealla toimitusajalla. Yhteistyö asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa sekä laitevakiointi ja hankintaennusteet mahdollistavat hyvän saatavuuden ja nopeat toimitukset. Laitteet tilataan Suomeen maksuttomaan puskurivarastoon, josta ne voidaan toimittaa asiakkaille muutamassa päivässä. Asiakas maksaa laitteet vasta vastaanotettuaan toimituksen. Näillä toimenpiteillä varmistamme, että työntekijöillä on aina käytössään toimivat ja tarkoituksenmukaiset laitteet. 

Kestävän kehityksen tavoitteita tukeva hankintamalli 

Tiera Verkkokauppa -puitesopimukset ovat edelläkävijöitä vastuullisuuden ja kestävän kehityksen huomioinnissa julkisissa IT-hankinnoissa. Kilpailutuksiin on sisällytetty kymmeniä vastuullisuuskriteereitä, muun muassa toimittajilta vaadittava sertifioitu ympäristö- ja yhteiskuntavastuuohjelma sekä vastuullisten laitteiden valikoima ja saatavuus. 

Kestävän kehityksen tavoitteet on helpompi saavuttaa valitsemalla yhteistyössä Atean ja Tiera Verkkokaupan asiantuntijoiden kanssa vastuulliseen elinkaarimalliin soveltuvat laitteet. Tarvittaessa pidämme huolta laitteista koko niiden elinkaaren ajan ja kierrätämme ne tietoturvallisesti joko uudelle käyttäjälle tai raaka-aineeksi. 

Ympäristöystävällisyys

Tiera verkkokauppojen asiakkaat

Jo yli 360 asiakasorganisaatiota hyödyntää Tiera verkkokauppoja. Joukossa on muun muassa useita kuntia, kaupunkeja, hyvinvointialueita sekä esimerkiksi kuntayhtymiä. Tutustu referensseihimme alta!

Tiera Verkkokauppa asiakasreferenssejä

1 / 2

Aloita Tiera verkkokauppojen käyttö nyt!

 

Tiera verkkokauppa

Uusi asiakas

Kysy lisää Tiera Verkkokaupasta

Pertti Laitinen
Account Executive

Pertti Laitinen vastaa Atealla Tiera-yhteistyöstä ja -liiketoiminnasta, josta tärkein kokonaisuus on Tiera Verkkokauppa.