Siirry sisältöön
Atea ja VMware by Broadcom valjastavat teknologian palvelemaan liiketoimintaa mahdollistaen liiketoiminnan jatkuvuuden ja ketteryyden. Tuemme organisaatiosi digitaalista matkaa datakeskuksesta pilveen, sen reunalle ja mobiililaitteisiin.

Atean ja VMware by Broadcomin strateginen kumppanuus

VMware by Broadcom on digitaalisen muutoksen johtaja, ja tarjoaa organisaatioille mahdollisuuden toimittaa palveluita paikasta ja laitteesta riippumatta 24/7. VMware by Broadcomilla on laaja valikoima skaalautuvia ohjelmistoja ja alustoja hybridipilveen, moderneille sovelluksille, virtuaalisten konesalien ja virtuaalisten verkkojen rakentamiseen.

Atea ja VMware by Broadcom tuottavat yrityksille digikehitystä edistäviä palveluita nopeasti ja hallitusti. Atea on VMware by Broadcomin korkeimman tason Pinnacle Partner, ja Atealla on kymmeniä sertifioituja VMware by Broadcom -ratkaisukonsultteja sekä myyjiä.

Vmware By Broadcom logo.

Modernisoi datakeskus

Digitransformaatio tuo mukanaan nopeita ja isoja muutoksia organisaatioihin ja toimintamalleihin. VMware by Broadcomin ja Atean avulla IT-yksiköt voivat toimittaa liiketoiminnoille kehitystä ja kasvua tukevia IT-infrastruktuuri- ja sovelluspalveluita nopeasti ja joustavasti. 

 

Integroi julkipilviympäristö

Skaalaa ja kasvata liiketoimintaasi nopeasti, ketterästi ja hallitusti. VMware by Broadcom Cloud tarjoaa IT-yksiköille kattavan valikoiman työkaluja sekä joustavuutta sovellusten käyttöönottoon, hallintaan, siirtämiseen ja suojaamiseen missä tahansa pilvessä.

 

Kehitä digitaalista työpaikkaa 

Työntekijät tarvitsevat digikaudella laadukkaita työkaluja ajasta ja paikasta riippumatta. VMware by Broadcomin älykkäillä ratkaisuilla yritykset varmistavat käyttöönsä virtuaaliset työasemat kätevästi palveluna (Desktop as a Service) sekä automatisoituja ja ennakoivia työkaluja tiedon sekä toimintojen suojaamiseen parhaalla käyttökokemuksella.

 

Vahvista tietoturvallisuutta

Dynaaminen liiketoiminta edellyttää uutta lähestymistapaa tietoturvaan ja verkottumiseen. VMware by Broadcomin verkkoalusta tarjoaa mahdollisuuden yhdistää ja suojata sovelluksia ja tietoja riippumatta siitä, missä ne sijaitsevat – datakeskuksesta pilveen.

 

Atea Hybrid Platforms

VMware by BroadcomIn ratkaisut läpileikkaavat koko Atean Hybrid Platforms-liiketoiminnan palveluportfolion, joka pitää sisällään asiakkaillemme workshopit, arkkitehtuurin, suunnittelun, projektit ja laitteet sekä palvelut.

Paras koti työkuormille

Matka pilveen | Fit for purpose

Kaikki kytkeytyy kaikkialle

Digitalinen kivajalka | Network as sensor & Enforcer

 

Liiketoiminnan jatkuvuus ja ketteryys

Jatkuvuus, suunnitelmat ja kyvykkyydet | Työkuormien siirrettävyys

Hybridipilvialusta moderneille sovelluksille - VMware Cloud Foundation

VMware by Broadcom Cloud Foundation on markkinoiden modernein hybridipilvialusta perinteisille ja moderneille työkuormille. Se tarjoaa yrityksellesi palvelimet, tallennuksen, verkon, tietoturvan, pilvet ja hallinnan ohjelmisto-ohjatusti – omasta konesalistasi. Sen avulla otat IT-resurssisi paremmin hallintaan, ja saat halutessasi käyttöösi myös AI-, DevOps- ja Kubernetes -kyvykkyydet.

VMware by Broadcom Cloud Foundation on uudenlainen pilvialusta kaikille sovelluksillesi.

 

Mitä VMware by Broadcom ja Atea varmistavat organisaatiollesi?

  • Ihanteellista suorituskykyä ja huippuluokan toimintavarmuutta liiketoiminnan jatkuvuuden ja työnteon sujuvuuden varmistamiseen – liiketoiminnan lähtökohdista.
  • Markkinoiden johtavat ratkaisut ja asiantuntemuksen konesalien sekä verkkojen virtualisointiin – kattaen hyperkonvergoidut IT-infrastruktuurit.
  • Monipuolista osaamista turvallisten työympäristöjen rakentamiseen paikallisesta datakeskuksesta pilveen.
  • Pilvimäistä käyttökokemusta perinteisten ja modernien työkuormien sekä ohjelmistokonttien ajamiseen ja hallintaan.
  • Työkaluja tallennuksen tehostamiseen ja kustannusten säästämiseen.
  • Modernia ja tehokasta tukipalvelua jopa 24/7