Siirry sisältöön
Atean IT-konsultointipalveluiden avulla suuntaat liiketoimintasi tulevaisuuteen ja varmistat asemasi nykymarkkinassa valitsemalla järkeviä ja pitkälle kantavia tietotekniikkaratkaisuja. IT-konsultointimme lähtökohtana on tukea yrityksesi liiketoimintastrategiaa. IT-konsultointi auttaa suunnittelemaan oikeanlaisen IT-strategian ja -infran sekä löytämään oikeat ratkaisut alan parhaiden kumppaneiden avulla.
IT-konsultointi, Ville Kangasniemi

Konsultin tärkein tehtävä on auttaa oikeiden valintojen tekemisessä

”Liiketoiminnan tarpeet ja käytännön it-ratkaisut on yhdistettävä niin, että organisaatio saa liiketoimintahyötyjä. Erityisesti muutosvaiheissa ja teknologisen murroksen keskellä on tärkeää tehdä oikeita ja kestäviä valintoja. Atean konsultointi on jatkuvasti mukana toteuttamassa uusimpia teknologioita hyödyntäviä ratkaisuita, tiedämme mikä oikeasti toimii”, konsultointipalveluista vastaava Ville Kangasniemi sanoo.

Ville Kangasniemi
Lähetä sähköpostia

It turvaa liiketoimintasi jatkuvuuden

Atea kokoaa saman katon alle kaiken, mitä organisaatiosi voi tarvita digitaalisella matkalla, aina it-strategiasta ja it-infran suunnittelusta toteutukseen ja kehittämiseen. Atean asiantuntijoiden avulla saat samasta talosta it-konsultoinnin, lisenssit ja laitteet. Tavoitteemme on turvata liiketoimintasi jatkuvuus kaikissa tilanteissa. Toimimme aina lähellä asiakkaitamme, sillä toimistomme sijaitsevat ympäri Suomen. Asiantuntijakaartimme palvelee Suomen lisäksi organisaatiotasi myös ympäri Euroopan, sillä Atea konsernissa työskentelee tuhansia it-asiantuntijoita kymmenissä paikallistoimistoissa. Teemme tiivistä yhteistyötä kollegoidemme kanssa, jolloin voimme tarjota asiakkaillemme aina parhaat osaajat, sijainnista riippumatta.

Muutosprojektin kolme tärkeää askelta

Tavoitteiden kirkastaminen

 • Liiketoimintalähtöisen IT-strategian luominen / kehittäminen
 • Liiketoiminnan tarpeet nyt ja tulevaisuudessa
 • IT:n nykytilan kartoitus
 • Kokonaisarkkitehtuurin muodostaminen
 • Tiekartta aikatauluineen kohti tavoitetta

Tehokas käyttöönotto

 • Valitut teknologiat tehokkaasti käyttöön
 • Eri teknologioiden riippuvuuksien huomiointi
 • Koko IT-infran tuntemus ja erittäin laaja syväosaaminen
 • Parhaat teknologiat ja kumppanuustasot
 • Loppukäyttäjien huomiointi ja koulutus

Jatkuva kehittäminen 

 • Hankitun ympäristön mahdollisimman tehokas hyödyntäminen
 • Uusien mahdollisuuksien tunnistaminen ja käyttöönotto
 • Ongelmatilanteiden nopea ratkaisu
 • Nimetyt konsultit helposti käytettävissä

Miksi Atea?

Kun etsit muutos- tai kehityshankkeesi aivoiksi Suomen kovimpia it-asiantuntijoita, käänny puoleemme. Sertifioitu joukko ammattilaisiamme suunnittelee ja toteuttaa hankkeet vankkumattomalla ammattitaidolla.
Asiantuntijoidemme osaaminen on syvyydessään ja laaja-alaisuudessaan Suomen kärkitasoa. Meillä on korkeimmat sertifioinnit käytännössä kaikissa digitalisaation keskeisissä teknologioissa ja teemme tiivistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa. Konsultoimme ja toteutamme erilaisia tietotekniikan muutos- ja kehityshankkeita sekä projektikohtaisesti että jatkuvina palveluina. Jos tietoteknisen ympäristösi kokonaisuus on hämärän peitossa, digitalisaation kehityspolku piirtämättä tai esimerkiksi jokin it-ympäristön täsmäongelma vailla ratkaisua, korkean tason teknologiaosaajamme vievät ajatuksen eteenpäin strategiasta konkretiaan. Teemme työmme ammattiylpeydellä viimeisen päälle ja venytämme mielellämme itsemme ja osaamisemme äärirajoille organisaatiosi tietotekniikan puolesta.
icon.