Siirry sisältöön
Atea Finance Oy tarjoaa Atean asiakkaille luotettavia rahoitusratkaisuja yksittäisten tuotteiden vuokrauksesta aina projektimuotoisiin suuriinkin hankkeisiin. Atea Finance on osa Atea Finland Oy:tä.

Tekniikasta saatavat edut eivät tule omistamisesta vaan käytöstä

Yhä useammat yhtiöt päättävät vuokrata teknologiainvestointinsa. Toimittajan kilpailukykyisen tarjouksen sisältävällä leasingratkaisulla on usein positiivinen vaikutus yrityksesi likviditeettiin, käyttöpääomaan, taloudelliseen vapauteen ja taloudellisiin tulosmittareihin. 

Vuokra-/rahoitusratkaisu (leasing) tarjoaa kaiken kokoisille yritykselle joustavan ja kustannustehokkaan tavan tehdä it-hankintoja ostamisen sijaan. Rahoituksen avulla pysyt vaivattomasti mukana teknologian kehityksessä rasittamatta yrityksesi kassaa suurilla kertaostoilla. Budjetointi helpottuu, sillä kiinteät kuukausimaksut ovat asiakkaan helposti ennustettavissa.

Miksi Atea Finance?

Atea Finance on integroitu osaksi Atean tuote- ja palveluvalikoimaa. Kun Atea on projektien tai ratkaisujen toimittajana, rahoitus on luonnollinen osa palvelukokonaisuutta. Kokeneet konsulttimme räätälöivät yrityksesi erityistarpeisiin sopivan rahoitusratkaisun.

Rahoitussopimuksemme on suunniteltu tarjoamaan ratkaisu, joka täyttää yrityksesi teknologiatarpeet, mutta pienentää samalla laitteiden omistamisesta aiheutuvaa taloudellista rasitetta. Atea Financen puitesopimukset kattavat yrityksesi vuosittaiset it-investointitarpeet siten, että hallinnointi jää Atea Financen ansiosta mahdollisimman vähäiseksi.

Mitä etuja saat vuokraamalla it-laitteesi tai -palvelusi?

  • kulujen ennakoitavuus ja budjetoinnin helppous
  • investointipäätösten helpottuminen
  • ei rasita yrityksen kassaa
  • vuokrat vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa
  • laitteiden palauttaminen elinkaaren lopussa helppoa
  • mahdollisuus lunastaa laitteet sopimuskauden päätteeksi
  • uusien tuotteiden lisääminen sopimukselle helppoa
icon.

Puitesopimus helppoon vuokraukseen

Puitesopimus on helppo it-hankintojen rahoitusmalli. Puitesopimus on asiakkaille suoraa hankintatapaa tuottavampi. Autamme asiakastamme laskemaan it-hankintakulunsa, ja niiden perusteella tehdään puitesopimukseen kattava vuotuinen limiitti it-hankinnoille.

Löydämme yrityksellesi oikean rahoitusmallin, oli kyse sitten perinteisestä laitevuokrauksesta, projektimuotoisesta hankkeesta, ohjelmisto- tai palveluvuokrauksesta tai käyttömäärään sidotusta ratkaisusta. 

Kysy lisää rahoitusratkaisuista

Täytä lomake ja lähetä se meille. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

Rahoituksen asiantuntijamme

Kalle Hämäläinen.
Kalle Hämäläinen
Sales Director, Atea Finance

Kalle Hämäläinen, Sales Director, Atea Finance