Siirry sisältöön
Takaisin Atea

My Atea – sinun itsepalveluportaalisi

My Atea on digitaalinen asiakasportaali ja kohtaamispaikka, josta pääset käsiksi kaikkeen tietoon liiketoiminnastasi Atean kanssa. Joko sinulla on tunnukset My Ateaan?
My Atea

Mikä on My Atea?

My Atea on digitaalinen asiakasportaali ja kohtaamispaikka, josta pääset käsiksi kaikkeen tietoon liiketoiminnastasi Atean kanssa. My Atea on itsepalveluportaali, joka tukee digitaalista matkaasi. Tiedämme, että asiakkaana haluat säästää aikaa yksinkertaisiin tehtäviin jokapäiväisessä elämässä. Haluat ratkaista ne itse digitaalisesti aina kun haluat.

My Atea on vielä matkansa alussa, mutta jo tässä vaiheessa tarjoamme sinulle seuraavanlaisia ominaisuuksia:

  • Tarkastele tilaushistoriaa
  • Seuraa toimituksia
  • Tarkastele laskuhistoriaa ja tulosta pdf-laskuja
  • Luo, kommentoi ja tarkastele palvelupyyntöjä
  • Chattaa asiakaspalvelijan kanssa
  • Tutustu Atean ajankohtaisiin uutisiin
  • ja paljon muuta!

Haluan tunnukset My Ateaan

Täytä lomake ja luomme sinulle tunnukset.

Kenelle My Atea on tarkoitettu?

Olitpa sitten organisaatiosi ylläpitäjä, joka hallitset koko yrityksen näkymää tai loppukäyttäjä, joka seuraat omia tilauksiasi ja raportoit omia työpyyntöjäsi, My Atea huolehtii sinulle juuri oikean tiedon reaaliajassa.

Me haluamme yksinkertaistaa työpäivääsi ja tehostaa vuoropuhelua kanssamme tehokkaammin ja tarkemmin. My Atea on yhteydessä Atea eShopiin, jotta voit liikkua saumattomasti järjestelmästä toiseen yhdellä kirjautumisella. Ja tarjoamme kaiken tämän optimoidusti jokaiselle laitteelle.

Mikäli et ole rekisteröitynyt My Atea- tai eShop-käyttäjäksi, voit täyttää lomakkeen tai ottaa yhteyttä Atean yhteyshenkilöösi saadaksesi lisätietoja.

Tervetuloa Atean asiakkaan matkalle!

Takaisin Atea