Siirry sisältöön
Atea on korkeimman tason Apple Authorized Enterprise Reseller -kumppani jo neljättä vuotta peräkkäin. Applen kumppaniohjelma panostaa yritysratkaisujen laajempaan hyödyntämiseen yrityksissä sekä Apple-laitteiden ominaisuuksien tuomien hyötyjen valjastamiseen yrityksen palvelukseen. Lisäksi olemme Suomessa myös Applen korkeimman tason oppilaitoskumppani.

Miksi Apple?

Apple yrityksille

Kun yritys liittää Applen teknologian liiketoimintastrategiansa ytimeen, alkaa uusien mahdollisuuksien aikakausi. Työntekijöille avautuu enemmän mahdollisuuksia suosikkilaitteiden käyttöön, tuottava työskentely on vaivattomampaa ja innovaatioita syntyy aiempaa helpommin. iOS- ja iPadOS-laitteiden sekä Mac-tietokoneiden avulla yrityksesi voi tehdä tulosta täysin uudella tavalla.

Applen tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen kokemuksen. Applen tuotteet on helppo integroida, suojata ja ottaa käyttöön yrityksesi olemassa olevaan liiketoimintaympäristöön. Laitteiden aiheuttamat muutokset nykyisiin it- ja liiketoimintaprosesseihin ovat usein minimaalisia.

Atea on Apple Authorised Enterprise Reseller -kumppani

 

Apple oppilaitoksille

Atea Suomi on Suomen ainoa Apple Authorised Education Specialist jälleenmyyjä. Tekniikan lisääntyvä käyttö vaatiii paljon johtajilta, rehtoreilta ja opettajilta. Tarvitaan uudenlaista johtamista tavoitteiden ja suunnan määrittelemiseksi oppilaitoksissa. Selkeä ja hyvin jalkautettu visio on edellytys muutokselle. Uudet työkalut ja työtavat auttavat lisäämään motivaatiota ja pitkällä aikavälillä edistävät tavoitteiden parempaa toteutumista.

Atean auttaa oppilaitoksia saavuttamaan parhaan mahdollisen digipedagogisen vision Applen teknologioita hyödyntäen. Atean Apple asiantuntijat ja palvelut mahdollistavat modernin, luovan ja monipuolisen digipedagogiikan toteuttamisen kustannustehokkaasti.

Apple koulutukset oppilaitoksille

Atea Suomi on yksi harvoista Applen kumppaneista, joilla on Apple Professional Learning Provider status. Olemme saavuttaneet statuksen panostamalla pitkäjänteisesti laadukkaiden ja pedagogisesti merkityksellisien koulutusten tarjoamiseen. Status on myös tae siitä, että koulutuksiemme avulla oppilaitokset pystyvät vastaamaan modernin digipedagogiikan haasteisiin nyt ja tulevaisuudessa.

Koulutuksia vetävät Apple Professional Learning Specialistit ovat opetustyötä tehneitä digipedagogiikan asiantuntijoita. Meillä on kokemusta ammatillisesta kehittämisestä varhaiskasvatuksesta korkeakouluun asti. Kouluttajamme ovat eri puolelta Suomea, jotta pystymme tarjoamaan koulutuksia valtakunnallisesti ja yhdenvertaisesti.

Atean ja Applen yhteistyö

Olemme Suomen ensimmäinen korkeimman tason Apple Authorized Enterprise Reseller -statuksen saanut kumppani (lue uutinen vuodelta 2017). Applen kumppaniohjelma panostaa yritysratkaisujen laajempaan hyödyntämiseen yrityksissä sekä Apple-laitteiden ominaisuuksien tuomien hyötyjen valjastamiseen yrityksen palvelukseen. Olemme Suomessa myöskin Applen korkeimman tason oppilaitoskumppani.

Atealla on vastaavat kumppanistatukset myös muissa Pohjoismaissa, mikä mahdollistaa kattavien, pohjoismaisten palvelukokonaisuuksien toteuttamisen.

Statuksien saavuttaminen on edellyttänyt Atealta merkittävää panostusta koulutukseen ja sertifiointiin – meillä on yli kolmekymmentä myynnillisesti ja teknisesti koulutettua Apple osaajaa. Atean laaja-alaiset Apple-asiantuntijatiimit auttavat asiakkaita hyödyntämään Apple-laitteiden tuomat edut hankintakustannuksissa ja Apple-laitteiden ominaisuudet niin, että yritys sekä oppilaitokset ja kaikki käyttäjät saavat saumattoman käyttökokemuksen. Oikein toteutetussa ympäristössä laitteet ja sovellukset yksinkertaisesti toimivat paikasta ja ajasta riippumatta – luonnollisesti myös esimerkiksi vallalla olevilla Microsoft-sovellusten kanssa. Tällä hetkellä monet yritykset hyödyntävät vain murto-osan Applen ekosysteemin potentiaalista ja laitteiden tehosta.

Applen innovatiiviset ratkaisut tekevät työnteosta ja oppimisesta mielekkäämpää, uudistavat liiketoimintaa ja luovat kilpailuetua. Olemme ylpeitä siitä, että pääsemme hyödyntämään huippuosaamistamme asiakkaidemme eduksi.

icon.

Apple-laitteet Atea eShopissa

Tutustu Applen valikoimaan Atean eShop -verkkokaupassa.