Siirry sisältöön
Tulokselliseen tiedolla johtamiseen tarvitaan luotettavasti hallinnoitua dataa. Pohjois-Euroopan johtavana IT-infrastuktuuriyrityksenä ratkaisemme yrityksesi tiedonhallinnan tarpeet ohjelmistoista automaatisointiin.

Varmista, että teet oikeat päätökset - johda tiedolla

Tee parempia päätöksiä hallitun datan avulla, vähennä rutiinitehtävien määrää automatisoimalla ja lisää tuottavuutta yrityksesi toimintaa tukevien sovellusten avulla.

Kehitämme kanssasi aidosti tieto-ohjautuvaa liiketoimintaa.

Toiminnan optimointi, resurssien hyödyntäminen tavalla, joka tarjoaa parhaan tuloksen liiketoiminnallesi edellyttää, että yrityksesi data on hallussa. Voimme säästää valtavasti työtunteja automatisoimalla sekä toimintaa että tiedon käsittelyä. Varmista, että teet oikeat päätökset - huolehdi datasi kuntoon. 

Etsitkö palveluitamme tekoälyn hyödyntämiseksi organisaatiossasi? Siirry sivulle Tekoäly.

Mikko Vesin, Director, Information Management

"Ei ole enää tarvetta puhua digitaalisesta muutoksesta, vaan miten johtaa muutosta digitaalisessa ympäristössä. Autamme teitä matkalla digitaaliseen ja dataohjautuvaan liiketoimintaan."

Lähetä sähköpostia

Yritykset joiden tiedolla johtamisen olemme saattaneet uudelle tasolle

Asiakkaamme hyötyvät laajasta palveluvalikoimasta ja paikallisista resursseista niin tiedonhallinnan ammattimaisen ohjauksen, jatkuvuuden kuin infrastruktuurinkin kanssa.

Paremmat tiedot ja prosessinohjaus voimalaitoksissa – Wärtsilä Energy Business ja tekoäly

Wärtsilä on yksi maailman johtavista merenkulku- ja energiamarkkinoiden innovatiivisten teknologioiden ja elinkaariratkaisujen toimittajista. Sen 17 000 ammattilaista yli 200 toimipisteessä 68 maassa johtavat hiilidioksidipäästöjen vähentämissuuntausta toimialoillaan maailmanlaajuisesti.

Miten viedä digitalisaatio uudelle tasolle? Oikea yhteistyökumppani vauhdittaa yrityksen digitaalista kehitystä

Sundström on infrastruktuurialalla toimiva yritys, jonka toimialaa ovat maansiirto, rautatierakentaminen, asfaltointi ja kivenmurskaus. Atean ja Sundströmin yhteistyö käynnistyi vuoden 2019 lopulla. Olemme asiakaan digitaalinen yhteistyökumppani ja sitoutuneet toimittamaan tälle digitaalisia palveluita nyt ja tulevaisuudessa. Tuemme asiakastamme kaikissa digitaalisissa projekteissa ja autamme tätä saavuttamaan kilpailuetuja omalla alallaan. Digitaalisen yhteistyön perustana toimii aina asiakkaamme strategia.

Integraatiot virtaavat kuin vettä vaan – tuemme vesilukkojen valmistaja Prevexiä Boomi-integraatioalustan käytössä

Boomi-integraatioalusta palveluna tarjoaa Prevexille joustavan integraatioratkaisun, jonka rinnalla pitkäaikainen kumppani Atea tarjoaa tukea ja ideointia.

Opas | Operatiivisen toiminnan haasteet

Millaisia toiminnallisia haasteita johtavat valmistavan teollisuuden yritykset kohtasivat vuonna 2023? 

Selvitimme, mitä liiketoimintapäättäjät ja operatiivisen toiminnan johtajat pitävät suurimpina toimintaesteinä ja kehityksen hidasteina nyt ja ensi vuosina.

Lue tutkimusraportti ja tutustu tilanteeseen juuri nyt! 

Haluan lukea lisää tutkimuksen teemoista ja kysymyksenasettelusta ennen lataamista

 

Analytiikka ja optimointi

Mitä analytiikka ja optimointi -palvelumme yrityksellenne tarjoavat?

 • Datastrategia ja visio
 • Tietoarkkitehtuuri
 • Integraatioarkkitehtuuri
 • Raportoinnin ja datan hallintamalli
 • Business Intelligence
 • Datan visualisointi
 • Tekoäly (AI), koneoppiminen (ML)

Takaisin ylös

”Tehokkaat BI-applikaatiot ovat maailman parhaita digitaalisia tarinankertojia.”

— Daniel Djupsjöbacka, Head of Analytics and Optimization

Moderni ohjelmistokehitys

”Toimitamme juuri teidän tarpeisiinne räätälöityjä, uusinta teknologiaa ja alan parhaita käytäntöjä hyödyntäviä huippuluokan ohjelmistoratkaisuja.”

— Hanna Salo, Head of Software Development

Mitä moderni ohjelmistokehitys -palvelumme yrityksellenne tarjoaa?

Digitaaliset palvelumme

 • Ohjelmistokehitys
 • Mobiili- ja verkkosovellukset
 • Käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelu (UI/UX Design)

Suunnittelu & resursointi

 • Resurssit asiakkaan omiin projekteihin
 • Projektitoimitus ja -hallinta
 • DevOps & arkkitehtuuri

Takaisin ylös

 

Integraatiot ja automaatio

Mitä integraatio ja automaatio -palvelumme yrityksellenne tarjoavat?

 • Monipuoliset automaatioratkaisut ja ohjelmistorobotit palveluineen.
 • Prosessiautomaatioon ja ohjelmistorobotiikkaan syventyneiden ammattilaisten osaamisen ja konsultointipalvelut.
 • Monipuoliset käyttöliittymät, kuten virtuaaliassistentit ja -asiakaspalvelijat.
 • Automaatioratkaisujen älykkyyttä tekoälyllä, analytiikalla, integraatioilla ja sovelluksilla.
 • Jatkuvasti kehittyvät Microsoft Power Automate -alustat ja UiPathin työnkulkujen automaatioratkaisut sekä Power Virtual Agent -ratkaisut ja IBM Watson Assistant -ohjelmistot tarjoavat edistyksellisiä työkaluja prosessiesi automatisointiin.

Takaisin ylös

 

”Integraatioiden ja automaation käyttöönotto edellyttää alkuinvestointeja, mutta pitkällä aikavälillä ne voivat merkittävästi vähentää kustannuksia ja tuoda sekä aika- että rahallisia säästöjä.”

— Merja Fröberg, Head of Integrations and Automation

Usein kysytyt kysymykset tiedolla johtamisesta

Mitä on tiedolla johtaminen?

Tiedolla johtaminen on strateginen tapa käyttää tietoa päätöksenteon tukena. Se sisältää data-analytiikan, ennakoivan toiminnan, asiakaskokemuksen parantamisen ja toiminnan optimoinnin. Tavoitteena on parantaa suorituskykyä ja kilpailukykyä hyödyntämällä tehokkaasti saatavilla olevaa tietoa.

Miksi tiedolla johtaminen on tärkeää yritykselle? 

Tiedolla johtaminen on tärkeää yritykselle, koska se mahdollistaa parempien päätösten tekemisen, kilpailukyvyn parantamisen, tehokkuuden lisäämisen, riskienhallinnan parantamisen ja innovaatioiden edistämisen.

Miksi käyttää tiedonhallintapalveluja? 

Tiedonhallintapalvelujen käyttö voi auttaa organisaatioita parantamaan tiedonhallinnan tehokkuutta, hyödyntämään tietoa paremmin päätöksenteossa ja vapauttamaan resurssejaan keskittymään liiketoiminnan ydinalueisiin.

 

Miten ohjelmistokehitys vauhdittaa tiedolla johtamista?

Ohjelmistokehitys vauhdittaa tiedolla johtamista tarjoamalla tehokkaita työkaluja datan keruuseen, analysointiin ja visualisointiin. Lisäksi se mahdollistaa prosessien automatisoinnin ja ennakoivan analytiikan käytön.

Miten integraatiot ja automaatio mahdollistavat tiedolla johtamista?

Integraatiot yhdistävät eri tietolähteitä ja automaatio tehostaa prosesseja, mikä parantaa tiedon saavutettavuutta ja analysointia. Tämä antaa johtajille reaaliaikaista tietoa ja säästää aikaa päätöksenteossa, vauhdittaen siten tiedolla johtamista.

Miten datasta voi hyötyä?

Datasta voi hyötyä monin tavoin, kuten parempien päätösten tekemisessä, asiakaskokemuksen parantamisessa, liiketoiminnan tehokkuuden lisäämisessä ja uusien mahdollisuuksien tunnistamisessa.

 

Miksi Atea

Strategiset konsultit

Yli 800 konsulttia ja korkean laadun sertifikaatit tekevät meistä johtavan teknologian, infrastruktuurin ja järjestelmäintegraatioiden toimittajan. Laajalla asiantuntemuksella autamme suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään yrityksesi IT-infrastruktuuria vastuullisesti.

Vahva kumppanuus

Meillä saat hyppysiisi myös laajimman mahdollisen tuote- ja palveluvalikoiman strategisten kumppaniemme teknologioihin. Olemme yhtä johtavien globaalien IT-palveluntarjoajien kanssa: Apple, Cisco, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft ja VMware.

Vastuun kantaminen

Meille on tärkeää luoda sekä vastuullisia että tehokkaita digitaalisia ratkaisuja. Vahvalla vastuullisuusyhteistyöllä autamme yhteiskuntaa tarttumaan teknologian mahdollisuuksiin ja ratkomaan viheliäisiä ongelmia. Autamme valitsemaan oikein IT:n koko elinkaaren matkalla. 

Paikallisuus

Olemme lähellä yritystäsi 14 paikkakunnalla Oulusta Helsinkiin. Kokoamme aina yrityksesi tavoitteisiin parhaiten vastaavan tiimin. Asiantuntijamme tuntevat paikallisen markkinan ja pääsevät käsiksi koko Pohjois-Euroopan kattavaan Atean tukeen ja toimituskykyyn.