Siirry sisältöön
Työskentele älykkäämmin, mukavammin ja tuottavammin. Digitaalisessa työpaikassa teet yhteistyötä ja pääset käsiksi kaikkeen tietoon – olitpa missä tahansa.

Moderni monipaikkainen työympäristö uudistaa työpäiväkokemuksen

Moderni työympäristö edellyttää organisaatiolta aivan uudenlaista toimintakulttuuria. Monipaikkainen työ vaatii organisaatiolta ketteryyttä toteuttaa tapaa tehdä ja johtaa työtä. Tänä päivänä toimistotyö ei ole enää sidottu aikaan, paikkaan, eikä varsinkaan omiin työhuoneisiin. Työtä tehdään joustavasti myös kotona, mökillä ja vaikkapa junassa tai kahvilassa ­– ja muinakin aikoina kuin perinteisesti kahdeksasta neljään.

Työympäristö muodostuu kolmesta ulottuvuudesta: sosiaalisesta, virtuaalisesta ja fyysisestä. Kaikkia osa-alueita tulee kehittää yhtäaikaisesti osana muutosta. On kyse johtamisesta, ajan tasalla olevista työnteon tavoista, ohjelmistoista, laitteista sekä toimivista ja turvallisista tiloista. Vastuullisuus huomioiden.

Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme luomaan parempaa työpäiväkokemusta. Tuotamme asiakkaillemme moderneja, toimivia sekä viihtyisiä työympäristöjä, joiden avulla työn tuottavuus paranee. Autamme siis asiakkaitamme työskentelemään fiksummin luomalla työntekoa tukevia työympäristöjä. Konsultoinnin ja yhdessä tekemisen tuloksena syntyy uusia ideoita ja kokeiluja siitä, miten töitä voi tehdä uudella fiksummalla tavalla.

 

Miltä parempi työpäiväkokemus voi näyttää?

Katso videolta Atean toteutuksia yhdeksi maailman älykkäimmäksi rakennukseksi palkitussa, Vallilan YIT Workery+:ssa. Voit myös lukea lisää täältä.

Monipaikkaisen työn ratkaisuja

Havainnekuva työpaikasta, erilaisia tiloja työkäytössä.

Opas | Vastuulliset IT-hankinnat

Miten tehdä vastuullisia IT-hankintoja?

Tehokkain tapa, jolla organisaatiot voivat vaikuttaa IT-alan kehittymiseen kestävämpään suuntaan, on asettaa vaatimuksia tietotekniikkahankintojen vastuullisuudelle. Ota selvää, mistä kannattaa aloittaa. 

?