Siirry sisältöön
Takaisin Atea

Digitaalinen työpaikka

Työskentele älykkäämmin, mukavammin ja tuottavammin. Digitaalisessa työpaikassa teet yhteistyötä ja pääset käsiksi kaikkeen tietoon – olitpa missä tahansa.

Digitaalisessa maailmassa myös työpaikan on muututtava. Tänä päivänä työ ei ole enää sidottua aikaan, paikkaan eikä varsinkaan omiin työhuoneisiin tai toimistoihin. Työtä tehdään joustavasi oma senhetkinen elämäntilanne  huomioiden  niin kotona, junassa tai vaikkapa mökillä.

Näkemyksemme mukaan työympäristö muodostuu kolmesta osa-alueesta: sosiaalisesta, virtuaalisesta ja fyysisestä. Kaikkia osa-alueita tulee kehittää yhtäaikaisesti osana muutosta  on sitten kyse johtamisesta, työnteon tavoista tai laitteista, ohjelmistoista ja turvallisista tiloista. Työympäristön kehittämisessä fyysiseen tilaan yhdistyvät saumattomasti digitaaliset ja sosiaaliset ulottuvuudet.

Olemme apunasi rakentamassa organisaatiollesi toimintaympäristöä, jossa uudet työnteon tavat kukoistavat, työntekijät ovat tyytyväisiä ja työ on tuottavaa. ​Toteutamme yhdessä asiakkaidemme kanssa toimivia, turvallisia ja modernia työtekoa tukevia työympäristöjä.

​Miksi?

Digitaalinen työpaikka lisää yksilön – ja samalla koko työyhteisön – tuottavuutta ja vahvistaa organisaation kilpailukykyä. Myös työntekijöiden tyytyväisyys paranee, kun he saavat itse valita mieleisensä työvälineet, joiden käyttöönotto on automatisoitu.​

Miten?

Työpaikan digitalisaatio merkitsee paljon enemmän kuin vanhojen työvälineiden korvaamista uusilla. Digitaalisessa työpaikassa laitteet, ohjelmistot ja sovellukset muodostavat älykkään kokonaisuuden. Työntekijöiden identiteetinhallinta sekä lisenssien ja käyttöoikeuksien hallinta kuuluvat digitaalisen organisaation tärkeisiin prosesseihin.​

Mitä?

Älykkäässä digitaalisessa työpaikassa työnteon tavat muuttuvat monipuolisemmiksi ja joustavammiksi. Langaton tiedonsiirto ja esitystekniikka mahdollistavat yhteydenpito- ja palaverikäytäntöjä. Voit tehdä työtäsi missä tahansa, ja päästä aina käsiksi kaikkeen tarvitsemaasi tietoon. Välimatka ei myöskään ole este tiimityölle. ​

Parempi työpäiväkokemus

Älykkäässä työympäristössä on huomioitava niin sosiaalinen, fyysinen kuin virtuaalinen ulottuvuus. Älykkäät toimitilat, parempi digitaalinen kokemus sekä joustavat työkalut parantavat työntekijän työtyytyväisyyttä, jolloin työntekijät haluavat tulla työskentelemään lähimpään monitilaympäristöön. Miltä kuulostaisi, jos nämä kohtaamiset hoidetaan älykkäästi, kustannustehokkaasti, kestävästi sekä (tieto)turvallisesti teknologiaa hyödyntäen ja nämä ovat osa arkipäivää? Katso videolta Atean toteutuksia yhdeksi maailman älykkäimmäksi rakennukseksi palkitussa, Vallilan YIT Workery+:ssa. Voit myös lukea lisää täältä.

Takaisin Atea