Siirry sisältöön

Atea ja Intel tarjoavat yrityksille sujuvaa työpäiväkokemusta. Prosessorivalmistaja Intelin tehokkaat ratkaisut antavat optimaalisen suorituskyvyn ja lisäävät turvallisuutta Atean toimittamiin laadukkaisiin yritystietokoneisiin. Intelin prosessorit mahdollistavat sujuvan siirtymän työtehtävien välillä ja tuovat innovaatiot jokaisen ulottuville.

Tanja Haapasalmi

Partner Manager
"Kultakumppanuus Intelin kanssa tarkoittaa, että sitoudumme ja panostamme toisiimme molemminpuolisesti Group-tasolla"

Lähetä sähköpostia

Älykästä prosessointia työpäiviin

Tietotyön vaatimukset muuttuvat ja tietotyöläisten päivittäiset työkalut kehittyvät huimaa vauhtia. Atea ja Intel auttavat pitämään työvälineet ajan tasalla ja työpäiväkokemuksen sujuvana.

Intelin korkeimman Titanium-tason kumppanina Atean elinkaaripalvelut auttavat sovittamaan laitteet käyttäjien muuttuviin tarpeisiin – ja pitämään ne ajan tasalla, tietoturvallista ja ympäristöystävällistä laitteiden kierrättämistä unohtamatta.

 

Atea organisaatiosi IT-strategian tukena

Atea konsultoi laitehallinnassa ja -valinnoissa, jotta laitevalinnat tukevat yrityksen IT-strategiaa. Olipa kyse sitten laitteiden esiasennuksista, luotettavasta toimittamisesta tai joustavasta rahoituksesta, Atean palvelut tukevat organisaatiosi IT-henkilökuntaa. Yhdessä Intelin kanssa varmistamme, että organisaatiosi työvälineet ovat valmiina moderniin digitaaliseen työpäivään."Kultakumppanuus Intelin kanssa tarkoittaa, että sitoudumme ja panostamme toisiimme molemminpuolisesti Atea Groupin tasolla"

Tanja Haapasalmi, Partner Manager

Intelin uudet tekoälyprosessorit tehostavat tietotyötä

Intel on tuonut markkinoille tekoälysirulla varustellut prosessorinsa, jotka tuovat tekoälyn tehon kaikkien ulottuville. Tietotyötä sujuvoittavan sirun ansiosta laitteiden käyttö on entistä tehokkaampaa ja miellyttävämpää – ilman, että käyttäjän täytyy kiinnittää asiaan huomiota. Näin hidasteleva tai muuten epäoptimaalisesti toimiva kone ei enää häiritse työntekijän työpäiväkokemusta. Lue artikkelista mistä AI-prosessorissa on oikeastaan kyse ja mitä konkreettisia hyötyjä se tuo arkikäyttöön.

 

Intel AI PC:n
hyödyt pähkinänkuoressa

 

Intelin yhdessä laitevalmistajien kanssa esittelemät Intel vPro® -tietokoneet on varustettu Intel® Core™ Ultra -prosessorilla ja mahdollistavat muun muassa seuraavaa:

  • Pidempi akunkesto
  • Parempi kuvan- ja äänenlaatu videokeskusteluissa (Teams yms.)
  • Tekoälyllä kohennettu tietoturvan taso
  • Laitteen omien sovellusten käytön optimointi
  • Jatkuvasti uusia AI-prosessointia hyödyntäviä toiminnallisuuksia

Tutustu tarkemmin Intelin ratkaisuihin Atean eShop-valmistajaportaalissa.

Hanki Intel-tuotteet Atea eShopista

Tutustu tekoälyprosessorilla varustettuun Intel AI PC -valikoimaan Atea eShop -verkkokaupassa.

 

 

Lisätietoja Atean ja Intelin yhteistyöstä

Tanja Haapasalmi
Partner Manager