Siirry sisältöön
Atea on Suomen suurimpia opetuskäyttöön suunnattujen teknologiaratkaisujen toimittajia. Edu-asiantuntijamme auttavat valitsemaan sopivat ratkaisut kehittämään opiskelijoiden oppimista.

EDU-koulutukset

Haluaisitko EDU-koulutuksen oppilaitoksellenne? Lähetä tietosi, niin olemme yhteydessä ja räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne sopivan koulutuksen.

Miksi Atea?

Atea on Suomen suurimpia opetuskäyttöön suunnattujen teknologiaratkaisujen toimittajia ja valikoimastamme löytyvät parhaimmat opiskelun tueksi tarkoitetut tieto- ja viestintäteknologian laitteet, ohjelmistot sekä oheisvälineet. Edu-asiantuntijamme auttavat valitsemaan sopivat ratkaisut kehittämään opiskelijoidenne oppimista.

Otamme it:n vakavasti ja vastuullisuus on meille tärkeää. Edu-asiantuntijoillemme on kertynyt tietoa it:n onnistuneista käytänteistä oman kokemuksen kautta opetusalalta sekä aikaisemmista menestyksekkäistä asiakkuuksista. Haluamme jakaa palveluidemme avulla nämä hyväksi todetut ja onnistuneet käytänteet koulunne kanssa.

Vasta kun asiakkaamme onnistuvat it:n hankinnassa, käyttöönotossa ja kehittämisessä, mekin koemme onnistuneemme.

icon.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Janne Konttinen
Janne Konttinen
Advisor, Education

Janne Konttisen vastuulla on opetukseen ja oppimiseen liittyvien palveluiden suunnittelu ja johtaminen. Hänen erityisosaamistaan ovat kaikki koulun digitalisaatioon liittyvät asiat. Jannen toimialuetta on koko Suomi.

Simon Koivumaa
Apple Business Manager

Simon Koivumaalla erinomaiset taidot kaikissa koulun digitalisaatioon liittyvissä asioissa. Hän on toiminut opettajana ja tvt-kouluttajana Suomessa ja Ruotsissa.