Siirry sisältöön
Atea ja Lenovo rakentavat yhteistyössä Suomea tietotekniikalla tarjoamalla älykkäämpää tekniikkaa kaikille. Näin halutaan mahdollistaa jokaisen yrityksen ja organisaation oma älykkäämpi digitaalinen muutosmatka.

Lenovo on 70 miljardin arvoinen Global 500 -listan teknologiayritys, jolla on 82 000 asiakkaita palvelevaa työntekijää yhteensä 180 eri maassa. Lenovon rohkea visio on tuottaa ja kehittää älykkäämpiä sekä maailmaa mullistavia teknologioita jotka yhdessä luovat laajan, luotettavan sekä vastuullisen kokonaisuuden.

Lenovo Platinum Plus Partner -logo.

Atean ja Lenovon strategisen yhteistyön hyödyt asiakkaalle

Älykäs muutos näkyy ja kuuluu kaikkialla ympäröivässä maailmassa. Teknologisten muutosten äärellä on tärkeää varmistaa, miten älykkäämpi tekniikka vaikuttaa niihin, jotka ovat riippuvaisia siitä. Emme ole luomassa teknologiaa vain teknologian vuoksi. vaan fokuksessamme on huomioida erilaiset teknologisten ratkaisuiden käyttäjäryhmät, mukaan lukien erityiskäyttäjäryhmät. 

icon.

Atean tarjoamat Lenovon ratkaisut

Lenovo on Atean merkittävä strateginen kumppani, jonka kanssa Atea toimii lukuisilla liiketoiminnan toimi- ja ratkaisualueilla.

Koulut ja oppilaitokset

Vaikka perinteinen käsityksemme luokkahuoneista on muuttunut ikuisesti, koulutusmahdollisuudet ovat laajemmat kuin koskaan. Luokkahuoneet kaikkialla maailmassa määritellään nyt inhimillisten yhteyksien ja oppimismahdollisuuksien avulla, kun opettajat ja opiskelijat kohtaavat yhdessä opetukseen rakennetun teknologian avulla.
Luotettujen laitteistojen, intuitiivisten ohjelmistojen ja innovatiivisten ratkaisujen toimittajana Lenovo varmistaa, että koulutus on yksi asia, johon opiskelijat, heidän vanhempansa ja opetuksen ammattilaiset voivat aina luottaa. Lenovon laitteet ja ratkaisut tukevat eri tyyppisten oppijoiden tulevaisuuden opetusta ja oppimista.

Terveydenhuolto

Ei riitä, että kehitetään tuotteita, joita voidaan käyttää terveydenhuollossa. Terveydenhuollon ammattilaiset tarvitsevat laitteita ja teknologiaa, jotka on suunniteltu mahdollistamaan parempaa, tehokkaampaa ja koko ajan kehittyvää potilaiden hoitoa. Lenovo Health investoi terveydenhuollon teknologiainnovaatioihin, kehittää yhdessä terveydenhuollon tarjoajien kanssa ratkaisuja ja palveluja, jotka ratkaisevat nykypäivän terveydenhuollon haasteita ja mahdollistavat jatkuvan kehittämisen tulevaisuutta varten.

Turvallisuus

Lenovo Thinkshieldin ratkaisuilla tieto voidaan suojata alusta loppuun. Thinkshield on mukautettu ratkaisu, jossa on tekniikoita ja ominaisuuksia Lenovolta ja Lenovon kumppanuuksilta. Lenovo Thinkshield on valmiina Lenovon Think-tuotteissa, Motorola-tuotteissa sekä palvelintuotteissa. Thinkshield tarjoaa työkaluja mm. seuraaviin haasteisiin.

Tietojen suojaus

 • Kuinka voin estää tietojen vuotamisen kadonneesta laitteesta?
 • Kuinka voin suojata järjestelmän tietoja?
 • Kuinka tietoja suojataan laitteen ulkopuolella?


Henkilötietojen suojaus

 • Kuinka voin estää salasanojen rikkomisen?
 • Kuinka voin tehdä kirjautumisen yksinkertaiseksi ja turvalliseksi?
 • Kuinka voin toteuttaa monivaiheisen tunnistautumisen ilman monimutkaisuutta?


Laitteiden suojaus

 • Kuinka löydän kadonneen laitteen/poistan sen käytöstä?
 • Kuinka voin varmistaa, että laitteeni on suojattu?
 • Kuinka voin päivittää järjestelmät turvallisesti?
 • Kuinka estän laitteen vaarantumisen?


Verkkoturvallisuus

 • Kuinka estän identiteettivarkaudet?
 • Kuinka voin varmistaa suojatun yhteyden?
 • Mitä voin tehdä haittaohjelmien ja tietojenkalastelun estämiseksi?
 • Kuinka voin estää tietojen poistumisen laitteesta?
Smart-ratkaisut

Lenovon ratkaisuja hyödyntävät Atean Smart-ratkaisut

 

Saint-Gobain selvitti päätelaitteidensa hiilijalanjäljen: ”Pystymme toivottavasti kannustamaan myös muita”

Saint-Gobainin, Lenovon ja Atean yhteistyökuvio on ainutlaatuinen: yhteisten arvojen pohjalta tehdään julkinen ja läpinäkyvä laskelma it-laitteiden koko arvoketjun tuottamasta hiilijalanjäljestä.

Lenovo on ollut it-alalla jo pitkään edelläkävijä hiilijalanjäljen kompensoinnissa. Sen mallikohtainen laskelma auttoi Saint-Gobainin laitekannan arvioinnissa.

Lue Saint-Gobainin asiakastarina

Vastuullisuus yhdistävänä tekijänä

Lenovon innovaatioiden polttoaineena ei ole pelkästään intohimo tuotteisiin - se on myös halu minimoida ympäristölle kohdistuva jalanjälkemme. Laitteiden koko elinkaaren kattava ajattelumalli eli laitteiden hankkiminen kestävästi ympäristöä huomioiden, niiden käyttö oikealla tavalla oikeassa paikassa ja laitteen elinkaaren lopun suunnittelu jo hankintavaiheessa on tärkeää ottaa huomioon hankintapäätöksissä. Miksi siis jo hankintaa suunnitellessa ei asetettaisi hiilineutraaliutta tavoitteeksi? Jo nykyään voidaan osoittaa it-laitteiden hiilijalanjälki, joka ottaa huomioon tuotannon, logistiikan sekä viiden vuoden käyttöajan. Kaikki tarvittava tieto on siis jo olemassa. Jatkossa it-hankintoja suunniteltaessa olisikin ehkä järkevintä miettiä sitä, miten hankitaan sen sijaan, että ajateltaisiin vain sitä, mitä hankitaan.

Lue lisää Lenovo Think Greenistä.

Lenovon valikoima Atea eShopissa

Tutustu Lenovon valikoimaan Atean eShop -verkkokaupassa.

Ostoskärry.

Ota yhteyttä

Matti Eskelinen, Atea.
Matti Eskelinen
Solution Manager, Digital Workplace Offering & Solutions

Matti Eskelinen, Solution Manager, Digital Workplace Offering & Solutions