Siirry sisältöön
IBM ja Atea tarjoavat yrityksille teknologiaratkaisuja ja palveluita digitaalisoituvaan liiketoimintaan.

IBM:n edistyksellisten ratkaisujen avulla yritykset voivat parantaa palveluidensa käytettävyyttä ja saavuttaa kilpailuetua tuovan infrastruktuurin. Atean ammattilaiset opastavat yrityksiä valitsemaan liiketoimintaa optimaalisesti palvelevat IBM-ratkaisut, kuten:

  • Pilvivalmiit ja kontitetut ohjelmistoratkaisut
  • Hybridipilvet
  • Analytiikka ja datan hallinta
  • Tietoturvateknologiat
  • IBM Watson -tekoälyteknologiat

IBM:n Platinum Business Partner -logo kuvaa Atean kumppanuustasoa

Atean ja IBM:n strateginen kumppanuus

Atea investoi koko konsernin tasolla IBM:n strategiseen kumppanuuteen. Atean ja IBM:n strateginen kumppanuus yhdistää IBM:n teknologian ja syväosaajat sekä Atean liiketoiminnan ammattilaiset asiakasratkaisujen suunnitteluun. Atean asiantuntijoilla on kaikilta IBM:n teknologioiden osa-alueilta korkeimman tason sertifioitu osaaminen.

icon.

Atean tarjoamat IBM-ratkaisut

IBM Cloud Pakit – aja sovelluksia missä vain

IBM Cloud Pakien avulla yritykset voivat ajaa sovelluksiaan kätevästi missä vain. Käyttövalmiit kontitetut ohjelmistoratkaisut tarjoavat asiakkaille avoimen, nopean ja turvallisen tavan rakentaa, siirtää ja hallita liiketoiminnan kannalta tärkeitä sovelluksia missä tahansa pilvipalvelussa tai konesalissa. Cloud Pak:it sisältävät Red Hat OpenShift -alustan, IBM-sertifioidun kontitetun ohjelmistopaketin sekä avoimen lähdekoodin komponentit. Oma Cloud Pak löytyy jo sovelluksille, datalle, integraatioille, prosessiautomaatiolle, monipilviympäristöjen hallintaan sekä tietoturvaan. Lisätietoa Cloud Pakeista saat IBM:n sivuilta.

IBM-hybridipilvi – modernit alustat pilveen

IBM Cloud™ on moderni alusta julkipilven, yksityisen pilven ja hybridipilven sovelluksille. IBM Cloud on aito hybridipilviratkaisu, joka tukee kaikkia sovelluksia nykyaikaisista pilvipohjaisista sovelluksista ja mikropalveluista perinteisiin ohjelmistoihin sekä järjestelmiin. Se tarjoaa tehokkaan infrastruktuurin uusien sovellusten rakentamiseen sekä nykyisten sovellusten modernisointiin. Hybridipilvi vie julkisen ja yksityisen pilven joustavuuden uudelle tasolle pienentäen latenssia ja parantaen suorituskykyä. Sovellukset ja palvelut voidaan ottaa käyttöön ja hallita siellä missä se on järkevintä. Lue lisää IBM Cloudista Atea Cloud Portalista.

IBM-tallennus – ratkaisut kasvaviin hybridiympäristöihin

IBM FlashSystem -tallennusratkaisut tarjoavat johtavaa tietoturvaa ja skaalautuvuutta modernien hybridiympäristöjen vaatimuksiin. Flash-optimoitujen tallennusratkaisujen tuoteperheestä löydät ratkaisut tallennukseen ja datan suojaamiseen pilvessä, konesalissa ja konttiympäristöissä. Ratkaisut on suunniteltu tukemaan yrityksen kasvua ja digitransformaatiota sekä helpottamaan it-yksiköiden arkea. Lue lisää IBM-tallennusratkaisuista.

IBM-analytiikka – datasta kaikki hyöty

Data kiihdyttää digitaalista transformaatiota ja tekoälyn avulla löydetään datasta liiketoiminnallinen arvo. Menestyvät yritykset investoivat nyt tekoälyyn ja monipilviympäristöihin hyödyntääkseen dataa ja sen tuomaa lisäarvoa uusilla tavoilla. IBM:n analytiikkaratkaisuilla luodaan liiketoimintoja aidosti palveleva analytiikkaympäristö, jonka avulla yritysjohto voi ennustaa liiketoiminnan tuloksia yhä paremmin, ja ohjata työntekijät tekemään tuottavampaa työtä. Älykäs työnkulku automatisoi päätöksentekoa ja parantaa asiakaskokemusta.

IBM-tietoturva – edistyksellistä tietoturvauhkien hallintaa

Tulevaisuuden tietoturvauhkiin pitää varautua tänään. IBM:n tietoturvauhkien hallintaratkaisujen avulla yhdistetään tehokkaasti ihmisiä, prosesseja ja tekniikkaa. Tietoturvapoikkeamien tunnistaminen hoituu tehokkaasti pitkälle kehitetyn tekoälyn, edistyksellisen analytiikan ja korkealuokkaisen tietoturva-asiantuntemuksen avulla. Atean ammattilaiset mitoittavat tietoturvaratkaisut yritysten tarpeisiin ja suojautumiskykyä voidaan testata proaktiivisesti. IBM:n tietoturvateknologiaa hyödynnetään laajasti maailman suurimmissa yrityksissä (Fortune 500).

IBM Food Trust – elintarviketoimialan jäljitettävyys mullistui

IBM tarjoaa ainutlaatuisen ruoan jäljitettävyysratkaisun, joka kattaa elintarvikealan koko valmistus- ja toimitusketjun. Lohkoketjuteknologiaan ja analytiikkaan perustuvalla ratkaisulla edistetään vastuullista ja ekologista elintarviketuotantoa, yhdistäen elintarvikealan tuottajat, toimittajat, valmistajat ja ruoan jälleenmyyjät. Tutustu IBM Food Trust Blockchain -pohjaiseen toimialaratkaisuun.

IBM Watson virtuaaliassistentti ­– uudenlaisia palvelukanavia chatbotien avulla

Virtuaaliasiakaspalvelijat eli chatbotit tarjoavat organisaatioille keinon tehostaa palveluitaan tai mahdollisuuden kehittää aivan uusia palvelukanavia. Assistantit eroavat sääntömuotoisista chatboteista IBM Watson-teknologian avulla, joka on opetettu ymmärtämään ihmisten käyttämää luonnollista kieltä ja päättelemään vastauksia annettuihin kysymyksiin. Tutustu virtuaaliassistenttien käyttöön asiakaspalvelussa.

IBM Instana

Optimoi sovellustesi suorituskyky palvelemaan liiketoimintaasi. Liiketoimintojen digitalisoituessa sovellukset pyörittävät maailmaa ja ovat yritystoiminnan keskiössä. Sovelluksia ajetaan paljon myös eri pilviympäristöissä. Voidaksesi valvoa sovelluksiasi, sinun on kyettävä havainnoimaan ongelmien juurisyitä. IBM Instana tarjoaa edistyneen sovellusvalvontaratkaisun koko sovellusympäristösi havainnointiin ja hallintaan läpi hybridipilven. Lue lisää.

 

IBM toimii vastuullisesti osana yhteiskuntaa

IBM panostaa voimakkaasti taloudelliseen, sosiaaliseen ja ekologiseen vastuullisuuteen kaikkialla maailmassa. Yrityksen kehittämät innovaatiot, osaaminen ja teknologiat ovat keskiössä sekä liiketoiminnan kehittämisessä että yhteiskunnan hyvinvoinnin lisäämisessä. IBM on tehnyt pitkään yhteistyötä osaamista ja tasa-arvoa edistävien suomalaisten korkeakoulujen kanssa. Korkeakouluilla on keskeinen rooli tulevaisuuden taitojen kehittäjinä ja hyvinvoivan yhteiskunnan rakentajina. Yli 275 000 IBM:n työntekijää ovat tehneet vuodesta 2003 lähtien yli 20 miljoonaa tuntia vapaaehtoistyötä yli 120 maassa.

IBM Atea eShopissa

Tutustu IBM:n valikoimaan Atea eShop -verkkokaupassa.

 

Lisätietoja Atean ja IBM:n yhteistyöstä

Mikko Vesin
Director, Information Management

Mikko Vesin - Director, Information Management. Mikko on digitaalisen liiketoiminnan ja dataohjautuvien palveluiden kehittämisen moniosaaja, jonka mukaan tiedon älykäs hyödyntäminen analytiikan avulla on avain palveluiden arvolupauksen muuttamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen.