Siirry sisältöön
Cisco on maailman johtava integroitujen ja turvallisten verkkoratkaisujen toimittaja. Cisco kehittää, valmistaa ja myy verkkolaitteita, ohjelmistoja, tietoliikennelaitteita ja muita korkean teknologian palveluita ja tuotteita. Ciscon ratkaisut auttavat organisaatioita kehittämään ihmisten tapaa kommunikoida ja tehdä yhteistyötä. Atean yhteistyö Ciscon kanssa keskittyy erityisesti pilvihallittuihin verkko-, tietoturva- sekä hybridikonesalipalveluiden tuottamiseen asiakkaillemme.

Atean ja Ciscon strateginen kumppanuus

Strateginen kumppanuus merkitsee Atealle erittäin tiivistä kaupallista yhteistyötä ja teknistä vuoropuhelua ciscolaisten kanssa. Panostamme jatkuvasti koko Ciscon teknologian osaamiseen sekä sen toteuttamiseen asiakasympäristöissä. Panostamme erityisesti Ciscon Enterprise Networks -, Datacenter-, Security- sekä kollaboraatioarkkitehtuureihin, joissa osaamistamme auditoidaan kolmannen osapuolen toimesta säännöllisesti. Olemme Suomessa yksi harvoista Ciscon Gold sertifioiduista kumppaneista. Ymmärrämme asiakkaan liiketoiminnan tarvitseman teknologisen arkkitehtuurin ulottuvuudet ja sen hyödyntämisen mahdollisuudet koko teknologian elinkaaren aikana.

Atealla on Ciscon Golf Certified Partner -status

Vihreä verkkopalvelu on vastuullisin ja digitaalista liiketoimintaa edistävä valinta verkkojesi modernisointiin

Modernit yritykset ovat nostaneet vastuullisuuden yhdeksi verkkoratkaisuiden hankintakriteereistä. Atea tarjoaa Ciscon teknologialla markkinoiden edistyksellisimpiä ja ympäristövastuullisimpia ratkaisuja palveluineen.

 

 

Tietoturva hybridityössä ja pilvityössä

Uusi työ haastaa tietoturvan. Työnteko on paikkariippumatonta ja pilviresurssipohjaista – eikä ole entisensä. Siksi tietoturvakaan ei voi olla. Atea auttaa uudistamaan yrityksesi tietoturvan hybridityön haasteisiin.

Hybridityön tietoturvastrategia

67 % IT-johtajista raportoi tietoturva- ja haittaohjelmistohaasteiden kasvaneen vuoden 2020 alusta alkaen. FBI raportoi verkkohyökkäysten 3-4-kertaistuneen hybridityön myötä.  Työn siirtyessä pilveen, tietoturvankin täytyy. Verkkoliikenteen ohjaaminen datacenterin ja palomuurin läpi internetiin suojaa vain murto-osan yrityksen toiminnasta.   Uusi tietoturvastrategia tarkoittaa yritykselle yhtenäistä tietoturvarintamaa, joka yhdistää käyttäjät ohjelmistoihin ja resursseihin mistä tahansa, suorilla saumattomilla yhteyksillä.

Mitä strateginen kumppanuus Ciscon kanssa merkitsee Atean asiakkaille?

Haluamme olla asiakkaidemme luotettu kumppani ja autamme hyödyntämään Ciscon teknologian mahdollisuudet asiakkaan liiketoiminnan kehittymiseen. Keskitymme erityisesti pilvihallittuihin verkko-, tietoturva- sekä hybridikonesalipalveluiden tuottamiseen asiakkaillemme. Tuotamme esimerkiksi lukuisille asiakkaillemme jopa globaalisti laadukkaita pilvipohjaisia Cisco Webex-Teams AV- ja videoneuvottelukokonaisuuksia, joissa on mahdollista hyödyntää myöskin Atean laajaa Microsoft-osaamista.

Atea ja Cisco jakavat vision tietoliikennearkkitehtuurin kehittämisestä. Sen keskiössä on sovellustietoisuus, identiteettienhallinnan helppous ja joustavuus tietoturvallisesti pilvihallituissa ympäristöissä. Suomessa Atea on Ciscon ainoa Multinational-tason kumppani. Atea-konsernissa on useita satoja Ciscon sertifioituja teknisiä (CCIE, CCNP, CCNA) sekä kaupallisia ammattilaisia. Yhdessä varmistamme, että asiakkaamme saavat olennaisen hyödyn irti Ciscon tuote- ja palveluportfoliosta.

Me mahdollistamme turva-, energia-, vähittäiskauppa sekä julkishallinnon asiakkaillemme liiketoiminnan digitaalisen muutoksen ennen kaikkea tietoturvallisesti ja järkevästi. Me vastaamme asiakkaamme tulevaisuudesta integroimalla nykyaikaista teknologiaa yhdessä Cisco Systemsin kanssa.

icon.

Tutustu Atean Cisco-ratkaisuihin

1 / 2

Cisco Atea eShopissa

Tutustu Ciscon valikoimaan Atea eShop -verkkokaupassa.

 

Lisätietoja Atean ja Ciscon yhteistyöstä

Markku Selin.
Markku Selin
Senior Advisor

Markku on tietoturvan ja tietoliikenteen moniosaaja yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Senior Advisorina hänellä on halu ja kyky jakaa näkemyksiään liiketoimintaa tukevien ratkaisujen suunnittelusta sekä siitä, miten tietoturva ja tietoverkkojen turvallisuus eivät ole mikään irrallinen kokonaisuus vaan edellytys tehokkaalle liiketoiminnalle. Markku on vastaa Atealla myös 2.1.2024 alkaen Cisco Systems liiketoiminnan kehityksestä.