Siirry sisältöön
HP on yksi maailman suurimmista teknologiayrityksistä, joka pyrkii jatkuvasti parantamaan arkea innovatiivisilla it-ratkaisuillaan. Atea on yksi HP:n suurimmista kumppaneista Suomessa. Keskitymme yhdessä tarjoamaan asiakkaillemme tehokkaita ratkaisuita digitaaliseen työelämään.

Strateginen yhteistyö

Atea on HP:n korkeimmalla HP Amplify Power Services Partner kumppanuustasolla päätelaitteissa sekä tulostamisessa Gold Partner tasolla. Kumppanitasojen mukaisten osaamisten saavuttaminen on edellyttänyt atealaisilta merkittävää panostusta jatkuvaan koulutukseen ja sertifioitumiseen. Olemme tehneet vuosia menestyksekästä yhteistyötä tarjoten asiakkaillemme HP:n monipuolisesta tuote- ja ratkaisuvalikoimasta hyödyllisiä, älykkäitä, helppokäyttöisiä ja ennen kaikkea käytössä miellyttäviä työvälineratkaisuita.

Atea Suomi on kolmen tähden kumppani HP:n Amplify Sustainable Impact-ohjelmassa

Hanki HP:n tuotteita Atea eShopista

Atea eShopin HP-tuotteiden valikoimaa.

HP Inc:n tuoteportfolio käsittää kaikki it-laitteet, mitä yritys tarvitsee  liiketoiminnan pyörittämiseen. Atea eShopista löydät laajan valikoiman HP:n kannettavia, tehotyöasemia, pöytäkoneita, näyttöjä, monitoimilaitteita sekä tulostimia erilaisiin tarpeisiin.

Laitteiden lisäksi tarjoamme erilaisia HP:n laitteisiin kytkeytyviä lisäpalveluita, kuten esimerkiksi laitteiden tietopohjaista hallintaa (TechPulse), takuulaajennuksia ja erilaisia tehdaspalveluita.

 

Koko HP:n tuotevalikoima on nähtävissä HP:n sivuilla.

Ratkaisuja eri toimialoille

Yritykset

Pieni, suuri tai keskikokoinen yritys - palvelemme kaikkia.

Julkishallinto

Palvelemme kunta- ja kaupunki asiakkaitamme erilaisten puitesopimusten kautta. Olemme HP Inc:n alihankkijana Hansel PC-puitesopimuksessa  sekä tarjoamme laajasti HP:n tuotteita ja ratkaisuita Tiera Verkkokaupan kautta.

Koulut ja oppilaitokset

HP on sitoutunut kehittämään huipputason teknologiaratkaisuja oppimisympäristöihin.

Yhdessä Atean kanssa HP tarjoaa kouluille ja oppilaitoksille  uudenlaisia oppimisympäristöjä, jossa tutkimus, innovaatiot ja teknologia tukevat opiskelijoiden menestymistä. 

Terveydenhuolto (Sote)

Paranna terveydenhuollon tarjoajien ja potilaiden välistä yhteyttä samalla, kun optimoit kliinisiä työnkulkuja  HP Healthcare Edition -tietokoneilla ja -näytöillä. EMI-sertifioidut tietokoneet, terveydenhuollon vaatimukset silmällä pitäen.

 

Parempi työpäiväkokemus HP Incin työvälineillä

Haluatko yhtenäisen ja sujuvan työpäiväkokemuksen riippumatta siitä, missä työskentelet? Tutustu HP:n lisävarusteisiin ja tee etätyöstä yhtä inspiroivaa kuin toimistolla!

HP:n tietokoneiden tietoturva on maailman kärkitasoa.

Maailman turvallisimmat tietokoneet

HP valmistaa maailman turvallisimmat tietokoneet. HP Elite -tietokoneisiin on rakennettu vahvistettuja tietoturvatoimintoja suojaamaan, havaitsemaan ja toipumaan kyberiskuista, ennen kuin ne pääsevät otsikoihin. Lue lisää koneiden tietoturvasta HP:n sivuilta.

 

Niin HP:n kuin Ateankin tavoitteena on ajaa kehitystä kohti kestävämpiä toimintamalleja.

HP ja kestävä kehitys

HP:n kestävän kehityksen strategian ytimessä on luoda positiivinen muutos planeetallemme, ihmisillemme ja yhteisöllemme. 

HP ajaa kehitystä kohti kestävämpää tulevaisuutta.  HP asettaa rohkeita, pitkäaikaisia ​​tavoitteita ja keskitämme strategiamme sinne, missä meillä voi olla suurin vaikutus. Atean ja HP:n yhteinen päämäärä ja tavoitteet vastuullisuuden eteen näkyvät myös arjen tekemisessä monin eri tavoin, koko elinkaarimallissa. 

Yhtenä käytännön esimerkkinä toimii HP-toimitusten niputtaminen yhdeksi, vähemmän päästöjä aiheuttavaksi määräpaketiksi, jota kutsumme nimellä "Bulk pack". Lisätietoja tästä ja muista vastuullisuusesimerkeistä saat Atean asiantuntijalta.

Lisätietoja Atean ja HP.n yhteistyöstä

Martin Lönnberg.
Martin Lönnberg
Director, Products and Services

Martin Lönnberg johtaa Atealla Products and services -liiketoiminta-aluetta.