Atea on kokonaisvaltainen it-palvelutalo

Atea on kokonaisvaltainen it-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön - rakennamme Suomea tietotekniikalla. Sovitamme ketterästi tietotekniikan vastaamaan liiketoiminnan muuttuvia tarpeita. Visiomme on olla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstömme The Place to Be.

Rakennamme Suomea tietotekniikalla

Neuvomme asiakkaitamme digitaalisen työpaikan liiketoimintalähtöisessä rakentamisessa ja toimimme neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä.    

Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuotta, ja meillä on 350 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja.    

Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti 12 toimipisteestämme käsin. Kaikessa työssämme teemme yhteistyötä johtavien it-laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa.    

Atea on sitoutunut vastuulliseen ympäristöajatteluun ja tarjoamme myös asiakkaillemme ympäristöä säästäviä it-ratkaisuja. Atealla on ollut sekä ympäristösertifiointi (ISO14001) että laatusertifiointi (ISO9001) jo vuodesta 2002.

Atea-konserni 

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 6900 työntekijää 87 paikkakunnalla Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Asiantuntijamme neuvovat asiakkaitamme it-ympäristönsä kehittämisessä ja teemme yhteistyötä johtavien it-laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa.  Atea-konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 3,5 miljardia euroa, ja se on listattu Oslon pörssissä. Atea-konsernin sivut.

Atea lukuina

Atea Suomessa 

 • liikevaihto vuonna 2017: 261 miljoonaa euroa
 • toimipisteitä: 12
 • työntekijämäärä: 350

Atea-konserni 

 • liikevaihto vuonna 2017: 3,5 miljardia euroa
 • työtekijämäärä: 6900
 • toimipisteitä: 87

Atea on monipuolinen kumppanisi

Atea toimii markkinoilla monessa eri roolissa:

 1. Jälleenmyyjä
  Atea toimii it-laitteiden jälleenmyyjänä. Laitteiden lisäksi tarjoomamme käsittää myös logistiikan, esiasennukset ja laitteiden kierrätyksen.
 2. Integraattori
  Atea on kokonaisvaltainen it-infrastruktuurin tarjoaja, joka yhdistää alan huippuasiantuntemuksen ja strategisten kumppaneidensa teknologiaratkaisut liiketoiminnan tarpeista rakentuviksi it-ympäristöiksi.
 3. Palveluntuottaja
  Atea on it-palvelutalo, joka asiantuntemustaan hyödyntäen on mukana digitalisoimassa asiakkaidensa liiketoimintaa.

Asiakaslupauksemme

Edistämme asiakkaidemme menestystä yhdistämällä tietotekniikan ratkaisuja raudasta softaan ja konsultoinnista jatkuvaan palveluun. Toiminnassamme näkyy kestävä kehitys.

Monipuolinen teknologinen osaamisemme ja asiantuntemuksemme on asiakkaidemme käytössä. Yhdessä muutamme digitalisaation mahdollisuuksiksi ja rakennamme liiketoimintaa tukevia ratkaisuja ja palveluita.

Kysymme, kuuntelemme ja myös kyseenalaistamme. Kunnia-asiamme on toimia asiakkaidemme luotettuna neuvonantajana ja ottaa vastuu lopputuloksesta.

Asiakkaamme hyötyvät tarjoamistamme suuruuden eduista ja joustavasta paikallisesta toiminnastamme. Kumppaneinamme on maailman johtavia it-taloja ja olemme osa Pohjoismaiden ja Baltian suurinta it-infrastruktuuritoimittajaa.

checked_white-200.png

Missio

Rakennamme Suomea tietotekniikalla

 • Yksilö - mielekäs työympäristö, yksilön vastuu ja vapaus
 • Organisaatio - tuottavuus, joustavuus
 • Yhteiskunta - uutta imua työelämään, uudenlainen johtaminen

Visio

The Place to Be (TP2B)

Atea on paikka, jossa kaikki haluavat olla - täällä tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa

 • Olemme asiakkaillemme fiksun tietotekniikan halutuin neuvonantaja
 • Olemme strategisten kumppaniemme halutuin ja ensisijainen valinta
 • Ainutlaatuinen yrityskulttuurimme tekee meistä alan halutuimman työpaikan
 • Olemme omistajillemme halutuin sijoituskohde

Arvot

 • Yhteinen tahto
 • Tekemisen meininki
 • Rohkeus
 • Osaaminen asiakkaan hyödyksi
 • Uudistuminen

Rakennamme Suomea tietotekniikalla

Yhteiskuntavastuu

Yhteiskuntavastuu Ateassa

Olemme Pohjoismaiden suurin it-infrastruktuuriratkaisujen toimittaja ja toimittamamme ratkaisut vaikuttavat suoraan hyvin monen ihmisen työn tuottavuuteen ja mielekkyyteen. Velvollisuutemme on toimia esimerkillisesti vastuullisuuskysymyksissä. Missiomme on rakentaa Suomea tietotekniikalla. Haluamme kantaa vastuumme niin ihmisistä, ympäristöstä kuin tulevaisuudestakin.

Lue lisää yhteiskuntavastuusta Ateassa

Tilaa Atean uutiskirje

Ideoita, inspiraatiota ja uusia näkökulmia digitalsaation tuomiin mahdollisuuksiin. Tilaa uutiskirjeemme suoraan sähköpostiisi. 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer