Laddar meny

Atea on kokonaisvaltainen it-palvelutalo

Atea on kokonaisvaltainen it-infrastruktuurin toimittaja, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön - rakennamme Suomea tietotekniikalla. Sovitamme ketterästi tietotekniikan vastaamaan liiketoiminnan muuttuvia tarpeita. Visiomme on olla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstömme The Place to Be.

Rakennamme Suomea tietotekniikalla 

Neuvomme asiakastamme it-ympäristön liiketoimintalähtöisessä rakentamisessa ja toimimme neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä.   

Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuotta, ja meillä on 350 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja.   

Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti 12 toimipisteestämme käsin, ja lisäksi meillä on oma logistiikka- ja integrointikeskus Espoossa. Kaikessa työssämme teemme yhteistyötä johtavien it-laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa.   

 Atea on sitoutunut vastuulliseen ympäristöajatteluun ja tarjoamme myös asiakkaillemme ympäristöä säästäviä it-ratkaisuja. Atealla on ollut sekä ympäristösertifiointi (ISO14001) että laatusertifiointi (ISO9001) jo vuodesta 2002.    

 

Atea-konserni    

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 6800 työntekijää 89 paikkakunnalla Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Liettuassa, Latviassa ja Virossa. Asiantuntijamme neuvovat asiakkaitamme it-ympäristönsä kehittämisessä ja teemme yhteistyötä johtavien it-laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa.  Atea-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli noin 3,4 miljardia euroa, ja se on listattu Oslon pörssissä.  

 

Atea lukuina

Atea Suomessa 

  • liikevaihto vuonna 2016: 226 miljoonaa euroa
  • toimipisteitä: 13
  • työntekijämäärä: 350

 

Atea-konserni 

  • liikevaihto vuonna 2016: 3,4 miljardia euroa
  • työtekijämäärä: 6800
  • toimipisteitä: 89

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer