Siirry sisältöön

Maailman onnellisin maa – Suomi. Saamme elää maassa, jonka teknologiakehityksellä on vahva selkäranka ja työelämän tasa-arvoisuudella ja joustavuudella kova maine. Maailmanluokan IT-ympäristöjä rakentamalla luomme vielä innovatiivisemman Suomen.

Rakennamme Suomea tietotekniikalla

Missiomme on rakentaa hyvinvoiva, kestävä tulevaisuus teknologian avulla. Luovuuden ja tiedon avulla voimme parantaa tuottavuutta ja elämänlaatua koko yhteiskunnassa. Jokainen hyötyy paremmin rakennetusta mielekkäästä työympäristöstä. Teknologian valjastamalla yritys voi lisätä tuottavuuttaan ja kyvykkyyttään vastata nopeisiin muutoksiin. Uudenlaisella johtamisella ja paremmilla ratkaisuilla lisäämme työelämän imua.

Visiomme on olla The Place to Be

Haluamme olla asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja kumppaneillemme The Place to Be. Olemme luotettava ja siten alan halutuin työnantaja, asiakkaillemme mieluisin tietotekniikan neuvontantaja, strategisten kumppaniemme ensisijainen valinta yhteistyöhön ja sijoittajillemme suosituin sijoituskohde. Atealla jokainen saa olla oma ainutlaatuinen itsensä ja rakentaa muutosta maailmaan yhdessä koko Atean voimin.

Osaavaa konsultointia kaikkiin tarpeisiin

Yritys tarvitsee tulokselliseen toimintaan tiedonhallinnan ratkaisuja, modernin työpaikan ja työnteon välineitä sekä alustoja ja verkkoja, joilla varmistua yrityksensä datan tietoturvallisesta käsittelystä. Tarjoamme ratkaisun jokaiseen tarpeeseen.

Digitaalinen matka kolmessa ulottuvuudessa

Miksi Atea

Huippuosaavat konsultit

Yli 800 konsulttia ja korkean laadun sertifikaatit tekevät meistä johtavan teknologian, infrastruktuurin ja järjestelmäintegraatioiden toimittajan. Laajalla asiantuntemuksella autamme suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään yrityksesi IT-infrastruktuuria vastuullisesti.

Vahva kumppanuus

Meillä saat hyppysiisi myös laajimman mahdollisen tuote- ja palveluvalikoiman strategisten kumppaniemme teknologioihin. Olemme yhtä johtavien globaalien IT-palveluntarjoajien kanssa: Apple, Cisco, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft ja VMware.

Paikallinen läsnäolo

Olemme lähellä yritystäsi 14 paikkakunnalla Oulusta Helsinkiin. Kokoamme aina yrityksesi tavoitteisiin parhaiten vastaavan tiimin. Asiantuntijamme tuntevat paikallisen markkinan ja pääsevät käsiksi koko Pohjois-Euroopan kattavaan Atean tukeen ja toimituskykyyn.

Vastuun kantaminen

Meille on tärkeää luoda sekä vastuullisia että tehokkaita digitaalisia ratkaisuja. Vahvalla vastuullisuusyhteistyöllä autamme yhteiskuntaa tarttumaan teknologian mahdollisuuksiin ja ratkomaan viheliäisiä ongelmia. Autamme valitsemaan oikein IT:n koko elinkaaren matkalla.

Luotettava ja vakaa pohjoismainen IT-yritys

Atea on johtava IT-infrastruktuurin toimittaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Atea on edustettuna 88 kaupungissa yli 8 000 työntekijän voimin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Atea toimittaa laitteita ja ohjelmistoja johtavilta globaaleilta valmistajilta sekä tarjoaa konsulttien osaamista ja palveluratkaisuja. Ylläpidämme, operoimme ja kehitämme asiakkaidemme IT-ympäristöjä. Atean IFRS15:n mukainen laskutus oli noin 4,6 miljardia euroa (2022), ja Atea on listattu Osloon pörssiin.

Atea Finlandin liikevaihto vuonna 2022 oli 394,9 miljoonaa euroa.

Linkit

Atea-konserni   |  ESG  |  Uutiset   |  Teknologiakumppanit 

Rakennamme Suomea tietotekniikalla

Atean arvot

Me

Meidän supervoimamme Ateassa on laaja osaaminen, jonka avulla pystymme luomaan yhdessä ja yhtenäisenä arvoa asiakkaille. Yhdessä me atealaiset olemme lyömätön osaajayhteisö, todellinen voittajajoukkue. ​ Osallistuminen on tärkeä osa atealaisuutta.

Me kunnioitamme työkavereitamme, asiakkaitamme ja kumppaneitamme​. Ateassa saa ja kuuluu kiittää hyvistä teoista sekä antaa rakentavaa palautetta.

 

Me vastaamme

Me vastaamme laadukkaasta lopputuloksesta. Jokainen atealainen ymmärtää oman roolinsa ja panoksensa merkityksen kokonaisuuden kannalta ja asiakkaan asia on meidän asiamme.

Me vastaamme aina kun kysytään – kollegalle, asiakkaalle, kumppanille ja sidosryhmille – ja mahdollisimman rivakasti.

Velvollisuutemme Ateassa on edistää kaikin tavoin kestävää kehitystä, toimia eettisesti ympäristöstä ja yhteiskunnasta huolta kantaen.

 

Me vastaamme tulevaisuudesta

Me vastaamme oman osaamisemme ja työmme jatkuvasta kehittämisestä. Jokainen atealainen kasvattaa arvoamme asiakkaalle. Tulevaisuuden menestys syntyy yhdessä asiakkaan kanssa.

Ammattiylpeytemme ja kunnianhimomme varmistaa parhaan laadun kollegoille, asiakkaille ja kumppaneille.

Näkemyksistämme ja ratkaisuistamme syntyy uudenlaista työnteon kulttuuria, jossa kestävä kehitys kulkee saumattomasti mukana. Me todistamme, että teknologia ja kestävä kehitys tukevat toisiaan, kun rakennamme Suomea ja tulevaisuutta tietotekniikalla.

Tilaa Atean uutiskirje