Siirry sisältöön
Hewlett Packard Enterprise (HPE) ja Atea tarjoavat yrityksille nopeasti yhä älykkäämpiä, ketterämpiä ja suorituskykyisempiä it-ratkaisuja. HPE:n tekoälyä hyödyntävä it-infrastruktuuri ja Aruban verkkoratkaisut turvaavat yritysten liiketoiminnan jatkuvuuden, palveluiden käytettävyyden sekä sovellusten käyttökokemuksen eri ympäristöissä.

Paine uudistua, innovoida ja tukea omaa digikehitystä on yrityksissä ja julkishallinnossa kovempi kuin koskaan. It-yksiköiden on kyettävä tuottamaan liiketoiminnoille palveluita nopeam­min, kustannustehokkaammin ja hallitummin. Digitransformaatiosta on tullut tietohallinnon tärkein prioriteetti.

Muutos vaatii moderneja hybridejä it-infrastruktuuriratkaisuja sekä palveluita, joiden avulla organisaatiosi voi yhdistää joustavasti paikallisen datakeskuksen ja pilvimaailman parhaat puolet.

Datan merkitys kasvaa johtamisessa, inno­voinnissa, automatisoinnissa ja ennakoinnissa. Dataa kertyy myös verkon reunalla käsittämättömällä nopeudella. HPE-ratkaisut ja palvelut on suunniteltu reunakeskeiseen, pilvipohjaiseen ja dataohjattuun maailmaan.

Pilvimäinen käyttökokemus palveluna

Kolmella neljästä keskikokoisesta ja suuresta yrityksestä on Gartnerin mukaan vuoteen 2021 mennessä monipilvi- tai hybridistrategia. HPE:n ratkaisuissa palveluis­tumisen (as a Service) on otettu huomioon. HPE:n ratkaisut tuovat pilven luoksesi ja tarjoavat pil­vimäisen käyttökokemuksen organisaatiosi sovellusten ja datan vaatimille työkuormille paikalliseen datakeskukseen, julkipilveen sekä verkon reunalle. 

Hybridiympäristön hallinta hoituu ammattilaisten ja tekoälyn avulla

Voit halutessasi jättää hybridiympäristösi hallinnan ja operoinnin Atealle. Tukipalvelumme tehostaa ongelmien ratkomista, ja voit hyödyntää yhä helpommin asiantunti­joidemme erikoisosaamista

HPE on panostanut ratkaisuissaan tekoälyyn ja datakeskusten hallit­tavuuteen. Tekoäly (AI) tunnistaa ja ennakoi teknologiariskejä, suorituskykyongel­mia sekä kapasiteettihaasteita. Hyödyt ovat jo nyt kiistattomia.

HPE:n älykkäät ratkaisut palvelevat liiketoimintaa

Atea auttaa organisaatioita valitsemaan liiketoimintaa optimaalisesti palvelevat HPE-ratkaisut:

 

HPE logo

 

 

Aruban logo

Tutustu tarkemmin Atean tarjoamiin HPE-ratkaisuihin

Autonominen konesali valjastaa tekoälyn

Tekoälyyn perustuva autonominen konesali on itseoppiva konesali, joka vie konesaliresurssien suorituskyvyn, optimoinnin ja kustannustehokkuuden huipputasolle. Helposti hallittava konesali tarjoaa tietohallinnolle ja liiketoimintayksiköille merkittäviä hyötyjä. Ennakoiva analytiikka tunnistaa ja ennakoi teknologiariskit, suorituskykyongelmat, kapasiteettihaasteet ja jopa ratkaisee ongelmatilanteet automatisoidusti ilman ihmisen työpanosta.

Älykästä tallennus - jopa 100 % käytettävyyttä

HPE:n edistykselliset tallennusratkaisut tarjoavat yrityksille huippuluokan suorituskykyä ja skaalautuvuutta pieniin, suuriin sekä liiketoimintakriittisiin tallennustarpeisiin myös hybridipilvessä. HPE InfoSightin ennakoiva analytiikka optimoi järjestelmien helppokäyttöisyyden uudelle tasolle ja auttaa säästämään aikaa vaatimusten lisääntyessä.

Hyperkonvergoitu konesali - kaikki hybridiin it-ympäristöön   

HPE tarjoaa yrityksille markkinoiden monipuolisimman hyperkonvergoidun konesalin. HPE SimpliVity on ohjelmisto-ohjattu ja helposti hallittava integroitu ratkaisu, joka sisältää palvelimet, tallennuksen, varmistuksen, konesaliverkot ja virtualisointialustan valmiina pakettina. Hyperkonvergoitu konesali auttaa tietohallintoyksiköitä palvelemaan liiketoimintoja nopeammin ja paremmin. Atean asiakkaana voit hankkia ratkaisun omaan konesaliin toimitettuna tai Atea Cloudista.

HPE GreenLake

As-a-Service-trendi muuttaa nyt vahvasti it-ympäristöjä ja yhä useampi yritys ostaa infrastruktuurinsa palveluna (IaaS, Infrastructure as a Service). HPE GreenLaken avulla saat hybridipilven käyttökokemuksen omasta konesalistasi ja yhdellä kuukausilaskulla Atealta.

Aruba verkkoratkaisut - huippuluokan käyttökokemus

Aruban markkinoiden johtavat, uuden sukupolven langattomat sekä langalliset verkkoratkaisut tarjoavat yrityksille suorituskykyisen ja tietoturvallisen verkkoympäristön kaikenkokoisiin liiketoiminnan tarpeisiin. Nerokkaiden, joustavien ja luotettavien ratkaisuiden avulla yritykset voivat tuottaa käyttäjilleen erinomaisen verkon käyttökokemuksen aina konesalista verkon reunalle.

HPE palvelimet - laskentatehoa ja suorituskykyä

HPE:lta löytyy jokaisen yrityksen it-ympäristöön laadukas, luotettava ja suorituskykyinen palvelin pienistä ja tehokkaista MicroServereistä aina ohjelmisto-ohjattuun HPE Synergy -infrastruktuuriin. HPE:n ”Silicon Root Of Trust” tuo ulottuvillesi markkinoiden turvallisimmat palvelinratkaisut. Suorituskyvyn optimointi sekä mahdollisten vikatilanteiden ennakointi onnistuu tehokkaasti HPE InfoSightin avulla. HPE:n palvelinratkaisut ovat saaneet lukuisia tunnustuksia ja palkintoja (mm. CRN, IT PRO). HPE ProLiant -sarjan palvelimet voit hankkia kätevästi Atea eShopista.

Atea ja HPE osana yhteiskuntaa

Atean tavoin HPE on sitoutunut toimimaan kestävää kehitystä edistävällä tavalla niin ympäristön kuin koko ympäröivän yhteiskunnan osalta. Vastuullisuus ja eettiset arvot ovat tärkeä osa HPE:n yrityskulttuuria. HPE kehittää ratkaisuja, jotka mahdollistavat verkottunutta maailmaa hyödyntäviä uusia liiketoimintamalleja sekä pienentävät IT:n luomaa ympäristönjalanjälkeä. Kestävät teknologiatuotteet ja -ratkaisut auttavat asiakkaita muuttamaan kokonaisia toimialoja ympäri maailmaa.

IT-laitteiden tehokas kiertotalous vähentää ympäristön kuormitusta. HPE:n tavoitteena on jatkaa vanhentuneenkin teknologian elinkaarta kekseliäästi, turvallisesti ja kaikkien kannalta kannattavasti. Dow Jones Sustainable Index 2019 -raportti nimesi HPE:n monella osa-alueella teknologia-alan vastuullisimmaksi yritykseksi ja The 2019 World’s Most Ethical Companies® nimeää HPE:n yhdeksi IT-alan eettisimmistä yrityksistä. Lue lisää HPE:n vastuullisuusajattelusta.

 

 

 

HPE Atea eShopissa

Tutustu HPE:n valikoimaan Atea eShop -verkkokaupassa.