Siirry sisältöön

Kaikki tuottamamme ratkaisut lisäävät arvoa terveydenhuollon asiakkaalle

Atea on yksi suurimmista sote-alan teknologiapalveluiden tarjoajista. IT-ratkaisuilla luomme toivoa, joka siivittää rakentamaan tulevaisuuden terveydenhuoltoa tämän päivän päätöksillä.

Kenelle palvelumme ovat

  • Julkinen sosiaali- ja terveydenhuolto
  • Yksityinen sosiaali- ja terveydenhuolto
  • Pelastustoimi
  • Sote-alan kolmannen sektorin organisaatiot

Terveys- ja hyvinvointiteknologiat

Tarjoamme kattavan valikoiman terveys- ja hyvinvointiteknologian ratkaisuja, laitteita ja tarvikkeita. Voit luottaa siihen, että Atean asiantuntija-palveluiden avulla tarpeenne ymmärretään perusteellisesti ja ratkaisut räätälöidään juuri teille.

Lääkeautomaatit
Lääkeautomaattien avulla voidaan taata kotihoidon asiakkaille turvallinen lääkehoito. Oikeilla laitteilla varmistat, että kotihoidon asiakkaat saavat oikeat lääkkeet oikeaan aikaan ja oikeana annoksena.
Sensoriteknologia
Atean kautta on hankittavissa sekä kotiin vietävien palveluiden, asumispalveluiden kuin sairaalapalveluiden sensoriteknologiat, hoitajakutsujärjestelmät, kaatumisen tunnistamisen ratkaisut sekä aktiivisuus- ja hyvinvointitiedon tuottamiseen tarkoitetut ratkaisut. 
Etädiagnostiikka

Etäpalveluihin helposti yhdistettävä etädiagnostiikka-laitteisto mahdollistaa potilaiden terveydentilan arvioinnin ja sairauksien diagnosoinnin etänä. Ratkaisuja voidaan käyttää erilaisissa toimintaympäristöissä, kuten esimerkiksi perusterveydenhuollossa, kotiin vietävissä palveluissa sekä erikoissairaanhoidon poliklinikkapalveluissa. Etädiagnostiikka mahdollistaa terveydenhuollon ammattilaisten väliset konsultaatiot ketterästi ja tietoturvallisesti. Sen käyttökohteet laajenevat jatkuvasti, ja teknologian kehittyessä se tarjoaa entistä tehokkaampia ja monipuolisempia tapoja sairauksien diagnosointiin.

 

Mittarit ja terveydenhuollon tarvikkeet
Kattava valikoima terveydenhuollossa käytettäviä mittareita, kuten verenpainemittarit, verensokerimittarit ja PEF-mittarit.
Digitaaliset ja virtuaalitodellisuuden ratkaisut
Digitaaliset ja virtuaalitodellisuuden laitteet ja harjoitteet esimerkiksi kotihoidon henkilöstön perehdyttämiseksi. Lisäksi valikoimasta löytyy digitaaliset ratkaisut ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon sekä erilaiset pelilliset ratkaisut.
Terveys- ja hyvinvointiteknologioiden asiantuntijapalvelut
Tarjoamme asiantuntijapalveluita terveysteknologioiden käyttöönottoon tarpeenne mukaan nykytila-analyysista käyttöönottokoulutuksiin ja osaamisen kehittämiseen. Raportointi ja vaikutusten arviointi sisältyvät aina asiantuntijapalveluihin.

Tarjoamme myös työpajoja esimerkiksi terveysteknologioiden ja tekoälyn hyödyntämiseksi. 

 

Tutustu sote-alalle suunnattuun podcastiimme

Teknologian taajuudella käsittelee ajankohtaisia aiheita, kuten robotiikkaa ja hyvinvointiteknologioihin liittyviä ratkaisuja.

Miltä vuosi on näyttänyt tietohallinnon näkökulmasta? Missä onnistuttiin ja mitä kehitettävää jäi vielä tuleville vuosille? Keskustelemme hyvinvointialueiden kuulumisista Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen tietohallintojohtajan Timo Pitkäsen kanssa. 

Host: Miitri Sinkko, Atea

 

Millaisessa maailmassa elämme tietoturvan näkökulmasta? Mikä on NIS2 ja miten se tulee vaikuttamaan hyvinvointialueiden toimintaan vuonna 2024?Atean tietoturvaosaaja Toni Vartiainen avaa käsillä olevia kysymyksiä tarkemmin.

Host: Miitri Sinkko, Atea

Millaisia digitaalisia palveluita Pohjois-Pohjanmaalla hyödynnetään nyt? Mitä onnistumisia ja haasteita palveluita digitalisoidessa on kohdattu? Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen tietohallintojohtaja Ilkka Haataja kertoo mielipiteensä tekoälyn hyödyntämisestä hyvinvointialueilla. 

Host: Miitri Sinkko, Atea

Kysy lisätietoja

Miitri Sinkko
Head of Sales, Health Care & Social Services 

Miitri Sinkko Head of Sales, Health Care & Social Services 

Anna Lahti
Advisor, Health Care & Social Services

Anna on toiminut vuosia kotimaisen Sote-kentän huipulla tuntien sen palvelurakenteet ja käsityksen tulevaisuuden tarpeista. Erilaisten teknologioiden ja digiratkaisujen käyttöönottojen lisäksi Annalle on kertynyt kokemusta myös korkeakoulumaailmasta, yritysten kanssa tehtävästä yhteistyöstä sekä vuorovaikutuksen merkityksestä. Atealla hän on työskennellyt lokakuusta 2022. 

Oletko Tiera Verkkokauppa plus -asiakas?

Miksi Atea

Strategiset konsultit

Yli 800 konsulttia ja korkean laadun sertifikaatit tekevät meistä johtavan teknologian, infrastruktuurin ja järjestelmäintegraatioiden toimittajan. Laajalla asiantuntemuksella autamme suunnittelemaan, toteuttamaan ja ylläpitämään yrityksesi IT-infrastruktuuria vastuullisesti.

Vahva kumppanuus

Meillä saat hyppysiisi myös laajimman mahdollisen tuote- ja palveluvalikoiman strategisten kumppaniemme teknologioihin. Olemme yhtä johtavien globaalien IT-palveluntarjoajien kanssa: Apple, Cisco, Dell Technology, HP, Hewlett Packard Enterprise, IBM, Lenovo, Microsoft ja VMware.

Vastuun kantaminen

Meille on tärkeää luoda sekä vastuullisia että tehokkaita digitaalisia ratkaisuja. Vahvalla vastuullisuusyhteistyöllä autamme yhteiskuntaa tarttumaan teknologian mahdollisuuksiin ja ratkomaan viheliäisiä ongelmia. Autamme valitsemaan oikein IT:n koko elinkaaren matkalla. 

Paikallisuus

Olemme lähellä yritystäsi 14 paikkakunnalla Oulusta Helsinkiin. Kokoamme aina yrityksesi tavoitteisiin parhaiten vastaavan tiimin. Asiantuntijamme tuntevat paikallisen markkinan ja pääsevät käsiksi koko Pohjois-Euroopan kattavaan Atean tukeen ja toimituskykyyn.