Siirry sisältöön

Ura Ateassa

Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen.

Atea – The Place to Be

Visiomme on olla asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja kumppaneillemme The Place to Be. ​

Laaja tarjoamamme tarkoittaa sitä, että meillä on antoisia it-alan työpaikkoja niin uransa alkuvaiheessa olijoille kuin kokeneille tietotekniikan asiantuntijoille. Olitpa sitten pilvi- tai tietoturvakonsultti, tiedonhallinnasta kiinnostunut tai it-myyjä, meillä pääset näyttämään kykysi ja kehittymään. ​

​Atealaisten ammattitaidolla ja näkemyksellä tuotetaan digitalisia ratkaisuja muun muassa pienille ja suurille yrityksille, kunnille ja kaupungeille, kouluille ja oppilaitoksille.​

​Pohjoismaiden suurimpana it-infrastruktuuriratkaisujen toimittajana velvollisuutemme on toimia esimerkillisesti kestävän kehityksen turvaamiseksi. Siksi teemme pitkäjänteistä vastuullisuusyhteistyötä strategisten kumppaneidemme kanssa ja olemme jäsenenä Responsible Business Alliancessa.

Avoin hakemus

Voit halutessasi jättää meille avoimen hakemuksen.

Katso, mitä työntekijämme kertovat työstään Atealla

Eeva Perttula, Head of Sales, North

Kun Eeva Perttula tuli Ateaan johtamaan North-myyntiyksikköä, hänelle tärkeää oli se, että Ateassa hän ei ole yksin vaan hän saa tukea ja oppia kollegoiltaan. Eevan fiilis työtä kohtaan on intohimoinen ja eteenpäin menevä.

Mikko Vesin, Director, Information Management

Muutos on harvoin helppo, mutta Mikon tiedonhallinnan yksikössä muutosten luomat mahdollisuudet ovat liiketoiminnan keskiössä. Työyhteisö ja oman tiimin huumorilla höystetty tekeminen ovat hyvän työpäivän ytimessä.

 

Arttu Moisio, Senior Advisor

Artulla on vahva verkko- ja tietoturvatausta, mutta Ateassa hän päässyt haastamaan itseään  laajoissa asiakasprojekteissa, joissa katsotaan kokonaisuutta muun muassa riskien ja  jatkuvuuden hallinnan kautta.

Riku Mustajoki

Hae meille!

Työmaailma muuttuu, varsinkin tietotekniikka-alalla. Siksi myös me Atealla olemme mukana muutoksessa ja tarvitsemme sinun asiantuntijuuttasi rakentamaan Suomea tietotekniikalla. Meillä on loistava yhteishenki ja uskomme, että tyytyväiset työntekijät ovat menestyksemme avain.

Laaja tarjoamamme mahdollistaa monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä ja joustavia urapolkuja. Kannustamme työntekijöitämme kehittymiseen ja omaehtoisiin opintoihin. Jos haluat kokeilla jotain uutta, voit edetä uuteen rooliin Atean sisällä.

Löydät kaikki työpaikkailmoituksemme tältä sivulta. Hae meille töihin. Se on helppoa ja kaikki hakemukset käsittelemme luottamuksella. Voit myös olla suoraan yhteydessä minuun.

Töissä meillä

Atealaisuus on linjakasta yhteistyötä yli organisaatio- ja tiimirajojen, osallistumista ja osallistamista yhteisömme kehittämiseen, positiivista asennetta ja eteenpäin vievää energiaa sekä halua kasvaa oli kyse sitten arvon kasvattamisesta asiakkaalle, omasta oppimisesta tai liiketoimintamme kasvusta.

Arvomme ovat kulttuurimme perusta, ne ohjaavat päivittäistä tekemistämme ja päätöksentekoamme. Me haluamme hyvinvoivan työyhteisön, joka porukalla tuottaa ylivertaista asiakaskokemusta kasvun varmistamiseksi. Me emme tyydy keskivertoon, me haluamme enemmän.

Meillä Atealla kaikki ovat oikeutettuja erinomaiseen esimiestyöhön – esimiestyö on palveluammatti. Lopputuloksia ei voi johtaa, tekemistä voi. Tekemisen ohjenuorana on Atean arvoihin nojaava kulttuurimme. Tarjoamme työntekijöillemme ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumattoman ainutlaatuisen työympäristön. Kutsumme tällaista työskentelyä rytmityöksi. Rytmityötä voi tehdä parhaaksi katsomassaan paikassa, tarkoituksenmukaiseen aikaan, tarkoitukseen parhaiten soveltuvin välinein.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer