ura ateassa

Ura Ateassa

Atean missio on Rakennamme Suomea tietotekniikalla. Meillä alan parhaat osaajat neuvovat asiakkaita it-ympäristön liiketoimintalähtöisessä rakentamisessa. Kannamme kortemme kekoon Suomen kilpailukyvyn ylläpitämisessä ja kehittämisessä, kun rakennamme tuottavampaa yhteiskuntaa tietotekniikan avulla.

Kehittymismahdollisuuksia ainutlaatuisessa työympäristössä

Työntekijöilleen Atea tarjoaa monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Laaja tarjontamme mahdollistaa useita erilaisia työtehtäviä ja joustavia urapolkuja. Kannustamme työntekijöitämme kehittymiseen ja omaehtoisiin opintoihin. Jos haluat kokeilla jotain uutta, voit edetä uuteen rooliin Atean sisällä.

Tarjoamme työntekijöillemme ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumattoman ainutlaatuisen työympäristön. Kutsumme tällaista työskentelyä rytmityöksi. Rytmityötä voi tehdä parhaaksi katsomassaan paikassa, tarkoituksenmukaiseen aikaan, tarkoitukseen parhaiten soveltuvin välinein.

Atea – The Place to Be

Atea on The Place to Be – paikka, jossa kaikki haluavat olla. Täällä tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa.

Olemme alallamme Pohjoismaiden ja Baltian suurin yritys. Atea-konsernilla on yli 6 800 työntekijää. Suomessa Atealla on maanlaajuinen myynti- ja palveluorganisaatio, johon kuuluu noin 350 ammattilaista.

tp2b-transparent.png

Käsittelemme kaikkia hakemuksia luottamuksellisesti (Atea Finland Oy:n rekrytointitietokannan henkilötietorekisteri).

Työharjoittelu Atealla

Oletko kiinnostunut harjoittelujaksosta Pohjoismaiden ja Baltian johtavalla tietotekniikkatoimittajalla?

Säilytämme hakemuksesi kuuden kuukauden ajan ja otamme yhteyttä, jos sinulle sopiva paikka avautuu. Emme luovuta tietojasi eteenpäin. (Atea Finland Oy:n rekrytointitietokannan henkilötietorekisteri).

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer