Siirry sisältöön
Meitä yhdistää into parantaa maailmaa IT:n avulla. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta.

Haluamme olla asiakkaillemme, henkilöstöllemme ja kumppaneillemme The Place to Be. Olemme luotettava työnantaja kaikille ihmisille iästä, sukupuolesta, alkuperästä, seksuaalisesta suuntautumisesta tai maailmankatsomuksesta riippumatta. 

Atea yksi IT-kumppani kaikkiin tarpeisiin Luo joustavia ja tuottavia IT-ympäristön ratkaisuja ja palveluita Atea-konserni on Pohjois-Euroopan johtava IT-infrastruktuurin tarjoaja Maailman vastuullisin IT-palveluyritys

 

Toiminut Suomessa yli 30 vuotta 

Yli 600 Suomessa työskentelevää ja yli 8000 kollegaa Pohjois-Euroopassa 
Erikoistunut elinkaareen - vaatimusten analysoinnista ja ratkaisusuunnittelusta IT-infrastruktuurivarantojen hankintaan, toteutukseen, kestävään käyttöön ja käytöstä poistoon 

"Sydämessä sykähti, koska Ateassa en ole yksin"

Videoilta pääset kuulemaan atealaisten kokemuksia työstään ja työkavereista.

Eeva Perttula, Head of Sales, North

Kun Eeva Perttula tuli Ateaan johtamaan North-myyntiyksikköä, hänelle tärkeää oli se, että Ateassa hän ei ole yksin vaan hän saa tukea ja oppia kollegoiltaan. Eevan fiilis työtä kohtaan on intohimoinen ja eteenpäin menevä.

Mikko Vesin, Director, Information Management

Muutos on harvoin helppo, mutta Mikon tiedonhallinnan yksikössä muutosten luomat mahdollisuudet ovat liiketoiminnan keskiössä. Työyhteisö ja oman tiimin huumorilla höystetty tekeminen ovat hyvän työpäivän ytimessä.

Petri Saloma ja Päivi Järvelin, konsultit

Petri työskentelee Atealla strategiakonsulttina. Päätehtävään hänellä on katsoa ICT:tä liiketoiminnan lisäarvon tuottajana.

Päivi Järvelin on työskennellyt Atealla neljännesvuosissadan. Hänen uransa Ateassa on siis kestänyt yhtä kauan kuin Atealla on ollut toimipiste Jyväskylässä.

”Keittelen aamukahvit parvekkeelle ja availen sähköpostit rauhassa kotona. Keskiviikkoisin käyn tapaamassa tiimiä ja nostamassa rautaa toimiston salilla. Jo kerran olemme pitäneet sauna- ja grillibileet toimiston kattoterassilla.”

— Myrsky Tammimaa, Digital Marketing Manager

Atealaisen edut

Tiesitkö, että pidämme työntekijöistämme hyvää huolta?

Työajan joustavuus Täyden hybridityön mahdollisuus Vapaasti valittavat työvälineet Atean osakesäästöohjelma

Kattava työterveyshuolto ja sairauskuluvakuutusLounas-, liikunta- ja kulttuurietu Hierontaetu Toimiston kuntosali Vantaalla ja Joensuussa

Puhelinetu Polkupyöräetu ja roolikohtaisesti autoetuAtea-hinnat IT-laitehankinnoille Vaihtuvat edut matkailuun, tuotteisiin ja palveluihin henkilöstöetuportaalissa 

Rakastatko sinäkin koodausta ja tekoälyä?

Meitä on Atealla suuri joukko, jotka työskentelevät koodauksen ja tekoälyn parissa ja tekevät jokaisesta työpäivästä edellistä paremman digitaalisten ratkaisujemme avulla. Rakastamme nähdä työkaverin onnistuvan, ja uskomme, että jatkuva kehitys tekee Ateasta TP2B:n henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Tutustu erilaisiin tiimeihin ja rooleihin ja selvitä, oletko seuraava tiimikaverimme!

Avoin hakemus

Täytä avoin hakemus ja aloita tutustuminen meihin tänään

Palkkaamme jopa 5% atealaisista avoimen hakemuksen perusteella. 

Alkuvuonna 2023 palkkasimme lähes sata uutta ammattilaista!

Jos tunnet jonkun sinua arvossa pitävän atealaisen, kannattaa pyytää suositusta, sillä yli 15% päätyy Atealle suosituksen perusteella. 

Kerro meille, mitä osaat ja minkälaiset projektit sinua innostavat, vaikkei avoimissa työpaikoissa olisi juuri sinulle sopivaa. Haluamme kuulla sinusta, olitpa sitten juuri valmistuva tai pitkän uran muissa hommissa tehnyt ammattilainen! 

Atea mukana Skills for Jobs -hankkeessa

Me olemme mukana Microsoftin Skills for Jobs -yhteistyöhankkeessa, jonka tarkoitus on tarjota kaikille halukkaille mahdollisuus pätevöityä teknologia-alan osaajaksi. Atea toimii yrityskummina kyberturvallisuuden moduulissa. Hankkeen tavoitteena on kouluttaa 100 000 teknologiaosaajaa Suomeen viiden vuoden aikana.

Jos sinulla olisi tarve päivittää osaamista ja pätevöityä IT-työhön, kurkkaa Microsoftin sivut ja tutustu Atean moduuliin.

Riku Mustajoki

Hae meille!

Työmaailma muuttuu, varsinkin tietotekniikka-alalla. Siksi me Atealla tarvitsemme sinun asiantuntijuuttasi. Meillä on loistava yhteishenki, ja uskomme, että tyytyväiset työntekijät ovat menestyksemme avain.

Kannustamme työntekijöitämme kehittymiseen ja omaehtoisiin opintoihin. Jos haluat kokeilla jotain uutta, voit edetä uuteen rooliin Atean sisällä.

Hae rohkeasti! Vastaan mielelläni kysymyksiin. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksella.

Riku Mustajoki, Manager, Recruitment

Millaista on olla atealainen

Atealaisuus on linjakasta yhteistyötä yli organisaatio- ja tiimirajojen, osallistumista ja osallistamista yhteisömme kehittämiseen, positiivista asennetta ja eteenpäin vievää energiaa sekä halua kasvaa.

Arvomme ohjaavat päivittäistä tekemistämme ja päätöksentekoamme. Haluamme hyvinvoivan työyhteisön, joka porukalla tuottaa ylivertaista asiakaskokemusta. 

Kaikki ovat oikeutettuja erinomaiseen esihenkilötyöhön – se on palveluammatti. Lopputulosta ei voi johtaa, vain tekemistä voi. Tarjoamme työntekijöillemme ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumattoman ainutlaatuisen työympäristön. 

Taru Paukkula, Manager, People and Culture