Avoimet työpaikat ja ura Ateassa

Atean missio on Rakennamme Suomea tietotekniikalla. Kannamme kortemme kekoon Suomen kilpailukyvyn ylläpitämisessä ja kehittämisessä, kun rakennamme tuottavampaa yhteiskuntaa tietotekniikan avulla. Tällä sivulla pääset tutustumaan Atean tarjoamiin uramahdollisuuksiin ja avoimiin työpaikkoihimme. Lähetä rohkeasti hakemuksesi - oletko sinä tuleva atealainen?

Atea – The Place to Be

Atean visio on olla The Place to Be – paikka, jossa kaikki haluavat olla. Meillä tehdään fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Omalla alallamme olemme Pohjoismaiden ja Baltian suurin yritys.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta osaamista, kun neuvomme heitä digitaalisen työpaikan liiketoimintalähtöisessä rakentamisessa ja toimimme neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä.

Alla on listattuna avoimet työpaikkamme. Katso, olisiko jokin niistä sopiva juuri sinulle ja jätä työhakemus.

tp2b-transparent.png

Käsittelemme kaikkia hakemuksia luottamuksellisesti (Atea Finland Oy:n rekrytointitietokannan henkilötietorekisteri).

Katso, mitä työntekijämme kertovat työstään Atealla

Riku Mustajoki

Hae meille!

Työmaailma muuttuu, varsinkin tietotekniikka-alalla. Siksi myös me Atealla olemme mukana muutoksessa ja tarvitsemme sinun asiantuntijuuttasi rakentamaan Suomea tietotekniikalla. Meillä on loistava yhteishenki ja uskomme, että tyytyväiset työntekijät ovat menestyksemme avain.

Laaja tarjoamamme mahdollistaa monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä ja joustavia urapolkuja. Kannustamme työntekijöitämme kehittymiseen ja omaehtoisiin opintoihin. Jos haluat kokeilla jotain uutta, voit edetä uuteen rooliin Atean sisällä.

Löydät kaikki työpaikkailmoituksemme tältä sivulta. Hae meille töihin. Se on helppoa ja kaikki hakemukset käsittelemme luottamuksella. Voit myös olla suoraan yhteydessä minuun.

Töissä meillä

Atealaisuus on linjakasta yhteistyötä yli organisaatio- ja tiimirajojen, osallistumista ja osallistamista yhteisömme kehittämiseen, positiivista asennetta ja eteenpäin vievää energiaa sekä halua kasvaa oli kyse sitten arvon kasvattamisesta asiakkaalle, omasta oppimisesta tai liiketoimintamme kasvusta.

Arvomme ovat kulttuurimme perusta, ne ohjaavat päivittäistä tekemistämme ja päätöksentekoamme. Me haluamme hyvinvoivan työyhteisön, joka porukalla tuottaa ylivertaista asiakaskokemusta kasvun varmistamiseksi. Me emme tyydy keskivertoon, me haluamme enemmän.

Meillä Atealla kaikki ovat oikeutettuja erinomaiseen esimiestyöhön – esimiestyö on palveluammatti. Lopputuloksia ei voi johtaa, tekemistä voi. Tekemisen ohjenuorana on Atean arvoihin nojaava kulttuurimme. Tarjoamme työntekijöillemme ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumattoman ainutlaatuisen työympäristön. Kutsumme tällaista työskentelyä rytmityöksi. Rytmityötä voi tehdä parhaaksi katsomassaan paikassa, tarkoituksenmukaiseen aikaan, tarkoitukseen parhaiten soveltuvin välinein.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer