Siirry sisältöön
Datan ja laitteiden määrä kasvaa nopeasti. Siksi verkon arkkitehtuuri nousee yhä tärkeämpään rooliin. Kun verkkoympäristösi on rakennettu fiksusti, saat yhä älykkäämpää tietoa päätöksenteon tueksi ja nopeuttamiseksi.

Oikein rakennettu verkko tukee liiketoimintasi kasvua

Moderni verkkoratkaisu toimii liiketoiminnan perustana ja mahdollistaa digitalisaation. Verkko on it-ympäristön kriittisin osa. Se varmistaa yrityksen toiminnan jatkuvuuden.

Verkkoyhteyden on mahdollistettava tehokas ja tietoturvallinen työskentely. Suurin osa organisaatioista keskittyy tietoverkon perustoiminnallisuuksien määrittelyyn, kun taas edelläkävijät hyödyntävät modernin verkkoratkaisun edut omaa liiketoimintaa digitalisoidessaan. Kaikki liikenne kulkee verkon kautta, joten ei ole samantekevää, millainen verkkoratkaisu organisaatiossasi on käytössä.

Verkkoratkaisua mietittäessä tulee ottaa huomioon mm.

  • vaatimukset ja regulaatio
  • datan turvallinen saatavuus
  • sovellustason näkyvyys
  • tuki ja mukautumiskyky

Miksi Atea?

Jos pohdit työssäsi mm. seuraavia kysymyksiä, ota meihin yhteyttä. Kerromme, miten saavutat oikein toteutetuilla verkkoratkaisuilla aitoja liiketoimintahyötyjä.

  • Kuinka saavuttaa kustannustehokkaasti ja nopeasti täyden palvelun verkkoinfrastruktuuri, joka on sovellustietoinen ja yhden hallinnan alla?
  • Kuinka reagoida riittävän nopeasti liiketoiminnan asettamiin tietoturva- ja tietoliikennehaasteisiin?
  • Miten saan nykyaikaisen, dynaamisen ja turvallisen dataverkon kaikki hyödyt ja vieläpä palveluna ennustettavissa olevalla kuukausikululla?
icon.

Sovellusten kotien sokkelit murroksessa

Urheilukilpailu stadionilla, juoksijat radalla juuri startanneet kisaan.

Use case: Langaton verkko urheilukentälle

Urheilukenttä ei varsinaisesti tule mieleen ensimmäisenä kun puhutaan digitalisaation hyödyistä. Urheilukentän langaton verkko (WLAN, WiFi) voi tarjota kätevästi ja edullisesti uusia mahdollisuuksia eri käyttäjäsidosryhmille.

Lue lisää WiFin hyödyistä urheilukentillä