Siirry sisältöön
Red Hat on maailman johtava avoimen lähdekoodin yritysratkaisujen toimittaja. Toimitamme tietoturvallisia ja tuotantovalmiita ohjelmistoratkaisuja, jotka helpottavat yritysten työskentelyä eri alustoilla ja ympäristöissä konesaleista verkon reunalle asti. Näihin ratkaisuihin sisältyvät mm. Linux-, pilvi-, automaatio-, kontti- ja Kubernetes-teknologiat.

Avointa teknologiaa, joka on rakennettu muutosta varten

Toimimme läpinäkyvästi ja vastuullisesti avoimen lähdekoodin yhteisöissä ja autamme yrityksiä rakentamaan joustavia ja tehokkaita IT-infrastruktuuriratkaisuja.

Yhteinen tekninen perusta ja luotettavuus missä tahansa pilvessä

Red Hatin avoin hybridipilvistrategia on rakennettu Linuxin®, konttien ja automaation teknologiselle perustalle. Avoin hybridipilviratkaisu antaa yrityksille joustavuuden ajaa sovelluksia missä niitä tarvitaan. 

Red Hatin avoin hybridipilvistrategia perustuu Red Hat Enterprise Linux®-, Red Hat OpenShift®- ja Red Hat Ansible Automation Platformin teknologiselle perustalle.

Tämä strategia tarjoaa kehittäjille yhteisen sovellusympäristön sovellusten kehittämiseen, operointiin ja ajamiseen, ja samalla järjestelmänvalvojille ja käyttäjille yhteisen toimintaympäristön infrastruktuurin hallintaan. Tämän ympäristöjen välisen johdonmukaisuuden ansiosta yritykset voivat toimittaa automatisoituja IT-infrastruktuureja.

Stiina Koli

“Red Hat on Atean Gold-kumppani & panostamme yhteistyössämme tukemaan asiakkaitamme, joille ketterät, innovatiiviset sekä luotettavat IT-ratkaisut ovat merkityksellisiä.  Red Hat on  teknologiakumppani, joka tarjoaa laajan valikoiman avoimen lähdekoodin ratkaisuja ja palveluita yrityksille ja organisaatioille eri toimialoilla. Vahva sitoutuminen avoimeen lähdekoodiin tarkoittaa, että he jakavat ja kehittävät ohjelmistoja avoimesti yhteisöjen kanssa. “

Lähetä sähköpostia

OpenShift vauhdittaa ohjelmistokehitystä Göteborgin yliopistolla

Kun Göteborgin yliopistossa oli aika uusia verkkopalvelut, siellä päätettiin siirtyä perinteisestä palvelinympäristöstä konttiympäristöön. Red Hat OpenShift on lyhentänyt huomattavasti sovellusten kehittämisestä käyttöönottoon kuluvaa aikaa.

 

Red Hat is different.

Red Hatin palvelukuvaukset

Linux-ympäristöjen vakiointi ja hallinta - Red Hat Enterprise Linux

Red Hat Enterprise Linux on johtava yrityskäyttöön tarkoitettu Linux-alusta, joka on sertifioitu laajasti pilvipalveluiden ja laitteisto-ohjelmistokumppaneiden kanssa. Jokainen tilaus sisältää 24x7-tukea ja mahdollisuuden päivittää järjestelmä omalla aikataululla. Se tukee useita arkkitehtuureja, kuten x86, ARM, IBM Power, IBM Z ja IBM LinuxONE. Red Hat Enterprise Linux tarjoaa vakaan hallintakokemuksen ja automaation avulla säästää aikaa ja vähentää virheitä. Turvallisuusominaisuudet ja vaatimustenmukaisuus auttavat organisaatioita täyttämään korkeat turvallisuusstandardit. Lisäksi tarjolla on työkaluja asennukseen, siirtoon ja päivityksiin sekä suorituskyvyn seurantaan ja optimointiin.

Miksi Red Hat Enterprise Linux?

 • Helppo tilaustenjakelu
 • Tukee useita laitteistoarkkitehtuureja
 • Johdonmukainen ja vakaa hallintakokemus
 • Asennus- ja migraatiotyökalut mukana
 • Sisäänrakennettuja suojausominaisuuksia
Automaatio - Ansible Automation Platform

Ansible Automaatio alusta tarjoaa laaja-alaisen kehyksen IT-automaation rakentamiseen ja käyttämiseen. Käyttäjät voivat luoda, jakaa ja hallita automaatiota eri osa-alueilla, kuten kehityksessä, operatiivisessa hallinnassa ja tietoturva- ja verkkotiimeissä. Tämä alusta tarjoaa turvallisen ja vakaan perustan automaation käyttöönotolle.

Ansible Automaatio alusta on integroitu ratkaisu, joka edistää nopeutta, yhteistyötä ja kasvua. Se tarjoaa avoimen lähdekoodin innovaatioita, lisää tuottavuutta ja lyhentää projektien valmistumiseen kuluvaa aikaa.

Red Hatin tilausjakelu tarjoaa sertifioitua sisältöä, hallintapalveluita ja teknistä tukea automaation skaalaamiseksi organisaatiossa.

Miksi valita Ansible automaatio alusta?

 • IT-päälliköt ja arkkitehdit voivat laajentaa automaatiota koko yritykseen ja hallita automaatiokäytäntöjä sekä automaatiopalvelukatalogia reaaliaikaisen raportoinnin avulla.
 • Kehittäjät voivat keskittyä kehittämiseen ilman monien työkalujen ylläpitokustannuksia.
 • Järjestelmänvalvojat ja operaattorit voivat hallita automaatioprojekteja tehokkaasti käyttämällä erilaisia käyttöliittymiä.
 • Yritykset voivat vastata erilaisiin automaatiohaasteisiin eri osa-alueilla.
Sovelluskehitysratkaisut hybridipilveen - Red Hat OpenShift

Red Hat OpenShift tarjoaa yrityksille kattavan ratkaisun sovelluskehitykseen hybridipilvessä. Se integroi testatut palvelut, vähentäen kitkaa sovellusten kehityksessä ja hallinnassa. Alusta tarjoaa joustavan kokemuksen eri pilviympäristöissä ja reunalla. Yritykset voivat valita itse hallitun tai palveluna tuotetun OpenShift-alustan, mikä auttaa keskittymään tuottavaan työhön.

OpenShift mahdollistaa uusien sovellusten rakentamisen, olemassa olevien modernisoinnin ja kolmannen osapuolen ISV-sovellusten käytön. Alusta tarjoaa myös työkaluja, kuten OpenShift Serverless ja Service Mesh, helpottamaan sovellusten rakentamista ja skaalaamista. Lisäksi se laajentaa Kubernetesin ominaisuuksia verkon reunalle, tarjoten johdonmukaisen hallinnan ja turvallisuuden.

Miksi Red Hat OpenShift?

 • Mahdollisuuden käyttää alustaa missä tahansa ympäristössä.
 • Työkalut integroida data-analytiikka ja tekoäly pilvipohjaisiin sovelluksiin.
 • Johdonmukaisuutta ja siirrettävyyttä konttityökuormien hallintaan.
 • Edistyneet tietoturva- ja vaatimustenmukaisuusominaisuudet.

Red Hat OpenShiftin käyttöönottaminen on osoittautunut tuottavuutta lisääväksi ja suunnittelemattomien katkojen vähenemiseksi, ja sillä on saavutettu merkittävä ROI.

Etsitkö palveluitamme tiedonhallinnan hyödyntämiseksi organisaatiossasi? Siirry sivulle Tiedolla johtaminen.

Takaisin ylös

Ota yhteyttä:

Stiina Koli
Partner Manager

Jussi Ranta.
Jussi Ranta
Solution Manager