Ohjelmistopalvelut ja lisenssit

Ohjelmistotiimillämme on syvällinen ja pitkäaikainen osaaminen lisensoinnista eri hankintamallein niin pilvimaailmassa kuin on-premise-ratkaisuissakin. Voit hankkia kauttamme kaikki lisenssit niin yksittäisiin tarpeisiin kuin laajempiinkin kokonaisuuksiin ja pitkän tähtäimen ohjelmallisiin hankintoihin.
Riikka Rönkkönen vastaa Atean ohjelmistoliiketoiminnasta ja johtaa osaavaa ohjelmistotiimiä.

”Avullamme suuntaat liiketoimintasi tulevaisuuteen ja saat pilvipalvelupohjaisista ratkaisuista kaiken hyödyn irti. Atean ohjelmistotiimin asiantuntijat vievät asiakkaita jatkuvasti kohti uusia ja joustavia hankintatapoja.”

— Riikka Rönkkönen
Head of Software Sales

Ohjelmistopalveluiden ammattilainen

Usein ajatellaan pilvipalveluiden yksinkertaistavan lisenssiasioita. Kokemuksemme mukaan pilvipalvelut ja etenkin hybridiympäristö kuitenkin saattavat monimutkaistaa lisensointia. Heterogeeniset ympäristöt vaativat myös monenlaista osaamista lisensoinnista niin eri valmistajilta kuin myös on premise- ja pilvipalveluratkaisuista. Kokeneella tiimillämme on täydet valmiudet tukea asiakkaiden oikeaa lisensointia myös kaikkein monimutkaisimmissa ympäristöissä.

Asemamme Suomen suurimpana lisenssimyyjänä on osoitus siitä, että saamme toimia luotettuna Microsoft-lisenssikumppanina sekä lukuisille yrityksille että julkishallinnon toimijoille ympäri Suomen.

Asiakkaanamme saat yhdeltä kumppanilta kaiken tarvittavan digitaaliselle matkalle: lisenssit ja laitteet, näiden käyttöönoton ja kattavat asiantuntijapalvelut. Kehitämme asiakkaidemme it-ympäristöjä lisenssien oikeellisuus ja kustannustehokkuus huomioiden.

Voit hankkia kauttamme kaikki lisenssit niin yksittäisiin tarpeisiin kuin laajempiinkin kokonaisuuksiin ja pitkän tähtäimen ohjelmallisiin hankintoihin. Meillä on kaikkien Microsoft-lisenssien hankintamallien myyntioikeudet aina suurasiakasmyynnin sopimuksista pk-yritysten tarpeisiin. Kauttamme voit hankkia myös lukuisien pienempien ohjelmistovalmistajien lisenssejä. Palvelemme niin yksityisiä kuin julkisen sektorinkin toimijoita.

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer