Siirry sisältöön

Tiedonhallinta

Organisaatioiden toiminnassa tietolähteiden määrä lisääntyy jatkuvasti, mutta kertyvää tietoa käytetään harvoin tehokkaasti hyväksi. Eri tietolähteiden datan yhteen saattaminen, niiden riippuvuussuhteiden löytäminen ja hyödyntäminen liiketoiminnassa tuovat huomattavia hyötyjä päätöksenteon ja toiminnan ohjaamisen tueksi.
tiedonhallinta

Tiedonhallinnan merkitys kasvaa digitaalisella aikakaudella

Me Ateassa autamme asiakkaitamme saamaan tarvittavan ymmärryksen ja näkemyksen organisaation digitaalisen matkan suunnittelemiseksi tiedonhallinnan ja tiedolla johtamisen osalta sekä autamme sen vaiheittaisessa toteutuksessa. Yhdistämällä laitteita ja tietolähteitä digitaaliseen alustaan, voimme tunnistaa toistuvia tapahtumia ja suhteita, jotka tuottavat kohdennettua ja luotettavaa tietoa päätöksentekoa varten.

Miksi Atea?

Hyödynnä räjähdysmäisesti lisääntyvän tiedon potentiaali. Me autamme sinua keräämään ja tallentamaan dataa ja jalostamaan siitä uutta arvoa. Me Atealla autamme sinua pysymään kehityksen kyydissä luomalla pohjan digitaaliselle muodonmuutokselle, joka tukee liiketoimintaasi ja luo sille uusia ulottuvuuksia.

Miksi?

Tiedolla johdetaan ja tuotetaan lisäarvoa​. Datan määrä lisääntyy valtavalla vauhdilla niin yrityksissä kuin koko yhteiskunnassa. Tiedonhallinta on olennainen osa liiketoimintaa kaikilla aloilla. Se on välttämätöntä myös organisaation toiminnan ohjaamisessa. Kun digitaalista matkaa tehdään tiedonhallinnan näkökulmasta, syntyvät parhaat edellytykset liiketoiminnalle.Me autamme tiedon keräämisessä, tallentamisessa ja hyödyntämisessä. Älykkäästi ja tietoturvasta koko ajan huolehtien.

Miten?

Digitaalinen muodonmuutos alkaa perustilanteen kartoituksella. Sen pohjalta luomme yhdessä ymmärryksen siitä, mihin ollaan menossa ja millainen digitaalinen infrastruktuuri tarvitaan. Tiedonhallinnan apuna käytämme IoT-analytiikkaa ja tekoälyä, sillä dataa on seulottava ja analysoitava jatkuvasti. Monissa organisaatioissa kerätään paljon tietoa, jonka kaikista käyttömahdollisuuksista ei osata edes uneksia.

Mitä?

Autamme sinua olemaan Smart​. Meiltä saat niin datan analytiikan ja hallinnan kuin robotiikkaratkaisutkin. Smart-ratkaisumme valjastavat sensorit, käyttäjien palautteen ja tekoälyn luomaan lisää hyvinvointia kaupunkeihin, kouluihin, kiinteistöihin ja toimistoihin.

Autamme:

  • keräämään dataa monenlaisista tiedonlähteistä 
  • miettimään miten data säilytetään 
  • ratkaisemaan, mihin data tallennetaan
  • turvaamaan koko tiedonsiirtoväylä
  • ymmärtämään, miksi dataa kannattaa kerätä
  • luomaan arvoa datan ympärille: mitä hyötyä valtavasta datasta on liiketoiminnallesi?

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer