Siirry sisältöön
Joka päivä uudet laitteet luovat yhteyden tietoverkkoon, keräävät tietoa ja helpottavat älykkäiden työpaikkojen, koulujen ja jopa kaupunkien toimintaa. Esineiden internet (Internet of Things, IoT) luo mahdollisuuksia uudenlaiselle ajattelulle digitaalisista palveluista, asiakaskokemuksesta ja tietovirtojen hyödyntämisestä. Oletko valmis?

Esineiden internetissä (IoT) esineet ovat yhteydessä internetiin ja helpottavat jokapäiväistä elämäämme lisäämällä ymmärrystämme ympäristössä tapahtuvista asioista. Yrityksissä voidaan tehostaa tuotannon tai logistiikan suunnittelua tai kehittää asiakaskokemukseltaan parempia palveluita ja tuotteita. Älykkäässä kaupungissa voidaan anturitekniikalla vaikkapa mitata ilmanlaatua reaaliajassa ja lähettää varoitusviestin astmaatikoille, kun ilmanlaatu on huono.

Kun saadaan parempi ymmärrys tilanteesta, voidaan tehdä parempia tietoon pohjautuvia päätöksiä tai automatisoida päätöksentekoa.

Tutustu myös näihin palveluihimme

1 / 2

Ota yhteyttä

Petteri Halonen, Atea.
Petteri Halonen
Head of Solution Sales & Offering, Information Management

Mikko Vesin
Director, Information Management

Mikko Vesin - Director, Information Management. Mikko on digitaalisen liiketoiminnan ja dataohjautuvien palveluiden kehittämisen moniosaaja, jonka mukaan tiedon älykäs hyödyntäminen analytiikan avulla on avain palveluiden arvolupauksen muuttamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen.