Siirry sisältöön
Luo uusi palvelu tai digitalisoi liiketoimintasi olennainen prosessi. Atean ketterillä sovelluskehityksen palveluilla rakennetaan liiketoimintaasi, henkilöstöäsi tai asiakkaitasi palvelevia sovelluksia ja mobiiliapplikaatioita.

 

Moderneilla Low-Code -menetelmillä ja alustoilla kehittäminen sujuu erittäin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Yrityksissä etsitään ahkerasti uusia keinoja nostaa prosessien, työnkulkujen ja dokumentoinnin digitaalisuusastetta sekä luoda uusia palveluja ja sovelluksia asiakasrajapintaan. Low-code on siihen simppeli ja ajanmukainen ratkaisu. 

”Tiesitkö, että vain vähän koodausta vaativa Low-Code-sovelluskehitys on ainakin kaksi kertaa tehokkaampaa verrattuna siihen, että sovellus tehdään perinteisesti koodaamalla?”

Sovelluskehitys taipuu moneen. Mihin yrityksesi tarvitsee apua juuri nyt?

 • Töiden työnohjauksen ja prosessien digitalisointiin
 • Lomakepohjaisten työnkulkujen ja prosessien digitalisointiin esimerkiksi taloushallinnossa
 • Palautteiden ja tehtävien hallinnan kehittämisessä
 • Tuotehallinnan tehostamiseen ja tuotetietojen rikastamiseen esimerkiksi verkkokaupoissa
 • Asiakaspalveluprosessien tehostamiseen ja asiointikanavien uudistamiseen
 • Tuntikirjausten helpottamiseen
 • Toimistopäivien seurantaan
 • Työntekijän elinkaaren muutosten hallintaan

​​Low-Code mullisti sovelluskehityksen nopeuden ja tehon

”Gartner ennustaa, että vuoteen 2024 mennessä low-code sovelluskehitys edustaa 65 % koko sovelluskehityksestä markkinassa.”

Atean ammattilaisten toteuttaman Low-Code sovelluskehityksen avulla

 1. Uuden sovelluksen luominen sujuu nopeasti ja tehokkaasti.
 2. Sovelluskehityksen hallittavuus helpottuu ja hoituu yhden pilvialustan kautta.
 3. Sovellusten jatkokehittäminen sujuu tehokkaammin, ja maksaa selvästi vähemmän.

Käyttääkö yrityksesi DevOpsin jo Microsoft Power Platform -palveluita?

 • Jatkuvasti kehittyvät Microsoft Power Apps, Power Automate ja Dataverse -ratkaisut tarjoavat runsaasti valmiita toiminnallisuuksia ja työkaluja sovellusten kehittämiseen liiketoimintaprosessien automatisoinnin ja digitalisoimisen tarpeita varten.
 • Atean sovelluskehityksen ammattilaisten ja konsultointipalvelujen avulla saat investoinnistasi enemmän irti.

Atean ketterän sovelluskehityksen palvelumalli

Ketterässä sovelluskehityksessä huomiota kiinnitetään käyttäjäkokemukseen, modulaarisuuteen, käyttäjäpolkuun ja palvelumuotoiluun.

 1. Tarve ja kehityssuunnitelma. ​Miten prosessin tai palvelun digitaalisuusastetta voidaan nostaa? Miten työnkulut saadaan toimimaan tehokkaammin? Miten data tuodaan sovellukseen ja prosessiin? Menetelmät ja alustat?
 2. Pilotointi (MVP). Atea toteuttaa liiketoimintasi tarpeeseen pureutuvan pilotoinnin, ja saat muutamassa päivässä ensimmäisen Power Apps -sovellusversion (MVP) liiketoimintayksikkösi testikäyttöön.
 3. Sovellus. Sovellus pilotoidaan ja testataan ennen tuotantoon siirtymistä. Atean asiantuntijat tekevät myös tarvittavat rajapinnat, jotta data kulkee uuden sovelluksen ja muiden tietojärjestelmien välillä. Voisiko käyttäjäkokemusta edelleen kehittää? ​
 4. Jatkuvilla palveluilla valvotaan ympäristöäsi ja reagoidaan palvelupyyntöihisi SLA:n mukaisesti. Kehitystarpeisiin reagoidaan nopeasti liiketoiminnan muutoksissa.

Ota yhteyttä

Petteri Halonen, Atea.
Petteri Halonen
Head of Solution Sales & Offering, Information Management

Mikko Vesin
Director, Information Management

Mikko Vesin - Director, Information Management. Mikko on digitaalisen liiketoiminnan ja dataohjautuvien palveluiden kehittämisen moniosaaja, jonka mukaan tiedon älykäs hyödyntäminen analytiikan avulla on avain palveluiden arvolupauksen muuttamiseen ja asiakaskokemuksen parantamiseen.

Tutustu myös näihin palveluihimme

1 / 2