Siirry sisältöön
Takaisin Tietoverkot

Tulevaisuuden älykkäät verkot ovat täällä

Laadukkaiden WLAN-verkkojen merkitys kasvaa digitaloudessa kovaa vauhtia, ja verkoilta vaaditaan koko ajan lisää suorituskykyä, älykkyyttä sekä turvallisuutta. Digitalisaatio asettaa verkoille yhä kovempia vaatimuksia. Liiketoimintayksiköt ja käyttäjät vaativat, että palvelut ja sovellukset ovat aina saatavilla ja toimivat tehokkaasti. HPE Aruba on panostanut voimakkaasti verkkolaitteidensa tuotekehitykseen, ja tarjoaa nyt runsaasti uutta teknologiaa yhä suorituskykyisempien WLAN-verkkojen ja arkkitehtuurien rakentamiseen.

Uudella sensorilla erinomainen verkon käyttökokemus   

Tarjoatko käyttäjillesi parhaan verkontoimivuuden ja sovellusten käyttökokemuksen?  

Aruba User Experience Insight -ratkaisu tarjoaa yrityksille edullisen ja helppoudessaan nerokkaan tavan varmistaa, että sovellusten käyttökokemus on verkossa aina erinomainen. Sensori mittaa ja monitoroi WLAN-verkon ja Ethernet-ympäristön toimivuutta 24/7 mm. toimistoissa, kouluissa sekä sairaaloissa. Sensori tarjoaa tietoja sovellusten käytettävyydestä käyttäjän näkökulmasta myös eri verkkovalmistajien ympäristöissä. Laadukas työympäristö ja käyttökokemus vaativat verkon jatkuvaa testausta. Se onnistuu nyt helpommin kuin luuletkaan.

HPE Aruba opas: User Experience.

HPE Aruba White paper: Tulevaisuuden langattomat verkot

Uusin arkkitehtuuri mullistaa WLAN-verkkojen suorituskyvyn    

Tiesitkö, että HPE Aruban 802.11ax-standardin WLAN-arkkitehtuuri tuo langattomiin verkkoihin huimasti lisää suorituskykyä ja älykkyyttä? Aruban 500-sarjan tukiasemilla voidaan rakentaa jopa neljä kertaa suorituskykyisempiä WLAN-verkkoja kuin aiemmin. Suuretkin datamäärät ovat siirrettävissä samanaikaisesti ja tehokkaasti useisiin eri päätelaitteisiin. Tietoliikennekaista voidaan optimoida sekä priorisoida valikoiduille käyttäjille ja käyttäjäryhmille sekä laitteille ja sovelluksille. Tietoliikenne siirretään automatisoidusti sellaiselle kaistalle, jossa ei ole liikennettä.   

Haluatko varmistaa, että käyttäjien tietoliikenneyhteydet toimivat viiveittä 24/7? Tukiasemien korvaaminen uusimman standardin laitteilla hoituu helposti ja nopeasti! 

Turvaa liiketoimintasi ja suojaa verkkosi tehokkaasti 

Verkkoon kytkettyjen laitteiden raju kasvuvauhti avaa hakkereille uusia kanavia hyökätä yrityksiin. Haluatko suojata yrityksesi asiakas- ja henkilödataa, tuotekehitystietoja, laitteita ja mainetta yhä tehokkaammin identiteettipohjaisella verkkoratkaisulla?

Aruba 360 Secure Fabric tuo verkkoihin lisää tietoturvaa suurtenkin yritysten vaativiin tarpeisiin. Visuaalinen käyttöliittymä lisää läpinäkyvyyttä, hallinnoitavuutta, monitoroitavuutta sekä kykyä reagoida mahdollisiin tietoturvauhkiin tehokkaasti. Hyödyt ovat kiistattomia, sillä ratkaisu havaitsee tietomurrot, haavoittuvuudet ja haittaohjelmat nopeasti. Optimaalinen suojaus saavutetaan pääsynhallinnalla (Aruba ClearPass) sekä valvomalla tietoverkossa operoivia käyttäjiä, päätelaitteita ja tietojärjestelmiä hyödyntämällä myös tekoälyä (Aruba IntroSpect).

HPE Aruba opas: Kohti tietoturvallisia ja älykkäitä verkkoja

Porin kaupungin verkkouudistus

Katso video, jossa Jani Setälä Porin kaupungilta kertoo verkon uudistusprojektista, sen tavoitteista ja opeista, koulujen digitalisaatiosta ja verkoista.

Olisiko jo aika uudistaa yrityksesi verkkoja?

Atean ammattilaiset ovat apunasi. Haluatko kuulla lisää HPE Aruban uusimmista verkkoratkaisuista ja niiden tarjoamista lukuisista hyödyistä? Tietoturva on vahvana osana HPE Aruban koko ratkaisu- ja tuotetarjontaa aina laitteista ohjelmistoihin. Saat meiltä verkkoratkaisut palveluna tai projektina.

Yhteistyössä

HPE Aruba

Takaisin Tietoverkot
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer