Siirry sisältöön
Digitalisaation edistäminen vaatii huippuosaamista ja tulevaisuuden teknologiaa myös konesaleihin. Atea Cloud tarjoaa yrityksellesi aitoa valinnan vapautta ja runsaasti vaihtoehtoja liiketoimintaasi optimaalisesti palvelevan hybridin it-ympäristön toteuttamiseen.

Voit hankkia Atealta HPE SimpliVityn hyperkonvergoidut konesaliratkaisut yrityksesi omaan ympäristöön tai Atea Cloud -palvelusta toimitettuna. Saat huippuluokan skaalautuvuutta, kustannustehokasta varmistusta sekä äärimmäisen tehokasta tallennusta.  

Mitä hyperkonvergenssi oikeastaan on?

Opastamme asiakkaitamme hyperkonvergoitujen eli ohjelmisto-ohjattujen konesalien maailmaan. Haluamme jakaa tätä ilosanomaa tietohallinnon ammattilaisille myös laajemmin. Oppaassa kerromme lyhyesti mistä hyperkonvergoinnissa on kyse sekä mitä hyötyjä se tarjoaa ja kenelle erityisesti.

Lataa opas

Tulevaisuuden konesali on ohjelmisto-ohjattu

Vauhdilla verkottuva yhteiskunta sekä datamäärien nopea kasvuvauhti tuovat jatkuvasti lisää vaatimuksia yritysten konesaleihin. Tietohallinnon on kyettävä palvelemaan liiketoimintoja nopeammin, paremmin ja edullisemmin. Siihen tarvitaan helposti hallittavaa ja operoitavaa sekä tehokkaasti skaalautuvaa hyperkonvergoitua konesalia.

HPE SimpliVityn ohjelmisto-ohjattu ’All-in-One’ -konesali sisältää kaikki tarvittavat resurssit, eli palvelimet, tallennuksen, varmistuksen, konesaliverkot ja virtualisointialustan valmiiksi integroituna kokonaisuutena.

Someron kaupungin IT-kehityksestä vastaava Sami Kavén kaupungintalolla.

Hyperkonvergenssi turvaa somerolaisten verkkopalvelut

Someron kaupunki siirsi konesalinsa HPE Simplivity -ratkaisuun vuoden 2018 joulukuussa. Taustalla oli halu siirtyä tehokkaampaan palvelinjärjestelmään. Someron kaupungin it-kehityksestä vastaava Sami Kavén kertoo lisää siitä, miksi he Somerolla valitsivat HPE Simplivityn.

Tutustu Someron asiakasreferenssiin

Versowood tuottaa palveluita it:n tarpeisiin ketterämmin HPE SimpliVityn ansiosta

Tutustu HPE:n tallennusratkaisuihin Atea eShopissa

Lue lisää HPE:n muista älykkäistä tallennusratkaisuista Atea eShopista.