Siirry suoraan pääsisältöön Siirry suoraan hakuun
Language
Uusi asiakas

HPE - Älykäs tallennus

HPE Intelligence

HPE vie tallennuksen älykkyyden uudelle tasolle

Hewlett Packard Enterprisen (HPE) älykkäät tallennusratkaisut tarjoavat yrityksille huippuluokan suorituskykyä ja skaalautuvuutta pieniin, suuriin sekä liiketoimintakriittisiin tallennustarpeisiin. HPE InfoSight valjastaa tallennuksen analytiikan ja optimoinnin aivan uudelle tasolle. HPE:n laajasta valikoimasta löytyy jokaisen yrityksen liiketoiminnan jatkuvuuden turvaava sekä IT-ammattilaisten arkea helpottava tallennusratkaisu.

HPE InfoSight

Tekoälyyn perustuva analytiikka optimoi tallennuksen

HPE Primera

Suorituskykyä ja 100 % käytettävyyttä

HPE 3PAR StoreServ

Flash-optimoitua tallennusta vaativiin tarpeisiin

HPE Nimble Storage

Älykästä ja helppokäyttöistä tallennusta

HPE Nimble Storage dHCI

Minuuteissa kapasiteettia ja suorituskykyä

HPE SimpliVity

Hyperkonvergoitu "All-in-One" konesali on valmis paketti


HPE InfoSight - Tekoälyyn perustuva analytiikka optimoi tallennuksen

HPE Primera on suunniteltu liiketoimintakriittisiin tallennustarpeisiin, kun vaatimuksena on 100 % käytettävyys. HPE Primera tarjoaa monipuoliset tallennusominaisuudet ja varmistaa, että yrityksen liiketoimintakriittisten työkuormien, niin perinteisten kuin modernien, toimivuus on jatkuvasti korkealuokkaista. HPE Primera on ensimmäinen levyjärjestelmä joka on alusta alkaen suunniteltu hyödyntämään koneoppimista ja analytiikkaa. Tämä helpottaa hallintaa, säästää aikaa ja varmistaa korkean käytettävyyden. Lue lisää »

HPE Primera - Suorituskykyä ja 100 % käytettävyyttä

HPE InfoSight™ tuo analytiikan ja koneoppimisen myös HPE:n tallennusratkaisuihin (HPE Primera, HPE 3PAR StoreServ, HPE Nimble Storage) sekä hyperkonvergoituun konesaliin (HPE SimpliVity ja HPE Nimble Storage dHCI). Se ennakoi ja ratkoo automatisoidusti valtaosan vikatilanteista sekä optimoi suorituskyvyn hyödyntäen globaalisti toimitettujen laitteiden miljoonista sensoreista kertyvää dataa. Lue lisää »

HPE 3PAR StoreServ - Flash-optimoitua tallennusta vaativiin tarpeisiin

Hyödynnä ja turvaa yrityksen dataa älykkäästi. HPE 3PAR StoreServ -tuoteperheen flash-optimoitu (SSD) tallennusratkaisu on suunniteltu yritysten ja palvelutarjoajien liiketoimintakriittisten työkuormien tallennukseen, kun vaatimuksena on huipputason suorituskyky ja vasteaika. Varaudu yllättäviin tilanteisiin neljän aktiivisen ohjaimen arkkitehtuurin avulla. Lue lisää »

HPE Nimble Storage - Älykästä ja helppokäyttöistä tallennusta

HPE Nimble Storage on monipuolinen tallennusratkaisu tehokkailla datan hallinta- ja pakkausominaisuuksilla. Ratkaisu on helppokäyttöinen ja itseohjautuva tallennusjärjestelmä, joka vie käytettävyyden mitatusti yli 99.9999 % tasolle. Lue lisää »

HPE Nimble Storage dHCI - Minuuteissa kapasiteettia ja suorituskykyä

Hyperkonvergoitu HPE Nimble Storage dHCI -järjestelmä tuo virtualisoituihin ympäristöihin hyperkonvergenssin edut ja joustavuutta tallennuksen ja laskentatehon itsenäiseen skaalaamiseen. Helposti hallittava HPE Nimble Storage dHCI yhdistää HPE ProLiant palvelinten ja HPE Nimble Storagen edut yhdeksi ratkaisuksi. Lue lisää »

HPE SimpliVity - Hyperkonvergoitu "All-in-One" konesali on valmis paketti

HPE SimpliVity on ohjelmistolla ohjattava ja helposti hallittava integroitu konesali, joka sisältää palvelimet, tallennuksen, varmistuksen, konesaliverkot ja virtualisointialustan valmiina pakettina. Virtuaalisia resursseja voidaan hyödyntää tehokkaasti eri konesaleista. Dataa hallitaan ja datamäärän kasvua hillitään älykkäillä tallennusominaisuuksilla. Lue lisää »Versowood luottaa HPE:n älykkääseen teknologiaan

Suuren sahatavaran tuottajan ja jalostajan Versowoodin konesaliperustuu HPE:n hyperkonvergoituun ja valmiiksi integroituun SimpliVity-kokonaisuuteen sisältäen myös älykkään tallennuksen.

Tyks hyödyntää HPE Nimble Storagea

LTyksissä käytetään HPE Nimble Storagea vaativaan tutkimustyöhön. Älykästä ja toimintavarmaa tallennusta tarjoavan ratkaisunsuorituskyky on yllättänyt asiakkaan myönteisesti.