Siirry sisältöön
03-07-2024

Miten voit tehostaa pilvihallintaasi ilmaisella Cloud Insights -työkalulla?

Santtu Viitala
Cloud Sales Specialist

Mikä on Cloud Insights? 

Julkipilven käyttö on monessa organisaatiossa jo arkipäivää, kun samalla toisissa otetaan tämän kanssa vielä ensimmäisiä varovaisia askeleita. Yhteinen haaste mihin julkipilven hyödyntämisessä kuitenkin törmätään kerta toisensa jälkeen, on miten rakentaa julkipilviympäristö, joka on samaan aikaan toimiva, mutta myös kustannustehokas ja tietoturvaltaan vankka. Näiden kysymysten kanssa painiessa, on tärkeää saada kattava näkymä julkipilven toimintaan. 

Cloud Insights on Atean tarjoama ilmainen työkalu pilvihallinnan optimointiin. Työkalu tarjoaa erinomaisen näkymän pilvi-infrastruktuuriisi, yhdistää useita pilvipalveluntarjoajia ja antaa sinulle mahdollisuuden strategisesti optimoida kustannuksia, turvallisuutta ja suorituskykyä. 

Cloud Insights on avain tehokkaaseen pilvihallintaan. Se on ilmainen työkalu, joka antaa sinulle helppotajuisen ja käyttäjäystävällisen näkymän pilviympäristöösi. Cloud Insights yhdistää tietoja useista pilvipalveluntarjoajista, kuten Microsoft Azuresta ja AWS:stä. Tällä työkalulla saat mahdollisuuden optimoida kustannuksia, turvallisuutta ja suorituskykyä strategisesti. Anna meidän viedä pilvihallintasi seuraavalle tasolle! 

”Tarjoamme työkalun ilman lisäkustannuksia luodaksemme asiakkaille lisää arvoa.”

Miksi Cloud Insights? 

Cloud Insights on kumppanisi, joka auttaa maksimoimaan julkipilven hyödyt. Tilaa Cloud Insights tänään ja ota hallintaan ja optimoi pilvistrategiasi tulevaisuutta varten. 

Ohessa neljä vakuuttavaa syytä käyttää Cloud Insightsia:

Yhdistetty yleiskuva: Cloud Insights antaa sinulle keskitetyn näkymän kaikkiin pilvipalveluihisi. Vältä hankalaa navigointia eri alustojen välillä - saat kaiken yhdessä paikassa. Tämä säästää aikaa ja antaa sinulle kokonaiskuvan pilvi-infrastruktuuristasi.

Optimointi: Kustannus-, suorituskyky-, turvallisuus- ja compliance -analyysien avulla Cloud Insights auttaa sinua tunnistamaan parhaat kehityskohteet. Se on kuin henkilökohtainen pilvistrategisti rinnallasi, joka ohjaa sinua kohti taloudellisia ja tehokkaita ratkaisuja.

Datavetoinen päätöksentuki: Cloud Insights tarjoaa sinulle datavetoisia oivalluksia, jotka lisäävät proaktiivista ja strategista päätöksentekoa. Olipa kyse sitten skaalaamisesta ylös tai alas, sinulla on tarvittava data tehdäksesi sen luottavaisesti.

Kustannunäkymä: Yksi Cloud Insightsin tehokkaimmista näkökohdista on sen kyky antaa sinulle näkymän kustannuksistasi. Saat selkeän kuvan kulutuksestasi ja kustannuksistasi, mikä helpottaa suunnittelua ja pysymistä budjetissa.

Saat kattavan näkymän pilviympäristöösi yhdessä paikassa käyttämällä Atean kehittämää Cloud Insightsia. Tämä tehokas työkalu tarjoaa arvokkaita näkemyksiä pilvikustannuksista, tietoturvasta ja muusta, kaikki yhdessä kätevässä hallintapaneelissa.

Mitä raportteja Cloud Insights tarjoaa? 

Cloud Insights tarjoaa kolme raporttia, jotka antavat sinulle syvemmän ymmärryksen pilviympäristöstäsi. Nämä ovat: 

  • Kustannusraportti: Tämä raportti antaa sinulle yksityiskohtaisen kuvan kustannuksistasi. Saat visuaalisia esityksiä kustannusluokista ja niiden jakautumisesta resurssiryhmissäsi. Maantieteellinen yleiskuva auttaa sinua ymmärtämään, missä kustannuksesi sijaitsevat. 
  • Käyttäjäraportti: Tämä raportti antaa sinulle yleiskuvan käyttäjien turvallisuustasosta ja käyttäjien eri rooleista ja oikeustasoista. Lisäksi tarvittaessa riskikäyttäjät on mahdollista tunnistaa raportilta ja jatkaa tutkintaa, sekä analyysia omassa Azure ympäristössä. 
  • Neuvontaraportti: Tämä on räätälöity raportti, joka perustuu riskitasojesi analyysiin. Saat yleiskuvan kuhunkin suositukseen liittyvästä riskitasosta ja visuaalisen esityksen suosituksista. Luettelo antaa sinulle yksityiskohtaista tietoa jokaisesta suosituksesta ja sen vaikutuksista organisaatiosi julkipilviympäristöön. Tämän raportin avulla saat konkreettisen toimintasuunnitelman, sekä turvallisuuden että suorituskyvyn parantamiseksi. Voitte organisaation sisällä käyttää suunnitelmaa omaan kehitystyöhön, tai nappia painamalla pyytää Atean asiantuntijat avustamaan ehdotettujen suositusten käyttöönotoissa. 
  • Kestävän kehityksen raportti: Ympäristövastuu on yhä tärkeämpi osa organisaatioiden toimintaa, ja Cloud Insights -raportin kestävän kehityksen raportti on erinomainen työkalu tukemaan vastuullista liiketoimintaa. Euroopan unionin yritysten kestävän kehityksen raportointidirektiivi (CSRD) on tuonut mukanaan uusia vaatimuksia, ja vuodesta 2024 alkaen yhä useamman yrityksen on raportoitava kestävyydestään. Tämä on osa laajempaa muutosta, jossa yritykset ympäri Eurooppaa ottavat entistä aktiivisemman roolin ympäristövastuun kantamisessa. Cloud Insights -tiimi on vastannut tähän tarpeeseen integroimalla kestävyyteen liittyvät tiedot osaksi Cloud Insights -raporttia. Tämä mahdollistaa Azure CSP -asiakkaille, joille on aktivoitu Cloud Insights -raportti, pääsyn tärkeisiin tietoihin, jotka auttavat heitä ymmärtämään ja parantamaan omaa kestävyysprofiiliaan.  

Miten pääsen käsiksi Cloud Insightsiin? 

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Jos teiltä löytyy jo Atean asiakkaana nimetty yhteyshenkilö, voitte olla häneen yhteydessä raportin aktivoimiseksi. Muussa tapauksessa asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään käyttöönotossa. 

 

Ota yhteyttä

Santtu Viitala
Cloud Sales Specialist

Santtu on Atean softatiimin Microsoft-ratkaisuiden asiantuntija. Hän pystyy tunnistamaan asiakkaan kipupisteet ja löytämään siihen soveltuvimman ratkaisun. Santulla on taustaa niin laite- kuin palveluliiketoiminnasta ja hän tuntee hyvin myös Atean erilaisia palveluita, joiden avulla asiakas saa mahdollisimman suuren hyödyn irti hankkimistaan ohjelmistoratkaisuista.