Siirry sisältöön
Luomme digitaalisia palveluita, joita on helppo käyttää riippumatta siitä, kuinka monimutkaisia ne ovat. Ensiluokkaiset ratkaisumme ovat yhtä ainutlaatuisia kuin yrityksesi liiketoiminta.​

Kilpailu- ja strategista etua ohjelmistokehityspalveluidemme avulla

Liiketoiminnan tarpeisiin luotu sovellus nopeuttaa palveluiden digitalisoitumista ja antaa sinulle kilpailu- ja strategisen edun. Voit luoda uuden palvelun tai digitalisoida liiketoimintasi prosessin tehokkaaksi. Atean modernin ohjelmistokehityksen palveluilla rakennamme liiketoimintaanne, henkilöstöänne tai asiakkaitanne palvelevia sovelluksia ja mobiilisovelluksia. Meillä on kokemusta ja osaamista hoitaa projektisi ideasta toteutukseen. Lisäksi meillä on vahva ja uniikki kokemus UI / UX käyttöliittymistä ja niiden suunnitteluista.

Tiedonhallintaratkaisuja piirroskuvassa

 

Digitaaliset palvelumme

 

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehityksemme on aina liiketoimintalähtöistä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme loistavia lopputuloksia olipa kyseessä sitten olemassaolevien järjestelmien uudistaminen tai täysin uuden ratkaisun rakentaminen.

Mobiili- ja verkkosovellukset

Suoraan tarpeisiinne räätälöity sovellus antaa parhaimmillaan strategista kilpailuetua yrityksellenne. Meiltä löytyy tarvittava tietämys ja kokemus projektinne toteuttamiseen aina ideasta julkaisuun asti.

Käyttöliittymä- ja käyttökokemussuunnittelu (UI/UX Design)

Kokenut suunnittelutiimimme muuttaa ideanne prototyypeiksi, jotta voitte testata konseptinne toimivuutta kustannustehokkaasti jo heti projektin alkutaipaleella.

Suunnittelu & resursointi

Olemme strateginen kumppani, joka auttaa kaikessa teknisestä suunnittelusta projektinhallintaan tarvitsittepa apua sitten paikan päällä tai etänä.

Resurssit paikan päällä

Kaipaatteko lisäkäsiä? Autamme löytämään tarpeisiinne sopivan kehittäjän, suunnittelijan, Scrum Masterin tai testaajan työskentelemään joko etänä tai paikan päällä.

Projektitoimitus ja -hallinta

Toimitamme teille ratkaisut myös projektiluontoisesti ja kokonaispalveluna. Me emme aliarvioi myöskään hyvän projektinhallinnan merkitystä projektille. Autamme projektianne pysymään oikeilla raiteilla, aikataulussa ja budjetissa.

DevOps & arkkitehtuuri

Kestävät ja hyvin ylläpidetyt järjestelmät ovat avainasemassa, kun haluatte varmistaa digitaalisten palveluidenne sujuvuuden.

Asiakasreferenssit

1 / 2

Opas | Operatiivisen toiminnan haasteet

Millaisia toiminnallisia haasteita johtavat valmistavan teollisuuden yritykset kohtaavat vuonna 2023? 

Selvitimme, mitä liiketoimintapäättäjät ja operatiivisen toiminnan johtajat pitävät suurimpina toimintaesteinä ja kehityksen hidasteina nyt ja ensi vuosina.

Lue tutkimusraportti ja tutustu tilanteeseen juuri nyt! 

Haluan lukea lisää tutkimuksen teemoista ja kysymyksenasettelusta ennen lataamista

 

 

Atean palvelupolku tukee liiketoimintaasi – 4 vaihetta

  1. Kartoitus. Minkä haasteen prosessisi tai digitaalisen palvelusi kehittäminen ja automatisointi ratkaisisivat liiketoiminnassasi? Kartoituksessa pureudutaan yrityksen strategialähtöiseen kehittämiseen digitaalisen liiketoiminnan keinoin.​

  2. Tiedolla johtamisen kehityssuunnitelma. Miten dataa kannattaa liikutella ja miten eri tietojärjestelmät saadaan keskustelemaan keskenään? Miten hajautuneet tietolähteet otetaan hallintaan? Millaisia palveluita ja sovelluksia tarvitaan? Yrityksellesi laaditaan tiedolla johtamisen ja tiedonhallinnan kehityssuunnitelma.

  3. Ratkaisu. Atean asiantuntijat pilotoivat ja toteuttavat ketterän kehityksen menetelmin tieto-ohjautuvaa liiketoimintaasi palvelevan ratkaisun analytiikan, automaation, integraatioiden ja sovelluskehityksen keinoin. Ratkaisujen, kuten esimerkiksi integraatioiden, toimivuus varmistetaan ennen tuotantoon siirtymistä ja koko elinkaaren ajan. ​

  4. Jatkuvat palvelut. Atealta saat monipuoliset tukipalvelut ja varmuutta siitä, että palvelut toimivat myös liiketoiminnan muutoksissa. Mahdollisiin vikatilanteisiin ja kehitystarpeisiin reagoidaan nopeasti ja konsultoivasti pohjoismaisen tiimin voimin.

Ota yhteyttä

Hanna Salo
Head of Software Development, Information Management

Hanna Salo, Head of Software Development, Information Management.

Petteri Halonen, Atea.
Petteri Halonen
Head of Solution Sales & Offering, Information Management

"Kaikilla organisaatioilla on yhä enemmän erilaisia tietojärjestelmiä. Ne keräävät ja tuottavat paljon dataa, mutta keskeinen kysymys on, hyödynnetäänkö sitä riittävän tehokkaasti. Vastaus piilee robotiikassa ja tekoälyssä, joiden avulla monet työläät ja aikaa vievät prosessit voidaan automatisoida."

Sampo Neuvonen
Solution Manager, Information Management

Samuli Tiilikainen
Solution Manager, Solution Sales & Offering