Projektipäällikkö, IT-projektit

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2024-04-18

Atean palveluliiketoiminta on kovassa kasvussa ja tarvitsemme lisää projektihallinnan ammattilaisia. Nyt etsimme projektipäällikköä johtamaan Atean asiakastoimitusprojekteja Hybrid Platforms -liiketoiminta-alueelle.

Atealla pääset toteuttamaan asiakkaillemme nykyaikaisia liiketoimintaa tukevia tiedonhallinnan ja digitaalisen työpaikan ratkaisuja hybridialustojen päälle.

Haluat olla mukana kehittämässä toimintaamme strategian mukaisesti. Asiakaspalvelu ja asiakastyö ovat sinulle ykkösasioita. Hallitset alan yleiset sopimuskäytännöt ja vastaat projekteista myös taloudellisen tuloksen osalta. Tunnet projektihallinnan parhaat käytännöt, sertifioinnit (Prince 2 Foundation tai IPMA-C) katsotaan eduksesi. Sinulla on kykyä ja mahdollisesti kokemustakin toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä. Sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus IT-projektien hallinnasta. Kokemus palveluliiketoiminnasta katsotaan eduksesi.

Toimintatapasi on aktiivinen ja suunnitelmallinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja korkea vaatimustaso itsesi ja tavoitteiden saavuttamisen suhteen. Keskustelet luontevasti asiakkaan johdon kanssa ja osaat löytää hyviä kokonaisratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Kommunikoit ja tuotat dokumentaatiota sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Sinulla on mielellään korkeakoulutasoinen koulutustausta (AMK tai yliopisto).

Tervetuloa tiimiimme!

Atea on henkilöstölleen, asiakkailleen ja kumppaneilleen The Place to Be – täällä tehdään asioita suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Haluamme olla vastuullinen työnantaja, joka huolehtii henkilöstöstään kaikin tavoin. Johtamisemme rakentuu vahvalle osallistavalle ja yhdessä tekemisen kulttuurille ja arvopohjalle. On tärkeää, että työntekijämme kokevat Atean reiluna työnantajana, joka antaa mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä.

Menestyminen on joukkuelaji. Meillä on valtavasti osaamista, hyvä tarjooma ja maailmanluokan kumppanit eli loistavat edellytykset toimia asiakkaamme neuvonantajana. Menestymisemme avain on kuitenkin se, miten hyvin toimimme joukkueena ja pystymme hyödyntämään laajasti kaiken osaamisemme. Kantava teemamme on yksilösuorituksesta voittajajoukkueeksi ja siksi sinun panoksesi voittajajoukkueeksi kasvamiseen on niin merkityksellinen. Virtuaalitiimissämme on tällä hetkellä pari kymmentä projektihallinnan ammattilaista, jotka työskentelevät neljässä liiketoimintayksikössä, joissa asiakasratkaisuiden integrointi laitteista, ohjelmistoista ja palveluista asiakkaan tarpeet täyttäväksi kokonaisuudeksi tapahtuu.

Palvelemme asiakkaitamme kautta koko maan, kahdestatoista toimipisteestämme käsin. Sinun työpaikkasi sijaitsee Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä tai Turussa, mutta pystyt tarvittaessa matkustamaan kotimaassa. Tiimissämme on käytössä hybridityömalli.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.4.2024. Tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Yhteyshenkilö

Sami Grönlund

Head of Operational Excellence

040 572 0111

sami.gronlund(at)atea.fi

Useita paikkakuntia
2024-04-18