Senior Integration Developer

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2024-04-15

Senior Integration Developer

Etsimme kokenutta integraatiokehittäjää joukkoomme!

Olemme mielenkiintoinen ja nopeasti kasvava yksikkö, joka keskittyy syventymään asiakkaan liiketoimintaan ja muuttamaan tiedon hyödyntämisen liiketoiminnan kehittämiseksi ja kasvun tueksi. Asiakaskuntamme ja projektimme kasvavat, ja etsimme integraatiokehittäjiä liittymään tiimiimme. Integraatiot & Automaatio- tiimimme etsii nyt lisävahvistusta, oletko sinä etsimämme henkilö?

Integraatiokehittäjänä vastaat asiakkaidemme ratkaisujen kehittämisestä ja ylläpidosta. Osallistut projektin kaikkiin vaiheisiin suunnittelusta ja kehityksestä testaukseen ja ylläpitoon. Roolissasi ratkot asiakkaan liiketoiminnan tarpeita teknisillä ratkaisuilla. Esimerkiksi olemme toteuttaneet Puuilolle keskitetyn integraatioalustan, joka tukee koko toimitusketjua ja liiketoiminnan siirtymistä sähköiseen kaupankäyntiin.

Tehtävässä kehität, toteutat ja tuet monimutkaisia API- ja EDI-integraatioita. Työskentelet tiimisi kanssa teknisessä määrittelyssä ja suosituksissa sekä pidät tiivistä yhteyttä sidosryhmiin tilannekatsausten ja kehitystarpeiden ilmetessä.

Pääasiassa toteutamme integraatioita Boomin avulla, mutta toivomme sinulta aitoa kiinnostusta myös muiden integraatio-teknologioiden haltuunottoon, jos ne eivät vielä ole tuttuja.

Mitä odotamme sinulta:

  • Aito kiinnostus Boomi-integraatioteknologiaan
  • Aikaisempi kokemus iPaaS-ratkaisuista
  • Syvällistä ymmärrystä tietokannoista (SQL) ja rajapinnoista 
  • Arvostamme sertifikaatteja, esim. Boomi integraatioratkaisuista (voit suorittaa niitä myös meillä)
  • Innostusta asiakastarpeiden ratkaisemiseen teknologian avulla
  • Halua jatkuvaan kehittymiseen ja osaamisen jakamiseen muiden kanssa

 

Luomme positiivista työympäristöä ja arvostamme avointa ja innostunutta asennetta. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen sekä kannustamme tiedon jakamiseen ja yhteistyöhön.

Haluamme ymmärtää asiakkaan tarpeet ja vastaamme niihin teknologian avulla. Luomme ratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea ja tukevat heidän liiketoimintansa kasvua ja kehitystä.

Tehtävään voit tulla esimerkiksi asiantuntijana tai muista ohjelmistokehityksen rooleista. Tärkeintä on, että sinulla on vahva tekninen osaaminen ja motivaatio jatkuvaan kehittymiseen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy kuitenkin viimeistään 14.4.2024.

Lisätietoja Merja Fröberg, Head of Integration & Automation, merja.froberg(at)atea.fi

 

 

 

Töissä Atealla

Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen.

Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Useita paikkakuntia
2024-04-15