Siirry sisältöön
FI | EN

Customer Success Specialist

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2023-06-09

Customer Success Specialist

Atean tuoteliiketoiminta jatkaa kasvuaan ja tarvitsemme sinut mukaamme rakentamaan Suomea tietotekniikalla!  Työskentelet osana Atean Product Services  -yksikköä tehden tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, tukenasi kokeneet kollegat ja hyvä tekemisen meininki. Tuoteliiketoiminta yksikön tehtävänä on auttaa asiakkaitamme hankkimaan IT-tuotteet, sovellukset sekä rahoitus fiksusti ja modernilla tavalla. Lähes sadan hengen organisaatiomme ammattitaito sekä tekeminen, on suunnattu tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa, onpa kyse elinkaaripalveluiden tuottamisesta tai toimitusketjujen hallinnasta.

Customer Success Specialistina sinulla on tärkeä rooli loppukäyttäjien asiakaskokemuksessa laitteiden jälleenmyyntiin ja elinkaaripalveluihin liittyen. Työskentelet Customer Service tiimissä ja toimit 1-tason point of contactina asiakkaidemme yhteydenotoissa heidän digitaalisella matkallaan.

Strategiamme mukaisesti asiakaspalvelutiimi on mahdollistamassa asiakkaidemme digitaalista matkaa vastuullisesti. Monikanavaisen asiakaspalvelun yhteydenotot muodostuvat chatin ja puheluiden, sekä eri kanavien kautta tulevista muista yhteydenotoista. Asiakaspalvelumme tuottaa lisäarvoa asiakkaan tukena asiakkaan polun eri käänteissä, varmistaen sujuvaa, yksinkertaista, nopeaa ja helppoa asiointia.

Tehtävät:

Sinun pääasiallisena tehtävänäsi on tukea nimettyjä asiakkaitamme asiakkaan matkan eri vaiheissa digitaalisten kanavien, chatin ja puhelimen välityksellä. Olipa kyse tuotteista, tilauksista, toimituksista, verkkokaupan tai itsepalveluportaalin käytöstä, olet asiakkaidemme apuna ja tukena. Kumppani- ja tukkuriyhteistyö ovat osa päivittäistä tekemistäsi ja käytät työssäsi sekä Atean että kumppaneidemme portaaleita.

Odotamme sinulta:

  • Halua ja innokkuutta olla osaltasi rakentamassa Suomea tietotekniikalla ja kehittämässä asiakkaidemme digitaalista matkaa ja asiakaskokemusta
  • Ratkaisukeskeistä ja itseohjautuva otetta tekemiseen
  • Sujuvaa työskentelyä monitoimijaympäristössä useiden eri sidosryhmien kanssa
  • Erinomaista vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitoa, sekä hyviä muutosten koordinointitaitoja
  • Tukena ja linkkinä toimimista kyselyissä asiakkaan, valmistajan ja tukkurin välillä
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista kommunikointia - suomen kielen lisäksi pystyt toimimaan kaikissa tilanteissa sujuvasti myös englanniksi. Myös ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.
  • Sopivaa kaupallista tai teknistä koulutusta (tai olet opintojesi loppusuoralla)
  • Kokemusta asiakaspalvelusta ja palvelutapahtumien käsittelystä

Kokemus osto- ja tukkuriprosesseista, IT-ratkaisuista, B2B kaupasta ja julkisen tai yksityisen sektorin asiakkaista katsotaan eduksi​, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on että olet kiinnostunut ja motivoitunut oppimaan uutta ja osaat etsiä tietoa sekä yrityksen omasta tietokannasta että muista kanavista. Olet luonteeltasi reipas ja toimeen tarttuva henkilö, joka ei hätkähdä vaikeitakaan tilanteita ja haluat tehdä kaikkesi hyvän asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.

Tarjoamme sinulle:

Hienon mahdollisuuden päästä työskentelemään kanssamme ja rakentamaan tietotekniikalla Suomeen parempaa ja sujuvampaa huomista. Kestävästi ja eettisesti, ympäristöstä ja yhteiskunnasta vastuuta kantaen. Atean visio on olla The Place to Be – paikka, jossa kaikki haluavat olla. Teemme fiksuja juttuja suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa.

Osana rekrytointiprosessia tulet tapaamaan myös tulevia kollegoitasi, saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja tiimin kollegat ovat tukenasi käytännön työssä. Työskentelet mieluiten Vantaan toimipisteestämme käsin, mutta myös muut toimipisteemme ovat mahdollisia, sillä käytössäsi ovat nykyaikaiset työskentelymahdollisuudet paikasta riippumatta.

Jos kiinnostuit ja uskot olevasi etsimämme henkilö kerrothan itsestäsi lisää viimeistään 9.6.2023 mennessä, hakemuksen muodossa. Ole kuitenkin nopea, sillä täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Tehtävästä voit kysyä tarkemmin Customer Service tiimin esihenkilöltä Raita Lindqvistiltä,  puh 040 450 9766, raita.lindqvist@atea.fi

Meillä Atealla on töissä tekemisen meininki! Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Useita paikkakuntia
2023-06-09