Siirry sisältöön

Cloud Solutions Manager

Vakituinen työsuhde

Vantaa
2022-12-17

Autamme asiakkaitamme matkalla perinteisestä konesalista kohti nykyaikaista hybridi-infrastruktuuria hyödyntäen johtavien kumppaneiden teknologioita. Omaa osaamistaan jatkuvasti kehittävät asiantuntijamme luovat asiakkaan liiketoimintatarpeista lähteviä turvallisia ja joustavia kokonaisuuksia.

Atea on kokonaisvaltainen IT-palvelutalo ja markkinajohtaja it-infrastruktuuriratkaisuissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme toimineet jo yli 30 vuotta IT:n aallonharjalla. Työllistämme yli 600 IT:n huippuammattilaista ja toimimme 12 toimipaikalla pitkin Suomea. Keskeisenä peruskivenämme ratkaisemme asiakkaidemme IT-ympäristöjen haasteita erilaisin IaaS ja PaaS ratkaisuin kaikilla Hybridipilven tuomilla mahdollisuuksilla, edgestä paikallisiin- ja julkipilviin.

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme Cloud Solutions Manageria. Roolissa työskentelet asiakkaiden kanssa suunnitellen ja tarjoten heille erilaisia Cloud ja Hybridi-infra ratkaisuja kokeneen tiimin tukemana. Olemme voimakkaasti kasvava tiimi ja toimimme yli 40 hengen Hybrid Platforms yksikössä, missä meidän lisäksi kollegoina on Datacenter & Capacity sekä Secure Networks tiimit. 

Odotamme sinulta kokemusta IT-alasta ja myynnin tehtävistä, soveltuvaa koulutustaustaa ja halua lähteä kasvamaan Cloud sekä Hybridi IT ratkaisumyynnin huippuosaajaksi. Kykenet tuottamaan selkeitä ja asiakkaan mielenkiinnon herättäviä esityksiä ja tarjouksia ja esittelemään ne ammattitaidolla. Esityksissäsi pystyt kattamaan laaja-alaisesti asiakkaan tarpeet aina omasta konesalista julkipilveen saakka. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti erilaisin keinoin vähintään suomeksi ja englanniksi.

Sinun toimipisteesi on lähtökohtaisesti Vantaalla, mutta myös muut toimipisteemme ympäri Suomea ovat mahdollisia. Työskentelemme hybridimallilla etä- ja lähitöissä.

Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja teemme sinulle yhdessä koulutusohjelman, mitä lähdemme toteuttamaan työn ohessa. Tuemme kehittymistäsi pilviratkaisuiden huippumyyjäksi. Atealla toimit yhteistyössä alan parhaiden ammattilaisten kanssa ja pääset oppimaan miten eri teknologioilla tuotetaan asiakkaille parhaat ratkaisut

Tarjoamme sinulle aitiopaikan kasvavan ja nopeasti kehittyvän palvelutalon ratkaisumyynnissä. Tarjoamme sinulle kokemukseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan ja kattavat edut.

Lisätietoja, Timo Hyvönen, timo.hyvonen@atea.fi 040 753 7283

Heräsikö kiinnostuksesi? Kerro meille lisää itsestäsi 17.12.2022 mennessä, mutta ole nopea, sillä täytämme paikan mahdollisimman pikaisesti.

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Vantaa
2022-12-17
Takaisin Ura Ateassa