Siirry sisältöön

Service Sales Manager

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2022-10-19

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 7400 työntekijää 87 paikkakunnalla. Atean asiantuntijat osallistuvat asiakkaiden it-ympäristön liiketoimintalähtöiseen rakentamiseen ja toimivat neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä. Me Ateassa olemme myös vahvasti sitoutuneita yhteiskuntavastuullisiin arvoihin, kestävän kehityksen tavoitteisiin ja ympäristöystävällisiin toimintatapoihin.

Atea hakee joukkoonsa Service Sales Manageria.

Vastuualueena on konsultoida ja myydä jatkuvien ICT-palvelujen kokonaisuuksia ja ulkoistuspalveluja Atean nykyisille ja uusille asiakkaille Suomessa ja tiiviissä yhteistyössä konsernimaiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen vaatii, että sinulla on kokemusta asiakashankkeiden itsenäisestä läpiviennistä tarjouksesta tuotantoon sekä kokemusta IT-ulkoistushankkeista. Ymmärrät myös hankkeisiin liittyviä sopimuskäytäntöjä. Toivomme sinulta hyvää myynnillistä ja perusteknillistä osaamista. Myös koulutustaustasi tukee tätä. Sopiva tausta on esim. palvelupäällikkö tai IT-päällikkö.

Tämän lisäksi odotamme, että:

  • Sinulla on kyky toimia itsenäisesti ja kannat vastuun hankkeistasi
  • ymmärrät liiketoimintaa kokonaisuudessaan ja kykenet johtamaan omaa toimintaasi numeroiden kautta.
  • kommunikoit taitavasti sekä suomen että englannin kielellä

Sinulle tarjoamme:

  • Kilpailukykyisen palkan työsuhde-etuineen (mm. palkallinen talviloma heti ensimmäiseltä vuodelta)
  • Monipuolisen työn, jossa ei oppiminen lopu
  • Mahdollisuuksia laajentaa osaamistasi myös oman roolisi ulkopuolella, meillä saat osallistua kehittämiseen 

Aina yhdessä, laadulla ja kokonaisvaltaisesti.

”Meillä ei pääse kyllästymään ja tekeminen ei koskaan ole yksipuolista. Henkilölle, joka on utelias, itseohjautuva ja haluaa oppia uutta, löytyy aina mielekästä tekemistä. Atean toimiessa seitsemässä maassa, pääsee myös toimimaan yhdessä muiden Atea-maiden kollegoiden kanssa kansainvälisessä ympäristössä. Meillä panostetaan tuottavaan työhön, ei mikromanageeraamiseen.” 
Tomi Tihekari, Head of Service Sales

Heräsikö kiinnostus?

Jos koet sopivasi tähän työtehtävään, kuulemme sinusta mielellämme. Rekrytoinnista vastaa Tomi Tihekari, Head of Service Sales, +358 44 738 7883.

Jätä CV:si hakemuksineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Viimeinen hakupäivä on 19.10.2022.

 

Töissä Atealla Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että teemme asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Yhteyshenkilö

Tomi Tihekari

Head of Service Sales

044 738 7883

tomi.tihekari@atea.fi

Useita paikkakuntia
2022-10-19
Takaisin Ura Ateassa