Siirry sisältöön

Account Manager

Vakituinen työsuhde

Vaasa
2022-06-01

Haemme North- myyntiyksikköömme ammattilaista, jolla on sekä näkemystä sparrata asiakkaitamme IT-palveluiden tuottamasta lisäarvosta liiketoiminnalle, sekä kyky ymmärtää miten asiakkaan liiketoiminnan strategiaa tuetaan IT-palveluiden avulla. Arvostamme kokemusta palvelu- tai ratkaisumyynnistä yritysten liiketoimintajohdolle.

Ateassa saat eturivin paikan kehittää osaamistasi ja toimia kehittyvän alan kärkihankkeissa. Nautit myynnillisistä haasteista ja olet ryhmäpelaaja, joka motivoituu tuloksen tekemisestä ja verkostoitumisesta. Sinulla on kokemusta asiakkuuden kehittämisestä ja myyntityöstä, kokemus IT-alalta on ehdoton etu. Olet innostava ja yrittäjähenkinen persoona, jolla on vahvasti osallistuva ja ”kädet savessa”-ote työhön. Sinulla on näkemystä ja kiinnostusta siitä, miten digitaalisuus tai tiedolla johtaminen kehittää yritysten liiketoimintaa. Osaat kertoa näkemyksiäsi myös asiakkaidemme ylimmälle johdolle.

Odotamme sinulta

  • hyviä neuvottelutaitoja liiketoiminnan eri tasoilla
  • kokemusta ja näyttöä menestyksekkäästä B-to-B-myyntityöstä
  • järjestelmällistä tapaa toimia asiakastilanteissa
  • sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa, ruotsinkielen osaaminen lasketaan eduksi
  • kykyä johtaa virtuaalisia asiakkuustiimejä
  • sopivaa kaupallista tai teknistä koulutusta
  • ryhmätyökykyä
  • ennen kaikkea positiivista asennetta

Toimipisteesi sijaitsee joko Pohjanmaan toimipisteellämme Vaasassa tai kotitoimistollasi Pohjanmaan tai Keski-Pohjanmaan alueella. Työ edellyttää matkustusvalmiutta pääasiallisesti Keski-Pohjanmaalla, jonkun verran matkapäiviä kertyy myös pääkaupunkiseudulle. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja tuen organisaation kaikilta tahoilta.

Atean missio on "Rakennamme Suomea tietotekniikalla. Luomme tuottavuutta ja mielekkyyttä työelämään". Toimimme missiomme mukaisesti ja tarjoamme työntekijöillemme ajasta, paikasta ja laitteesta riippumattoman ainutlaatuisen työympäristön. Kuukausipalkasta ja tulospalkkiosta koostuvan palkan lisäksi hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Sales Eeva Perttula, puh. 050 311 2510 tai sähköpostilla eeva.perttula(at)atea.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 1.6.2022 mennessä.

Vaasa
2022-06-01
Takaisin Ura Ateassa