Siirry sisältöön

Cyber Security Consultant

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2022-10-05

Atean palveluliiketoiminta jatkaa kasvuaan, joten tarvitsemme lisää tietoturvaosaajia Atean konsulttitiimiin. Tulet toimimaan osana meidän tietoturvatiimiä. Sinun ei tarvitse olla jo guru tai monta vuotta osaamista taustalla. Sinulla on kova nälkä oppia lisää sekä toisilta alan ammattilaisilta että tekemisen kautta

Mitä osaamista/taustaa tarvitset, jotta menestyt roolissa?

  • Olet kiinnostunut laajemmin teknisestä tietoturvasta ja haluat kehittää osaamistasi tai sinulla jo löytyy sitä.
  • Konsulttina toimiminen aikaisemmin auttaa sinua tässä roolissa.
  • Roolissa tekninen tuntemus yhdestä tai useammasta seuraavista asioista auttaa
  • Kokemusta päätelaite hallinnasta, laitteiden koventamisesta
  • Taustaa sähköpostijärjestelmien työskentelystä
  • Identiteetin hallinta ja turvaaminen
  • Tiedon ja dokumenttien suojaamien
  • Yksi tai useampi pilvipalvelu (Microsoft, Google, AWS) ovat sinulle tuttuja liikut pilvessä kuin kala vedessä.
  • XDR palveluiden ja toiminnallisuuden tuntemus auttaa sinua tässä roolissa.

Et kavahda uuden asian oppimista ja haasteita. Meillä pystyt vaikuttamaan omaan tehtävääsi  Asiantuntemuksesi, kiinnostuksen kohteesi ja kehityksesi muokkaavat työnkuvaasi. Omaat jo mahdollisesti Microsoft sertifitointeja tai olet kiinnostunut suorittamaan niitä.

Pidät vaativasta ja omatoimisesta työstä, mutta kykenet myös toimimaan tiimin osana.  Toimintatapasi on analyyttinen, ongelmanratkaisuhakuinen, aktiivinen ja suunnitelmallinen ja sinulla on hyvät suulliset ja kirjalliset esittelytaidot. Asiakkaan sparraaminen ja oikean suunnan näyttäminen ovat tapasi toimia. Kovankin paineen alla toimit reippaasti, asiakaslähtöisesti ja rakentavasti eri sidosryhmien parissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia hankkeita, jossa pääset näyttämään kyntesi. Tarjoamme osaavan joukon tueksi tavoitteidesi toteuttamiseen. Palkitsemme menestyjämme hyvin sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja antaa näyttöjä osaamisestasi. Hyviin henkilöstöetuihimme kuuluu myös mieluisten työvälineiden valinta.

Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuotta. Meillä on 500 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja, ja teemme yhteistyötä johtavien tietotekniikan laite- ja ratkaisuvalmistajien kanssa. Palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti 12 toimipisteestämme käsin. Työskentelemme etänä, asiakkaan toimitiloissa tai omalla toimistolla  Oma toimistosi voi sijaita jossakin seuraavista toimipisteessämme Vantaa, Jyväskylä, Oulu, Pori, Tampere, Turku, Vaasa tai Lahti.

Lisätietoja tehtävästä antaa jani.brander(at)atea.fi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävät täytetään välittömästi henkilöiden löydyttyä.

Useita paikkakuntia
2022-10-05
Takaisin Ura Ateassa