Siirry sisältöön

Product Sales Specialist

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2022-02-05

Tule rakentamaan Suomea tietotekniikalla! Etsimme Product Sales Services -tiimiimme tuotemyyjiä.

Tuotemyyjänä olet myyntimme tukena päätelaitemyynnissä. Vastaat tuote- ja hintatiedusteluihin sekä tarjouksiin ja opastat asiakkaitamme verkkokaupan käytössä. Jotta onnistut työssäsi, se edellyttää tiivistä yhteistyötä niin Atean myynnin, asiakaspalvelun, tilaushallinnon ja logistiikan kuin laitevalmistajiemme ja toimittajiemme kanssa. Käytät työssäsi sekä Atean että kumppaneidemme portaaleita.

Odotamme Sinulta kokemusta IT-alan päätelaitteiden myynnistä ja työskentely tietokoneiden ja mobiililaitteiden parissa innostaa ja motivoi Sinua. Nautit ongelmien ratkaisusta hyvällä ja positiivisella palveluasenteella sekä uskallat tarttua toimeen. Toimit luontevasti sosiaalisissa tilanteissa ja vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaitosi ovat erinomaisia. Haluat oppia uutta ja kehittyä työssäsi alan ammattilaisten kanssa ja sinulla on kaupallinen tai tekninen koulutustausta.

Tulevat työkaverisi arvostavat Atealla monipuolisia työtehtäviä, kehittymismahdollisuuksia, itsenäistä työtä ja vaikuttamismahdollisuuksia arvostetussa yrityksessä. Meille on kunnia-asia tuottaa ylivertaista asiakaskokemusta asiakkaillemme. Ateassa saat eturivin paikan kehittää osaamistasi ja olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Tässä tuoteosaajien tiimissä meitä on 16 eri puolilta Suomea, joten työpaikkasi voi olla missä vain Atean toimistossa. Haluamme tarjota uudelle työkaverillemme kollegoiden tuen sekä hyvän perehdytyksen tehtävään.

Kiinnostuitko? Kerrothan itsestäsi lisää mahdollisimman pian hakemuksen muodossa, kuitenkin viimeistään 5.2.2022.

Haluatko tietää lisää henkilöstöeduistamme ja kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessa www.atea.fi/ura-ateassa.

Yhteyshenkilö

Elsi Vaaranmaa, Head of Product Sales Services

050 397 7017, elsi.vaaranmaa@atea.fi

Useita paikkakuntia
2022-02-05
Takaisin Ura Ateassa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer