Siirry sisältöön

IT Infra Architect

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2022-06-28

Etsimme jatkuvien palveluiden Onboarding -yksikköömme IT Infra Architectia. Tehtävässä vastaat toteutettavien asiakasratkaisujen tarkoituksenmukaisuudesta mm. avustamalla teknisten kuvausten ja suunnitelmien tekemisessä sekä niiden toteuttamisessaInfrastruktuuriarkkitehdin tehtävänä on varmistaa asiakkaille tarjottavien ratkaisukuvausten tuotantokelpoisuus, sekä avustaa transitio- ja kehitysprojektien läpiviennissä. Meillä saat tiimikavereiksesi alan huippuasiantuntijoita ja mahdollisuuden kehittää itseäsi joustavan työnantajan palveluksessa. Teet yhteistyötä myös konsernitasolla ja pääset näköalapaikalle koko yhtiömme kehityksessä.

Atealla pääset suunnittelemaan asiakkaidemme infra-arkkitehtuuria jo palveluiden haltuunottovaiheessa. Kyseessä voivat olla laajemmat ns. ulkoistukset tai yksittäisten palveluiden (esim. konesali, verkot, pilvipalvelut) tuottaminen asiakkaillemme. Infrastruktuuriarkkitehtina olet keskeisessä roolissa varmistamassa sujuvan tuotannon alkamisen. Olet myös mukana kehittämässä Atean toimintaa ja palveluita, strategian mukaisesti. 

Sinulla on käytännön kokemusta infrastruktuuriarkkitehtuurin suunnittelusta ja dokumentoinnista. Olet perillä IT-teknologioista sekä palvelutuotannosta ja dokumentoit toimintasi laadukkaasti. Tiimipelaajana olet luotettava sekä järjestelmällinen ja pystyt toimimaan itsenäisesti tai osana projektiryhmää. Sinulla on kokemuksen tuomaa pelisilmää sekä joustavuutta ja kommunikoit kaikkien sidosryhmien kanssa sujuvasti vaativissakin tilanteissa. Käytät kuvantamis- ja dokumentointityökaluja sujuvasti.

Tunnet infra-arkkitehtuurin parhaat käytännöt ja ITIL-viitekehyksen. Erilaiset sertifioinnit katsotaan eduksesi. Sinulla on kykyä ja mahdollisesti kokemustakin toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä. Sinulla on kokemusta infrastruktuuriarkkitehdin tehtävästä tai palvelin- ja verkkoympäristöjen kehittämisestä sekä ymmärrät laaja-alaisesti IT-ympäristöjä huomioiden myös pilvipalvelut ja hybridiratkaisut.

Toimintatapasi on aktiivinen, analyyttinen ja suunnitelmallinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja korkea vaatimustaso itsesi ja tavoitteiden saavuttamisen suhteen. Keskustelet luontevasti asiakkaan johdon kanssa ja osaat löytää hyviä kokonaisratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Kommunikoit ja tuotat dokumentaatiota sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Hakuaika päättyy 28.6.2022, mutta ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Marko Linturi, Head of Onboarding

marko.linturi@atea.fi puh 050 313 3349 

 

Useita paikkakuntia
2022-06-28
Takaisin Ura Ateassa