Siirry sisältöön

Solution Manager - AV ratkaisut

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2021-10-25

Atea on Pohjoismaiden ja Baltian johtava it-infrastruktuuritoimittaja, jonka palveluksessa on 7 500 työntekijää 87 paikkakunnalla. Atean asiantuntijat osallistuvat asiakkaiden IT-ympäristön liiketoimintalähtöiseen rakentamiseen ja toimivat neuvonantajana sen suunnitelmallisessa kehittämisessä. Me Ateassa olemme myös vahvasti sitoutuneita yhteiskuntavastuullisiin arvoihin, kestävän kehityksen tavoitteisiin ja ympäristöystävällisiin toimintatapoihin.

Modernit AV-järjestelmät mahdollistavat tehokkaamman työskentelyn niin paikan päällä kuin etänäkin. Suunnittelemme ratkaisut aina käyttäjälähtöisesti palvelemaan organisaatioiden yksilöllisiä tarpeita ja autamme valitsemaan sopivat järjestelmät.

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on, että sinulla on kokemusta ratkaisujen sekä palvelujen myyntityöstä ja olet innokas oppimaan teknologioista lisää. Tule täydentämään meidän rentoa tiimiämme, jossa uskomme, että juuri sinä viihdyt. Tiimissämme yhdistyy rento huumori ja tavoitteellinen tekeminen. Tärkeintä on, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja saavat parasta palvelua, parhailla teknologioilla.

Toivomme sinulta:

  • Muutaman vuoden myyntikokemusta AV ratkaisuista
  • Hyviä neuvottelutaitoja
  • Kykyä toimia itsenäisesti ja ryhmässä
  • Sujuvaa suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa
  • Ennen kaikkea positiivista asennetta

Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa sekä satunnaisesti ulkomailla. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Atealla toimit yhteistyössä alan parhaiden ammattilaisten kanssa ja pääset oppimaan miten eri teknologioilla tuotetaan asiakkaille parhaat ratkaisut.

Tervetuloa joukkoomme!

”Ratkaisumyyntitiimimme tukee valtakunnallisesti asiakkaita. Teet tiivistä yhteistyötä asiakasvastuullisten myyjiemme, konsulttiemme ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan kasvavan ja nopeasti kehittyvän palvelutalon ratkaisumyyntitiimissä. Alueemme on vahvassa kasvussa ja kaipaamme uusia ja erilaisia näkemyksiä.

Atea on The Place to Be, sillä täällä on helppo toimia ja helppo muuttua. Meillä on matala organisaatio ja ketterää päätöksentekoa."

Mikäli haluat kuulla tehtävästä lisää, soita minulle numeroon 040 554 4991 tai laita sähköpostia osoitteeseen petteri.kauria(at)atea.fi.

Petteri Kauria, Head of Digital Workplace Solutions

Heräsikö kiinnostuksesi? Kerro meille lisää itsestäsi 25.10.2021 mennessä!

Useita paikkakuntia
2021-10-25
Takaisin Ura Ateassa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer