Siirry sisältöön

Projektipäällikkö, tietoliikenne ja verkot

Vakituinen työsuhde

Useita paikkakuntia
2021-06-13

Atean palveluliiketoiminta on kovassa kasvussa ja tarvitsemme lisää projektihallinnan ammattilaisia. Nyt etsimme projektipäällikköä johtamaan Atean asiakastoimitusprojekteja Secure Networks -liiketoiminta-alueelle.

Atealla pääset toteuttamaan asiakkaillemme nykyaikaisia liiketoimintaa tukevia tiedonhallinnan ja digitaalisen työpaikan ratkaisuja hybridipilvin päälle.

Haluat olla mukana kehittämässä toimintaamme strategian mukaisesti. Asiakaspalvelu ja asiakastyö ovat sinulle ykkösasioita. Hallitset alan yleiset sopimuskäytännöt ja vastaat projekteista myös taloudellisen tuloksen osalta. Tunnet projektihallinnan parhaat käytännöt, sertifioinnit (Prince 2 Foundation tai IPMA-C) katsotaan eduksesi. Sinulla on kykyä ja mahdollisesti kokemustakin toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä. Sinulla on vähintään kahden vuoden kokemus IT-projektien hallinnasta, mieluiten tietoliikenne- ja verkkoprojekteista. Kokemus palveluliiketoiminnasta katsotaan eduksesi.

Toimintatapasi on aktiivinen ja suunnitelmallinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja korkea vaatimustaso itsesi ja tavoitteiden saavuttamisen suhteen. Keskustelet luontevasti asiakkaan johdon kanssa ja osaat löytää hyviä kokonaisratkaisuja asiakkaan tarpeisiin. Kommunikoit ja tuotat dokumentaatiota sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä. Sinulla on mielellään korkeakoulutasoinen koulutustausta (AMK tai yliopisto).

Tervetuloa tiimiimme!

Atea on henkilöstölleen, asiakkailleen ja kumppaneilleen The Place to Be – täällä tehdään asioita suurella sydämellä ja pilke silmäkulmassa. Haluamme olla vastuullinen työnantaja, joka huolehtii henkilöstöstään kaikin tavoin. Johtamisemme rakentuu vahvalle osallistavalle ja yhdessä tekemisen kulttuurille ja arvopohjalle. On tärkeää, että työntekijämme kokevat Atean reiluna työnantajana, joka antaa mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä.

Menestyminen on joukkuelaji. Meillä on valtavasti osaamista, hyvä tarjooma ja maailmanluokan kumppanit eli loistavat edellytykset toimia asiakkaamme neuvonantajana. Menestymisemme avain on kuitenkin se, miten hyvin toimimme joukkueena ja pystymme hyödyntämään laajasti kaiken osaamisemme. Kantava teemamme on yksilösuorituksesta voittajajoukkueeksi ja siksi sinun panoksesi voittajajoukkueeksi kasvamiseen on niin merkityksellinen. Virtuaalitiimissämme on tällä hetkellä pari kymmentä projektihallinnan ammattilaista, jotka työskentelevät neljässä liiketoimintayksikössä, joissa asiakasratkaisuiden integrointi laitteista, ohjelmistoista ja palveluista asiakkaan tarpeet täyttäväksi kokonaisuudeksi tapahtuu.

Palvelemme asiakkaitamme kautta koko maan, kahdestatoista toimipisteestämme käsin. Sinun työpaikkasi sijaitsee Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä, Turussa tai Porissa, mutta pystyt tarvittaessa matkustamaan kotimaassa. Tällä hetkellä työskentelemme pääsääntöisesti kotoa käsin.

Kiinnostuitko? Haluatko vielä kysyä jotain lisää? Soita minulle numeroon 040 828 9977.

Carl-Eric Backman, projektitiimin esimies


Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 13.6.2021. Tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

 

Yhteyshenkilö

Carl-Eric Backman

Head of Project Management

040 828 9977

carl-eric.backman(at)atea.fi

Useita paikkakuntia
2021-06-13
Takaisin Ura Ateassa
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer