Siirry suoraan pääsisältöön Siirry suoraan hakuun
Language
Uusi asiakas

Lenovo green

Tee ekologisempi valinta Lenovon valikoiduilla tuotteilla.     Katso tuotteet »

6 tarinaa vastuullisesta ajattelusta:

Vuodesta 2005 lähtien Lenovo on käyttänyt yli 123 000 tonnia kierrätysmuovia

Ympäristöystävällisten materiaalien integroiminen tuotteisiimme on tärkeä osa tuotekehitysprosessiamme, ja varmistamme aina, että valmistamamme tuotteet vastaavat laatustandardejamme.

35 % pienempi hiilijalanjälki elektroniikkatuotannossa LTS:n avulla

Vuonna 2017 Lenovo kehitti matalan lämpötilan juotosprosessin (LTS), joka laski prosessissa käytettävän lämpötilan 250 asteesta 180 asteeseen. Tämä tarkoittaa, että vuosittaiset hiilidioksidipäästöt kutistuvat 6 000 tonnia, mikä vastaa 35 % pienempää hiilijalanjälkeä.

Uusiutuvan energian käyttöä koskevat todistukset ja hiilivastike

Kun välittömien energiankulutuksen vähennysten takaaminen tai uusiutuvan energian lähteiden käyttö ei ole teknisesti tai taloudellisesti mahdollista, Lenovo ostaa uusiutuvan energian käyttöä koskevia todistuksia (REC), kansainvälisiä REC-todistuksia, alkuperätakuita ja hiilivastikkeita.

Bambusta ja sokeriruo'osta valmistetut 100-prosenttisesti biohajoavat pakkausmateriaalit

Vuodesta 2017 alkaen Lenovo on käyttänyt uutta innovatiivista pakkausmateriaalia, joka on valmistettu bambusta ja sokeriruo'osta ja joka on 100-prosenttisesti biohajoavaa. Käyttämällä biomateriaaleja voimme pienentää pakkausmateriaalien kulutusta, jätteiden määrää ja hiilidioksidipäästöjä.

Vähennetään ympäristövaikutuksia logistiikan turvin

Lenovo kehittää jatkuvasti logistiikkaohjelmiaan ja pyrkii toimittamaan tuotteensa mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Lisäksi Lenovo tutkii mahdollisia tapoja, joilla voisi vahvistaa merikuljetuksia ja vähentää Kiinassa sijaitsevista toimipaikoista lähetettävien konttien määrää.

324,811 tonnia kierrätettyjä ja uusiokäytettyjä tietokonelaitteita vuodesta 2005 lähtien

Lenovo on sitoutunut kierrätykseen kaikessa toiminnassaan vähentääkseen jätettä ja suojellakseen ympäristöä. Lenovolla on käytössä niin akkuihin, elinkaaren lopussa oleviin tuotteisiin, energiankulutukseen kuin pakkaamiseenkin liittyviä ohjelmia ja kehitystoimia.

Kestävän kehityksen johtavana toimijana Lenovo tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kompensoida toiminnan ympäristövaikutuksia CO2 Offset Services -hiilikompensaatiopalveluidensa avulla:

Yrityksille kestävän kehityksen varmistaminen ja maailmanlaajuisen hiilijalanjäljen pienentäminen ovat ensisijaisia tavoitteita. Lenovo auttaa asiakkaita parantamaan toimintaansa kestävän kehityksen näkökulmasta ja tekee yhteistyötä johtavien, sertifioitujen CO2 Offset -palveluiden avulla. Lenovo CO2 Offset Service tukee monia erilaisia hankkeita, joihin sisältyy niin uusia projekteja kuin olemassaolevien projektien laajennuksia, mukaan lukien tuulivoimalat, aurinkopaneelit ja bioenergia. Metsitys ja metsänsuojelu ovat myös osa-alueita, joita olemme parhaillaan tutkimassa tulevaisuutta varten.

Miten se onnistuu?

Hiilidioksidipäästöjen kompensointi on Lenovon avustuksella uskomattoman helppoa: 

Miksi?

Lenovo tarjoaa yrityksesi ympäristövaikutusten vähentämiseksi saumattoman prosessin, joka ei vaadi ylimääräisiä ponnisteluja. 

  • Valitse (sarjanumeroon yhdistetty) CO2 Offset -vaihtoehto tilatessasi ehdot täyttäviä laitteita.

  • Kun tuotteet on lähetetty, Lenovo raportoi viralliselle CO2 Offset -kumppanilleen.

  • Lenovon CO2 Offset -kumppani viimeistelee tapahtuman ja toimittaa yksilöivän sertifikaatin, joka sisältää laitteiston sarjanumerot. Lenovo lähettää sen organisaatiollesi.


  • Laitteistomaksuun sisältyvät CO2 Offset Services -palvelut ovat helppoja toteuttaa.

  • Hiilikompensaatio perustuu realistisiin tuotekohtaisiin päästöihin, ja siihen sisältyvät tuotanto, toimitus ja tyypillinen viiden vuoden käyttöjakso.

  • CO2 Offset Services -palvelut tarjoavat räätälöidyn lähestymistavan hiilidioksidipäästöjen hyvittämiseen, sillä ne linkittyvät suoraan ostettuihin tuotteisiin.

Yksi planeetta, yksi tavoite

Lenovo on sitoutunut järkähtämättömästi maapallon hyvinvointiin ja pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksiaan sekä pienentämään hiilijalanjälkeä. Lenovo on sitoutunut osoittamaan ympäristöjohtajuutta kaikessa toiminnassaan jokapäiväisestä toiminnoista tuotesuunnitteluun ja kierrätysratkaisuihin.


CDP tunnusti Lenovon ilmastonmuutoksen, vesiturvallisuuden ja toimittajien sitoutumisen johtajaksi

Maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon ympäristöjärjestö CDP on tunnustanut Lenovon johtajuudesta yritysten kestävän kehityksen alalla, ja se on saavuttanut johtajuuden tunnustuksen ponnisteluistaan ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja vesiturvallisuuden lisäämiseksi liiketoiminnan johtamisen ja prosessien avulla.

Johtajana Lenovo sai CDP:ltä A-luokituksen ilmastonmuutoksen, vesiturvallisuuden ja toimittajien sitoutumisen aloilla. Ilmastonmuutoksen ja vesiturvallisuuden aloilla Lenovo ansaitsi korkeimman A-sijoituksen sekä hallinnon, riskinhallintaprosessien että arvoketjun sitoutumisen arvioinneissa.

Lenovo sitoutuu nollapäästöihin vuoteen 2050 mennessä

Globaalina teknologiajohtajana Lenovo on sitoutunut vähentämään päästöjään yli vuosikymmenen ajan. Ilmastonmuutoksen torjunnassa Lenovo uskoo, että yhteistyö ja vastuu ovat kaksi kriittistä elementtiä, joita tarvitaan yhteiseen menestykseen. Lenovo on edelleen sitoutunut seuraamaan ilmastotieteitä, standardoimaan mittauksia ja etsimään jatkuvaa validointia tavoitteille ja edistykselle.