Laddar meny

Uratarinoita

Atea tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia kehittymismahdollisuuksia erilaisissa työtehtävissä. Monet meistä ovat luoneet kiinostavia urapolkuja - tutustu niistä muutamiin!

asd
Sanna Puonti
Product Sales Specialist
”Me toimimme asiakkaan eduksi, aina. Tämän avulla jaksaa myös räntäsateessa ja vastatuulessa.”

Mikä on tittelisi ja mitä kuuluu työhösi?

Työskentelen Product Sales Specialist -nimikkeellä myynnissä. Työ on innostavaa ja haastaa ajattelemaan asioita eri kantilta joka päivä. Oikean ratkaisun löytäminen asiakkaan eduksi tuo työhön lisäinspiraatiota ja uuden oppiminen on aina jännittävää. Työhöni kuuluu mm. tuotetiedusteluihin vastaaminen, tarjousten laadinta, tilausten syöttö ja laskutus, mahdollisten reklamaatioiden ja hyvitysten hoito sekä kokonaisvaltainen asiakaspalvelu sähköpostilla, puhelimella sekä kasvokkain. Huolehdimme myös asiakkaan tilausten läpiviennistä toimitusputkessa. Aiemmin olen toiminut myös strategiatyössä sisäisen valmentajan roolissa ja olen päässyt sitä kautta tutustumaan talon toimintaan eri toimipisteissä ja yksiköissä. Olen saanut myös mahdollisuuden osallistua eSHOP-kauppamme kehittämiseen.

Miten olet päätynyt nykyisiin työtehtäviisi Ateassa?

Olen toiminut aiemmin myynnissä Corporate Sales nimikkeellä sekä toiminut Direct Delivery -tiimissä. Olen tullut mukaan Atean tiimiin yritysjärjestelyiden kautta vuonna 2010, aiemmin toimin teknisenä assistenttina Datawest Oy:llä. Fuusion myötä Atealla on nykyisin toimipisteet sekä Porissa että Raumalla auttamassa satakuntalaisia paikallisesti ja lähellä.

Mikä on parasta työssäsi?

Työtehtävät ovat monipuolisia ja halutessaan on mahdollista edetä lisähaasteisiin. Työkaverit lähellä ja kaukana ovat ihan mahtavia, yhteistyötä tehdään yli maakuntarajojen. Asiakkaat ovat erilaisia ja ongelmat eivät koskaan ole joka päivä samoja, joten kaavoihin ei ehdi kangistua. Me toimimme asiakkaan eduksi, aina. Tämän moton avulla jaksaa myös räntäsateessa ja vastatuulessa.

Mikä erottaa Atean muista työpaikoista?

Atea on iso talo, mutta kuitenkin joustava ja organisaatio matala. Esimiehen tuki on lähellä, ja tiimiorganisaatio on rakennettu niin, että tuki- ja tuurausjärjestelmä toimii. Alusta asti on voinut kysyä keneltä tahansa ja aina on tullut apua ja neuvoja, tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tekemisen meininki on kova, mutta yksilöä ei jätetä pulaan. Työterveyspalvelut ja henkilöstöedut on mietitty mahdollisimman kattaviksi ja itse ainakin arvostan joustavuutta mm. sairastapauksissa. Atealla pysyy ajan hermolla ja innovatiiviset ratkaisut pitävät kehityksen edelläkävijänä. Modernit työvälineet ja talon sisäiset ratkaisut mahdollistavat työn tekemisen ajasta ja paikasta riippumatta. Omalla kohdallani toteutuu ns. valta ja vastuu, esimies ei rajoita tekemistä tiukkoihin rajoihin vaan antaa mahdollisuuden myös luovuuteen.

Mitä odotat työltäsi tulevaisuudessa?

Mahdollisuuksia vaikuttaa toiminnallani oman urani kehittymiseen sekä etuoikeutta saada työskennellä voittajatiimissä. 

Mitä teet silloin, kun et ole töissä?

Vapaa-aikana keskityn oman perheen toimintaan, johon kuuluvat lapset sekä valkoinenpaimenkoira. Uutena harrastuksena olen aloittanut koiratoiminnan, jossa oppii koko ajan uutta. Kouluttaudumme koirakkona toivottavasti pelastuskoiratehtäviin. Aiempi koulutukseni on ratsastuksen parista, mutta nykyisin keskityn tyttären ratsastustuntien seuraamiseen.

Mottona pitäisin sitä, että tykkään työstäni ja työssäni on paljon elementtejä, joissa olen parhaimmillani. Lisäksi on kivoja työkavereita joiden kanssa jakaa ajatuksia sekä myös kahvitella.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer