Siirry sisältöön
Tanja Reunanen aloitti Atea-uransa 18-vuotiaana logistiikkakeskuksessa. Matka on vienyt kuuden eri roolin kautta Senior Project Manageriksi. Yli 20 vuotta alalla on tehnyt Tanjasta hyvän kuuntelin, jolla on paljon tietotaitoa. Päätöksentekotaito on kehittynyt projektipäällikön roolissa.
Ura Ateassa

Aloitin Atea-urani 18-vuotiaana logistiikkakeskuksessa. Pikkuhiljaa osoitin omat taitoni, opiskelin ja hain ja sain lisää vastuuta. En ole koskaan halunnut jäädä paikoilleni yhteen rooliin, vaan olen aina haastanut itseäni ja pyrkinyt oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Nyt olen ollut Atealla töissä 22 vuotta, kuudessa eri roolissa.

Tämä ala sopii minulle, koska se on monipuolinen, mielenkiintoinen ja haastava. Vaadin sekä itseltäni että projektitiimiltäni paljon. Joskus saatan ottaa hyvin henkilökohtaisesti sellaiset tilanteet, joissa mikään ei tunnun toimivan. Sitähän sanotaan, että epäonnistuminen on kasvun paikka. Juuri tuossa epäonnistumisen sietämisessä minun täytyy vielä kehittyä.

Yli 20 vuotta alalla on tehnyt minusta hyvän kuuntelijan. Tietenkin minulla on myös paljon tietotaitoa ja päätöksentekotaitoni on kehittynyt projektipäällikön roolissa.

Vedän vaativia projekteja. Päällimmäisenä tulee mieleen valtava projekti, jossa Atean laadunvalvonta ja testaus keskitettiin Liettuaan. Nyt vedän e-commerce-projektia, jossa Atean verkkokauppaan vaihdetaan hakukone. Meillä on mahtava tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen – meitä yhdistää nälkä onnistua ja halu viedä asioita maaliin.

Haluan olla ihan älyttömän hyvä siinä mitä teen – maailmanluokan projektipäällikkö, joka omaa kaiken mahdollisen tietotaidon. Siihen minulla on vielä pitkä matka. Onneksi olen alalla, jossa oppii joka päivä jotain uutta.

Tutustu Women in IT Path -tarinoihin