hybridialustat pilvi konesali Hybridialustat pilvi ja konesali

Pilvi- ja hybridiratkaisut

Skaalautuvuus ja joustavuus, paras teknologia ja osaaminen heti käytössäsi, ei raskaita investointeja. Joskus kuitenkin kaiken datan vieminen pilveen ei ole mahdollista, jolloin kyseseen tulevat erilaiset hybridiratkaisut, jotka yhdistavät perinteistä on-premises konesalia pilveen. Kun valitset Atean kumppaniksesi, varmistat, että saat tarpeisiisi turvallisen, joustavan ja laadukkaan kokonaisuuden, joka tuottaa lisäarvoa liiketoimintasi tarpeisiin.

Pilvistrategia

Mitä tehdään itse ja mitä ostetaan palveluna? Vaihtoehtoja on monia, mutta pilvistrategian luominen lähtee aina liiketoimintasi tarpeista. Kurkistetaan reippaasti tulevaisuuteen!

Mitä pitää ottaa huomioon pilveen siirryttäessä?

 • Kuinka organisaatiosi haluaa käyttää pilveä?
 • Mihin ja miten organisaatiosi haluaa pystyttää pilviympäristön?
 • Onko organisaatiollasi valmiudet hybridiympäristöksi?
 • Kuinka pilveä tullaan hallitsemaan, miten tietoturvasta huolehditaan eri pilvien välillä?
 • Voiko nykyiset sovellukset viedä pilveen? Miten pilvi vaikuttaa sovellusstrategiaan ja -arkkitehtuuriin?
 • Miten huolehditaan organisaatiosi osaamishaasteista?

Kun on aika laittaa strategia täytäntöön, modernit pilvipalvelumme ovat käytössäsi. Ne mahdollistavat it-palvelujesi tuottamisen aikaisempaa joustavammin, edullisemmin ja aidosti liiketoimintaa tukien.

Sekä yritysten omassa hallinnassa olevien ympäristöjen että nykyaikaisten pilvipalvelutuotteiden toimittajana meillä on ainutlaatuinen asema neuvonantajanasi.

Hybridiympäristö tukee liiketoimintaa

Private cloud vai public cloud? Konsultoimme ja suunnittelemme sinulle pilvipalveluista hybridimallin, jossa omat ja ostetut palvelut tukevat saumattomasti toimintaasi – tehokkaasti ja turvallisesti.

Kasvava määrä yrityksiä hyödyntää jo nyt hybridi-infrastruktuuria, jolla ne pystyvät vastaamaan nykyisten tarpeiden lisäksi myös tuleviin vaatimuksiin. Hybridipilvimallissa konesalisi yhdistyy pilveen, jolloin sinä saat molempien maailmojen parhaat puolet. Myös yrityksesi muuttuvat tarpeet on helpompi toteuttaa joustavasti. Atea hallitsee tämän hybridiympäristön. Me autamme yritystäsi yhdistämään pilvipalvelun ja on-premise-salin järkeväksi, liiketoimintaa parhaiten tukevaksi ratkaisuksi. Tämä osaaminen erottaa meidät monesta muusta it-infrastruktuuritoimittajasta.

Neljä kysymystä apuna hybridimallin määrittelyssä

Atealta saat kätevästi kokonaisratkaisun, jolla yrityksesi pääsee hyödyntämään pilvipalvelun ja oman konesalin parhaita puolia. Meillä on parhaat yhteistyökumppanit ratkaisujen toteuttamiseksi.

Sinä päätät millaisen kokonaisuuden haluat. Me tarjoamme työkalut kokonaisuuden hallintaan ja osaavat konsulttimme näyttävät miten pilvi otetaan käyttöön sekä miten sitä voi hyödyntää, hallita ja valvoa. Rakennamme kokonaisvaltaisia liiketoiminnan tarpeita palvelevia ratkaisuja arkkitehtuurisuunnittelusta alkaen. Määrittelyssä otamme huomioon mm. seuraavat kysymykset:

 1. Miksi organisaatiosi tarvitsee hybridipilven?
 2. Miten hybridipilvi kannattaa ottaa käyttöön?
 3. Millaisia uusia mahdollisuuksia hybridipilvi avaa?
 4. Mitkä ovat hybridipilven konkreettiset hyödyt organisaatiollenne?

Pilvitransformaatiotyöpaja

Liiketoimintalähtöisen pilviratkaisun tekeminen alkaa helpoimmin Atean työpajassa. Työpajassa saat ymmärryksen pilvimaailman tuomista mahdollisuuksista liiketoimintasi kehittämiseen.

Työpajassa määrittelemme mm. 

 • Infrastruktuurin nykytilan
 • Nykysovellusten soveltuvuus tulevaisuuteen
 • Pilvipalveluiden nykytarjonta
 • Eri skenaarioiden tutkiminen liiketoiminnan kehittämiseksi
 • Muut pilvipalveluiden mahdollistamat edut liiketoiminnalle
 • Alustava suunnitelma kehityshankkeille

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää työpajasta

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer