Siirry sisältöön
Liiketoimintojen digitalisoituessa sovellukset pyörittävät maailmaa ja ovat yritystoiminnan keskiössä. Sovelluksia ajetaan paljon myös eri pilviympäristöissä. Voidaksesi valvoa sovelluksiasi, sinun on kyettävä havainnoimaan ongelmien juurisyitä. IBM Instana tarjoaa edistyneen sovellusvalvontaratkaisun koko sovellusympäristösi havainnointiin ja hallintaan läpi hybridipilven.

Miksi sovellusympäristön hallinta on yhä tärkeämpää?

Sovellukset ovat nopeassa ajassa modernisoituneet ja sovellusten toimivuuden merkitys liiketoiminnalle on entistä kriittisempää. 1 sekunnin viive voi merkitä kymmenien prosenttien pudotusta asiakaskonversiolle tai -tyytyväisyydelle.

It-arkkitehtuurit ovat hybridipilven myötä monimutkaistuneet, eri teknologioiden määrä on kasvanut ja dynaamiset sovellusmuutokset tuovat uusia haasteita. Yhdessä yrityksessä käytetään jopa satoja sovelluksia, ja uusia sovellusversioita sekä kyvykkyyksiä otetaan jopa päivittäin käyttöön.

IBM Instana havainnoi läpi hybridipilven

IBM Instana on sovellusten havainnointiin, valvontaan ja hallintaan kehitetty älykäs ja automatisoitu sovellusvalvontaratkaisu. Ratkaisulla varmistetaan sovellustesi optimaalinen toimivuus.

IBM Instana tarjoaa reaaliaikaista tietoa, miten sovelluksesi toimivat ja miksi jonkin sovelluksen käytettävyys on laskenut. Virhekoodit havaitaan nopeasti ja ratkotaan tehokkaasti.

Haluatko sinäkin ottaa kaoottisen pilvipohjaisen sovellusympäristösi hallintaan? Lue lisää IBM Instanasta.

Ketkä hyötyvät sovellushallinnasta ja -valvonnasta?

IBM Instana tarjoaa merkittäviä hyötyjä:

 •  Yrityksille, joilla on paljon sovelluksia tai jotka ostavat runsaasti myös SaaS-palveluita.
 •  Digitalisista palveluista vastaaville tiimeillesi ja it-ammattilaisillesi varmuutta, että sovellukset toimivat laadukkaasti jopa 24/7.
 •  Yhdistää tiimejä, jotka työskentelevät eri siiloissa sovelluksen tai ympäristön osa-alueilla.
 •  It-ylläpidon ja DevOps -tiimien aikaa vapautuu valtavasti manuaalisen sovellushallinnan taakasta tuottavampaan kehitystyöhön.
 • Sovelluskehittäjäsi voivat koko sovelluksen elinkaaren ajan nähdä miten muutokset vaikuttavat kokonaisuuteen.

Tiesitkö, että Gartner on nimennyt IBM Instanan Magic Quadrant™ Leader -kategoriaan? Lue lisää.

Mitä hyötyjä IBM Instana tarjoaa yrityksellesi?

Automatisoidun IBM Instanan käyttöönotto sujuu todella nopeasti, ja älykäs ratkaisu ikään kuin oivaltaa minkälaisessa ympäristössä se toimii. Se luo karttakuvan sovellusympäristöstäsi itsenäisesti. Ensimmäiset hyödyt ovat todennettavissa yrityksellesi jo muutaman käyttötunnin jälkeen.

 1. Parantaa digitaalisen liiketoimintasi ja palvelujesi jatkuvuutta sekä ohjelmistojesi toimivuutta ja käytettävyyttä.
 2. Helpottaa merkittävästi sovellustesi hallintaa it-arkkitehtuurien monimutkaistuessa ja sovellusmäärän kasvaessa sekä päivitystiheyden lisääntyessä.
 3. Tarjoaa selkeän ja reaaliaikaisen näkymän koko sovellusympäristöösi sekä tehostaa sovellustesi toimivuuden seurantaa – riippumatta siitä mistä ja minkälaisen infrastruktuurin päältä ohjelmistosi tuotetaan.
 4. Nopeuttaa ongelmien ratkaisua. Tuottaa ihmiselle helpommin oivallettavia virheilmoituksia, ja syitä mistä ne johtuvat. Sovellustesi toimivuushaasteiden juurisyy saadaan selville 69 % vähemmällä työmäärällä, ja ongelman ratkaiseminen hoituu puolet nopeammin verrattuna siihen, ettei IBM Instanaa ole käytettävissä. Vastuunkantajaa ei tarvitse etsiä, virhetilanteet voivat liittyä koodiin, integraatioihin, it-infrastruktuuriin, verkkoihin, jne. Ne voivat olla sisäisiä tai ulkoisia.
 5. Varmistaa älykkäillä työkaluilla ja intuitiivisella käyttöliittymällä sovelluksesi toimintakyvyn ja saatavuuden.
 6. IBM Instanan saat käyttöösi läpinäkyvällä ja helpolla lisensointimallilla.

Miksi sinun kannattaa valita Atea kumppaniksesi

 • Atea on IBM:n korkeimman Platinum-tason kumppani ja Atean ammattilaisilla on sertifioitua osaamista IBM Instana -ratkaisuista sekä kokemusta ratkaisun käyttöönotosta lukuisissa eri organisaatioissa.
 • Saat Atean asiantuntijoilta apua IBM Instanan määrittelyyn, käyttöönottoon ja jatkokehitykseen sekä kokonaisvaltaisena kumppanina palvelut sovellusympäristösi hallintaan ja valvontaan.
 • Sovellusympäristön häiriötilanteissa voimme auttaa paikantamaan ongelman sijainnin tai asiakkaan valtuuttamana myös korjaamaan ongelman välittömästi.

Yleinen yhteydenottolomake