Siirry sisältöön
Takaisin It-konsultointipalvelut

Digitaalisen työpaikan konsultointipalvelut

Tietotekniikka mahdollistaa modernit työtavat, työn kehittämisen ja tuottavuuden kasvattamisen. Jotta organisaation digitaaliselle transformaatiolle on hyvät mahdollisuudet ja työnteko on tehokasta digitaalisessa työympäristössä, tarvitaan parhaat saatavilla olevat ratkaisut ja niitä tukeva lisensointi. Atean konsultointi auttaa valitsemaan digitaalisen työpaikan tueksi toimivan palveluiden, lisenssien ja laitteiden kokonaisuuden.
Jani Brander Atea it-konsultointi

”Käyttöoikeuksien, oikeiden ratkaisujen ja laitteiden kokonaisuutta on joskus haastavaa hallita. Laaja osaajaverkostomme palvelee koko Suomessa ja toteutamme parhaiden kumppaneiden kanssa kokonaisvaltaiset digitaaliset työympäristöt”, tuottavuus- ja loppukäyttäjäympäristökonsultoinnista vastaava Jani Brander sanoo.

Ota yhteyttä Janiin

Tuottavuus- ja loppukäyttäjäratkaisukonsultointi

Tuottavuus- ja loppukäyttäjäratkaisukonsultointi kattaa kokonaisvaltaisen nykytila-arvion, tuottavan työnteon kartoituksen ja loppukäyttäjän tuottavuuden analysoinnin, unohtamatta tietoturvaa ja tietosuoja-asetuksia. Organisaation tuottavuutta ja loppukäyttäjäratkaisuja lähestytään aina liiketoimintatarpeiden näkökulmasta, jolloin digitaalinen transformaatio saadaan tukemaan liiketoimintaa. 

Strateginen kumppanuus johtavien, globaalien ohjelmistovalmistajien kanssa sekä sertifioitu osaaminen takaavat asiakkaillemme korkealaatuiset, liiketoimintaa tukevat tietotekniset ratkaisut ja palvelut lisensseineen. Kun oikeat ratkaisut ja lisenssien hallinta on osaavissa käsissä, on organisaation helpompaa seurata ja hallita ohjelmisto-omaisuutta, unohtamatta riskienhallintaa ja kustannusten seurantaa.

Microsoft-konsultointi

Microsoft -konsultointi lähtee liikkeelle tarvekartoituksella, jolloin voidaan taata oikea ratkaisut ja luoda Microsoft roadmap (Microsoft kehitystyöpaja). Varmistamme asiakkaan tekemien investointien täyden hyödyntämisen saumattomalla yhteistyöllä softa- ja teknologiakonsultoinnin avulla (onpremise ja cloud).

Olemme toteuttaneet asiakkaidemme kanssa lukuisia projekteja ja tarjoamme jatkuvaa palvelua erilaisiin Microsoft -konsultoinnin tarpeisiin. Microsoft -konsultointitiimimme työskentelee erikokoisten organisaatioiden kanssa Microsoft -ratkaisuiden suunnittelun, toteutuksen ja kehittämisen parissa.

Microsoft-konsultoinnin kompetenssit

Microsoft kultatason partneri

 • Gold Cloud Platform
 • Gold Cloud Productivity
 • Gold Datacenter
 • Gold Enterprise Mobility Management
 • Gold Small and Midmarket Cloud Solution
 • Gold Windows and Devices

Microsoft -konsultointi lukuina

 • 40 sertifioitua asiantuntijaa
 • MCSE sertifioinnit 14 kpl
 • MCSA sertifioinnit 27 kpl

Digital Workplace

 • MCSE sertifioinnit 7 kpl
 • MCSA sertifioinnit 8 kpl
 • Azure Certified Architect 10 kpl
Atea Cloud Portal

Joko Atea Cloud Portal on sinulle tuttu?

Atea Cloud Portal on tarkoitettu kaikille Atean asiakkaille ja se tarjoaa selkeän yleiskuvan pilvipalveluiden hankinnoista, sisältäen muun muassa raportit ja laskuhistorian. Atea Cloud Portal on helppokäyttöinen työkalu kuukausiveloituksellisten pilvipalveluiden hallintaan, lähes reaaliaikaisesti ja milloin tahansa.

Takaisin It-konsultointipalvelut
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer