Siirry sisältöön
Tietoverkkopalvelut pitävä sisällään tietoliikenteeseen ja tietoturvaan liittyviä palveluita, joiden avulla voit turvallisesti siirtää ja operoida dataa organisaatiosi it-ympäristöissä.

Tietoverkon valvonta ja hallinta (Network Management)

Atea Network Management tarjoaa asiakkaalle tietoverkon käyttöpalveluita sekä häiriöiden hallintaan että muutosten hallintaan. Tärkein tuotettava lisäarvo on tietoverkon ongelmaton toiminta ja nopea reagointi muutostilanteisiin.

Varalaitepalvelu (Spare Device Service)

Tietoverkkojen varalaitepalvelu on keskitetty palvelu verkko- ja tietoturvalaitteiden laitevikojen ja toimintahäiriöiden hallintaan. Palvelu tarjoaa asiakastukea yhden palvelupisteen kautta laitteiden toimintahäiriöissä tai muissa vastaavissa tilanteissa. Palvelu hyödyntää Atean omia resursseja ja valmistajien tukipalveluita.

Ota yhteyttä

Markku Selin.
Markku Selin
Senior Advisor

Markku on tietoturvan ja tietoliikenteen moniosaaja yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Senior Advisorina hänellä on halu ja kyky jakaa näkemyksiään liiketoimintaa tukevien ratkaisujen suunnittelusta sekä siitä, miten tietoturva ja tietoverkkojen turvallisuus eivät ole mikään irrallinen kokonaisuus vaan edellytys tehokkaalle liiketoiminnalle. Markku on vastaa Atealla myös 2.1.2024 alkaen Cisco Systems liiketoiminnan kehityksestä.