Siirry sisältöön
Tietoverkkopalvelut pitävä sisällään tietoliikenteeseen ja tietoturvaan liittyviä palveluita, joiden avulla voit turvallisesti siirtää ja operoida dataa organisaatiosi it-ympäristöissä.

Tietoverkon valvonta ja hallinta (Network Management)

Atea Network Management tarjoaa asiakkaalle tietoverkon käyttöpalveluita sekä häiriöiden hallintaan että muutosten hallintaan. Tärkein tuotettava lisäarvo on tietoverkon ongelmaton toiminta ja nopea reagointi muutostilanteisiin.

Varalaitepalvelu (Spare Device Service)

Tietoverkkojen varalaitepalvelu on keskitetty palvelu verkko- ja tietoturvalaitteiden laitevikojen ja toimintahäiriöiden hallintaan. Palvelu tarjoaa asiakastukea yhden palvelupisteen kautta laitteiden toimintahäiriöissä tai muissa vastaavissa tilanteissa. Palvelu hyödyntää Atean omia resursseja ja valmistajien tukipalveluita.

Ota yhteyttä

Markku Selin.
Markku Selin
Senior Advisor

Markku Selin on tietoturvan ja tietoliikenteen moniosaaja neljännesvuosisadan kokemuksella. Hänen mukaansa tietoverkot ovat digitalisaation sähköinen hermosto ja hän on innostunut IoT:in tuomista mahdollisuuksista innovaatioille ja uudelle liiketoiminnalle. Markku on myös mukana Atean CISO-officessa kehityksestä vastaavassa roolissa.