Siirry sisältöön
Luotetut ja yhteensopivat Google Meet -videoneuvotteluratkaisut tekevät hybridityöstä tuottavampaa ja kohtaamisista vaivattomia. Atealta saat ratkaisut eri käyttötarkoituksiin.

Google Meet -videoneuvotteluratkaisut hybridityöhön

Google Meet -videoneuvotteluratkaisut mahdollistavat laadukkaan yhteistyön ajasta, paikasta ja vastaanottajan ympäristöstä riippumatta. Ratkaisut skaalautuvat kaikenkokoisiin neuvottelutarpeisiin ja -tiloihin.

Google Premier -kumppanina Atea auttaa valitsemaan organisaatiollesi sopivimman ratkaisun neuvotteluhuoneisiin, tiloihin ja käyttötapauksiin.

Mies osallistuu videoneuvotteluun, tietokoneen ruudulla näkyy kuvia muista osallistujista.

Google Meet Series One -ratkaisut

Google Meet Series One -portfoliosta löytyy sopiva ratkaisu kaikenlaisiin kohtaamisiin. Mahdollista videoneuvottelu organisaatiosi kaikista tiloista helposti ja luotettavasti.

  • Desk 27 - Henkilökohtainen videoneuvottelu. 1-2 henkilön tapaamisiin ja yhteistyöhön.
  • Board 65 - Pienet ja keskisuuret videoneuvottelutilat. Tiimeille, ideointiin ja tapaamisiin.
  • Room Kit - Laajenevat ja joustavat videoneuvotteluratkaisut. Kaikenkokoisiin ja muuttuviin kokouksiin ja kohtaamisiin.

Google Meet Series One -ratkaisut ovat äärimmäisen helppokäyttöisiä, ihmislähtöisesti suunniteltuja ja valmiiksi paketoituja kokonaisuuksia. Nerokkaat ominaisuudet tekevät kohtaamisesta helppoa ja stressitöntä.

Atean palveluilla nopeasti liikkeelle

Atea auttaa organisaatiosi videoneuvottelutarpeissa laitehankinnoista kattaviin asiantuntijapalveluihin. Google Premier -kumppanina Atea auttaa mitoittamaan organisaatiollesi sopivimman ratkaisun. Atean kattavat palvelut luovat merkittävää arvoa kolmessa vaiheessa:

Laitehankinnat ja lisenssit

Koulutus, konsultointi ja käyttöönotto

Tuki ja ylläpito

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Mia Bergius, Atea.
Mia Bergius
Google Business Manager

Mia Bergius, Google Business Manager