Siirry sisältöön
Google-ratkaisut tuovat merkittäviä hyötyjä esimerkiksi yritysten asiakaspalvelutiimeille, liikkuville työntekijöille tai yhteiskäyttöisiin laitteisiin. Ratkaisut ovat ihanteellisia yrityksille, joiden tavoitteena on parempi tuottavuus, työympäristön modernisointi ja vaivaton it-orkestrointi.

Erilaisia päätelaitteita.

Chrome-laitteet. Uudenlaiset laitteet yhdistävät kevyen ylläpidon ja järeät toiminnallisuudet. Moderni pilvihallittu työympäristö on kevyt ottaa käyttöön, ylläpitää ja hallita.

Pilvi-ikoni, jossa oikeinmerkki.

Google Workspace. Pilvipohjaiset työkalut yhteydenpitoon, sisältöjen luomiseen ja yhteistyöhön integroituna kokonaisuutena.  

Kaksi ratasta.

Atean Google-palvelut. Atean palvelut tukevat asiakkaan matkaa aina käyttöönoton suunnittelusta tukeen ja ylläpitoon asti.

Nainen työskentelee tietokoneella.

Sopii yritysten Microsoft- ja Google-ympäristöille

Google Chrome Enterprise -työympäristössä voidaan hyödyntää vapaasti asiakkaan valitsemia pilvipalveluita, kuten Microsoft O365 tai Google Workspacea. Atean vahva pilvipalveluiden osaaminen takaa hallitun lopputuloksen ja ehkäisee varjo-it:n aiheuttamia lieveilmiöitä.

Atean Chrome Enterprise on yrityskäyttöön suunniteltu kokonaisuus sisältäen ChromeOS -käyttöjärjestelmän, Chromebook-laitteet, laitehallintalisenssit sekä Atean päätelaitehallintapalvelun.

 

Opas Google Chrome OS, kansikuva, jossa nainen ja koira ja Google Chrome -laite.

Kenelle Chrome-laitteet soveltuvat?

Opas kertoo, miksi Chrome OS kuuluu nyt jokaisen modernia työntekoa ja innovatiivista liiketoimintaa edistävän liiketoimintapäättäjän agendalle.

  • Chrome-laitteiden käyttökohteet
  • Mihin Chrome-laitteiden erinomaisuus ja tietoturva perustuvat
  • Chrome OS -ympäristön hyödyt
Lataa opas

Google Workspace – ratkaisut tuottavampaan hybridityöhön

Google Workspace on pilvipalvelu, joka tarjoaa sähköpostin, videoneuvottelu- ja pikaviestintäratkaisut sekä erilaiset työryhmäpalvelut integroituna kokonaisuutena kaiken kokoisille yrityksille. Ratkaisun keskitetty hallinta tekee ratkaisun käyttöönotosta helppoa ja nopeaa.

Google Premier -kumppanina toimitamme Google Workspace -ratkaisuja joustavasti kaikilla lisenssimalleilla.  Atean kattavat asiantuntijapalvelut tukevat asiakkaan Workspace-matkaa alkaen käyttöönotosta aina koulutus- ja tukipalveluihin.

 

Atean palvelut yrityksesi Google-matkalle

Kun yrityksesi on valmis Google-matkalle tai vielä pohtii sen hyötyjä, Atean kattavat palvelut luovat merkittävää arvoa kolmessa vaiheessa:

Käyttöönoton suunnittelu ja toteutus

Koulutus ja konsultointi

Tuki ja ylläpito

Atean palveluiden avulla yrityksesi saa enemmän arvoa investoinnistaan ja sen tuottamaan nopeammin. Jatkuvat palvelumme eivät jätä asiakasta koskaan yksin vaan tukevat yritystäsi liiketoiminnan muutoksissa.

Uudista työympäristö ja -välineet moderniin työhön

Google-ratkaisut auttavat organisaatiotasi uudistamaan työympäristönsä ja -välineensä modernin työn haasteisiin.
Googlen korkeimman tason Premier-kumppanina palvelemme niin yrityksiä kuin oppilaitoksiakin modernin työn matkalla
laitehankinnoista kattaviin asiantuntijapalveluihin. Tämä katalogi kokoaa yhteen Atean Google-palvelut organisaatioille.

Ota yhteyttä

Mia Bergius, Atea.
Mia Bergius
Google Business Manager

Mia Bergius, Google Business Manager